perjantai 31. heinäkuuta 2015

Luonnollisuutta huulilla

Huulivoiteet ovat viekkaita pikkutuotteita, joita kertyy aivan huomaamatta laatikoihin, pöydälle ja laukkuun. Jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa, niin tutustuminen onkin helppo aloittaa edullisista huulivoiteista, joita saa parilla eurolla.


iHerbistä sai ennen kaupan päällisenä Sierra Bees huulivoiteita, joten olen varmaan kokeillut kaikki merkin tuoksut. Suosikkini on Pomegranate, mutta kuvassa näkyvä Cocoa Butter on myös miellyttävän kaakaovoin tuoksuinen. Sierra Bees tuotteet muistuttavat aika paljon Hurraw! huulirasvoja, mutta näiden hinta on vain alle euron iHerbissä. Viimeisten parin vuoden aikana olen käyttänyt niin paljon Sierra Bees huulivoiteita, joten nyt kaipaan vaihtelua ja kauemmin pysyvää kosteuttavuutta huulille.


Cowshed Lippy Cow huulivoide on tuubissa, mutta yleensä pidän perinteisestä puikosta. Huulivoide on hyvin liukas huulilla ja sisältää vaikka mitä ihania kukkaöljyjä, mutta silti se tuntui kuivattavan huulia entisestään. En siis ihastunut tähän ollenkaan. INCI-lista on melkoisen pitkä verrattuna kahteen muuhun esiteltyyn tuotteeseen, vaikka on kyse täysin luonnollisesta huulivoiteesta. Lippy Cown tuoksu on hento ja vähän kukkainen. Tuote maksaa 8,46 € esimerkiksi Feeluniquessa.


Hurraw! huuma on jo laimennut, enkä enää koe pakottavaa tarvetta hamstrata koko herkullista valikoimaa. Mutta Kapha on kuitenkin jäänyt päivittäiseen käyttöön, koska se majailee läppärin vieressä. Edelleen olen sitä mieltä, että Hurraw! kosteuttaa, mutta liukas pinta katoaa liian nopeasti huulilta. Huulivoide on todella pehmeä, joten nämä kuluvat loppuun tavallista ripeämmin. Kaphassa on inkiväärin ja eukalyptuksen tuoksu vahvimmin esillä. Hurraw! huulivoiteita myy esimerkiksi Pretty.fi, iHerb, Sokos, Ruohonjuuri ja moni muu. Hinta on noin viisi euroa.


Harmikseni en ole löytänyt yhtä ehdotonta suosikkia luonnonkosmetiikan huulivoiteista, jota haluaisin ostaa aina uudestaan. Vaikka kyllä nämä Crazy Rumorsit olivat aika erinomaisia. Etsintä jatkuu, ja saa vinkata omia suosikkihuulivoiteita.

* Blogi oli pienellä tauolla Lontoon matkan ajan, ja nyt onkin kova/kiva homma selata läpi kaikki blogit ja blogipostaukset. 10 päivän reissu meni mukavasti, ja ensi viikolla näytän mitä kosmetiikkaa tuli haalittua.

6 kommenttia:

 1. Mun ehdoton suosikki on Now Foodsin Peppermint, sitä parempaa ei ole vielä löytynyt. Se pysyy huulilla kuin tauti ja kosteuttaa tosi hyvin. Saman merkin vanilja tai muut maut ei ole yhtä hyviä. Peppermintiä on pakko olla aina varastossa, on myös mieheni suosikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä laittaa muistiin, kun seuraavan kerran tilaan iHerbistä. Tykkään just sellaisista huulirasvoista, jotka pysyy hyvin huulilla :)

   Poista
 2. Ah, Sierra Beesit on munkin suosikkeja! Pomegranate on muuten kanssa lemppariversio niistä : D

  VastaaPoista
 3. Hurraw Lime on nyt suurin suosikki. Tykkään aivan hirvittävästi noista Cowshedin pakkauksista, vai miten tuo kirjoitetaan. Ikinä en ole tosin testannut yhtäkään tuotetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki lime-tuoksut kelpaa kyllä mullekin! Harmi etten oikein pitänbyt Cowshedin huulivoiteesta, vaikka odotin siltä suuria :)

   Poista