maanantai 8. joulukuuta 2014

Essencen uusien ja tulevien kokoelmien poimintoja

Come To Town-kokoelma on tullut myyntiin jo marraskuun puolella. Tästä kokoelmasta minua kiinnostaa vain huulipunat, joista etenkin tumma pinkki vaikuttaa mielenkiintoiselta. Mutta harmikseni pinkki puna ei tullut jostain syystä Kosmetik4Less-kauppaan myyntiin.


Mountain Calling-kokoelma tulee nyt joulukuussa myyntiin. Yksi mielenkiintoinen tuote tästä kokoelmasta on luomiväripaletti, jossa näyttää olevan kauniit talviset sävyt.


Mountain Calling Translucent Powder kiinnosti siksi, koska se taitaa olla ihan samanlainen kuin vakiovalikoimaan kuuluva All About Matt-puuteri, mutta vain erilaisella kansitekstillä ja pintakuviolla.


Like an Unforgettable Kiss-kokoelma tulee myös myyntiin joulukuussa. Ilahduin etenkin huulipunista, jotka ovat koostumukseltaan kiiltävän pinnan huulille jättäviä. Viime joulun kokoelmissa oli samanlaisia huulipunia, ja ne ovat vieläkin minulla ahkerassa käytössä. Sävyt ovat aprikoosi, pinkki ja kirkas punainen. Kaksi jälkimmäistä sävyä voisin ainakin ostaa.Poskipunatkin vaikuttavat söpöiltä ja ostan luultavasti pinkin version itselleni. Toinen värivaihto on persikka.

6 kommenttia:

 1. Poskipunat kyllä vaikuttavat sööteiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka merkillä tuntuu nykyään olevan sydämen muotoisia poskipunia, olikohan Too Faced se alkuperäinen :)

   Poista
 2. Poskipunien takia mäkin tuosta viimeisestä kokoelmasta olen kiinnostunut, ihanat. Toisaalta juurikin ne Too Facedin alkuperäiset versiot kiinnostavat vielä enemmän joten voi olla että ostankin jonkun niistä, jää nähtäväksi :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essence poskipunat on kuitenkin niin halpoja, ettei haittaa vaikka kokeilisi molempia :)

   Poista
 3. Mountain Calling tuli tänään K4L:lle ja eipä tuota puuteria ollut myynnissä ollenkaan ): Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas, mikä siinä on että K4L ei saa koko kokoelmaa myyntiin? Tuntuu, että joka toisesta kokoelmasta puuttuu jotain :(

   Poista