lauantai 15. elokuuta 2015

Lumene "Baby Lips"

Maybellinen Baby Lips huumaan on osallistunut ainakin Rimmel ja nyt myös Lumene on lähtenyt trendiin mukaan. Natural Code sarjaan on ilmestynyt neljä huulivoidetta, joista yksi on väritön. Olisin varmaan ostanut jonkun huulivoidesävyn kokeiluun, mutta tuuri oli myötä ja voitin Sinistä Pintaa-blogista Add Some Colour värin.


Sävylliset huulirasvat on suunnattu selkeästi vähän nuoremmille, mutta eihän näillä söpöyksillä ole ikärajoja. Kevyet ja pirteät värit saavat minutkin tykkäämään huulivoiteista, vaikken ihan kohderyhmää enää olekaan.


Add Some Colour on kesäinen persikkaväri, joka heleyttää kasvoja. Huulivoide ei ominaisuuksiltaan juurikaan eroa Baby Lipseistä, paitsi Lumene on melkoisen liukas huulilla. Liukas tuntuma kielii siitä, ettei tällä huulia hoideta, mutta fiilis on kuitenkin miellyttävä huulilla. Tuoksultaan tämä on keveän makea.


Hintaa Lumene Natural Code Candy Smile huulivoiteilla on 3,90 €. Ei siis mitään uutta mullistavaa huulivoiderintamalla, mutta jos tykkäät Baby Lipseistä niin varmasti Lumenekin uppoaa.

5 kommenttia:

 1. Pakkohan noita on testata, hyvältä näyttää tuo sävy! <3

  VastaaPoista
 2. Jos kommentti nyt tulee uusintana, niin älä välitä. Mielestäni tähän jo kommentoin, enkä muista onko sulla kommentin valvonta päällä. Mutta kyllähän näihinkin on tutustuttava. ;) Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kaksi kertaa tuli mutteipa se haittaa. Kannattaa kokeilla, jos sävylliset huulivoiteet kolahtaa :)

   Poista
 3. Mä en lämmennyt Baby Lipseille ollenkaan, eikä kyllä näitä Natural Coden vastaaviakaan kohtaan ole odotukset korkealla. Tuskinpa siis tulen näitä ostamaan. Sen sijaan tilasin pari Burt's Beesin sävytettyä huulivoidetta, joissa ainakin ensivaikutelma on hyvä. Ne eivät ole kovinkaan liukkaan tuntuisia, mutta en ole niitä vielä tosissaan ehtinyt testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Burts Bees huulivoiteilta ainakin odottaisin myös hoitavuutta, niistä olisi kiva lukea sitten arvostelua :)

   Poista