tiistai 24. marraskuuta 2015

Yksi voide hoitaa kaiken

Olen melkoisen ahkera käyttämään voiteita, joita voi laittaa niin kasvoille kuin koko vartalolle. Yleensä monitoimivoiteet ovat kosteuttavia, mutta Himalaya Herbals Multipurpose Cream sisältää antiseptisiä ominaisuuksia. Tätä voi käyttää erilaisiin ihoärsytyksiin, kuten esimerkiksi sheivauksen aiheuttamiin punaisiin näppyihin tai vaikka finneille. Olen käyttänyt voidetta moneen eri tarkoitukseen, joten tämä todellakin on monitoimivoide ja tehokas sellainen. Hintaa Himalayalla on noin kolme euroa Prismassa.


Tämä purkki nousee blogeissa aina välillä esiin. Nivea Creme on klassikko, joka tulee mennettä aikaa henkivässä, sinisessä peltirasiassa. Purkki sisältää voiteen, jota voi käyttää niin kasvoille kuin koko vartalolle. Minusta voide on liian paksua, jotta sitä olisi mukava käyttää kasvoille. Mutta jotkut laittavat Niveaa jopa silmänympärysiholle, mutta itse keskityn vain todella kuiviin kohtiin. Esimerkiksi käsien ja karheiden kantapäiden taltuttamiseen voide on hyvä, riittoisa ja edullinen.


Luonnonkosmetiikkatuotteista löytyy paljon monitoimituotteita, joista yksi suosikkini on Terre d´Oc. Karite on mantelin tuoksuinen kiinteä balsami, joka sulaa käsissä notkeammaksi ja kosteuttaa tehokkaasti kaikki ihon kuivat kohdat. Huuliinkin Karitea voi laittaa, mutta minusta tämä jättää liian liukkaan ja rasvaisen tunteen siihen tarkoitukseen.


Minulla on myös toinen Terren purnukka, joka on koostumukseltaan aivan erilainen verrattuna kiinteään Kariteen. Makean viikunainen Oriental Fig on paksun voidemainen, ja ihanan täyteläinen. Koostumuksen takia tätä tulee napattua vähän enemmän kerralla ja siksi se on kulunut minulla paljon nopeammin kuin Karite. Terre d´Oc voiteet ovat parhaita iltakäyttöön, jolloin voiteella on aikaa imeytyä vaikkapa kynsinauhoihin.


Terre d´Oc purkkien avaaminen oli aluksi vähän hakusessa, mutta hauska poksausmekanismi tuli hetken päästä hoksattua. Rasiaa painetaan keskeltä ja kansi napsahtaa auki. Sulkeminen tapahtuu myös poksautusjipolla. Joku vähän lapsellisempi voisi innostua paukuttelemaan tätä omaksi ilokseen, tai ehkä puhun vain itsestäni. 

Jos Terre d´Oc ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa, niin Jolien nettikaupassa* on vielä tämän viikon ajan ilmaiset postikulut (29.11 asti) eikä tarvitse huolehtia Postin lakosta. Ostokset tulevat perille PostNordin kautta, eli paketit voi hakea lähimmästä Siwasta, Valintalosta, Euromarketista tai Matkahuollon toimipisteestä (* mainoslinkki).

9 kommenttia:

  1. Olipas kiva postaus! Toi Himalaya Herbals Multipurpose Cream lähtee ehdottomasti testiin. Mulle tulee sheivauksesta ihan superhelposti näppyjä, joten toivottavasti toi tehoaa niihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit! Himalaya on vähän paksua voidetta, eikä tuubi ole hirveän iso. Mutta onneksi hinta on niin halpa, että tätä raskii ostaa vaikka vähän useamminkin :)

      Poista
  2. Mun on pakko myöntää, että mun on aina laitettava noi Terre d`Ocin purkit käytön jälkeen ovien taa, muuten jään napsuttaan niitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu kaikkien napsuvien ruokapurkkienkin kanssa, muuten alkaa napsuminen kuulua :D

      Poista
  3. Mun on pakko myöntää, että mun on laitetta noi Terren purkit ovien taa käytön jälkeen, etten jää napsutteleen niitä. :D Huvinsa kullakin. ;)

    VastaaPoista
  4. Hihhii, tuollaisiin napsuteltaviin purkkeihin kyllä jää koukkuun ^_^! Mä kokeilin tuota Himalaya voidetta mun yhteen ihottumalaikkuun mutta siihen se ei tepsinyt. Siinä voiteessa on muuten aika jännä tuoksu :D Ei paha, mutta aika mielenkiintoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuli kerran ihottumalaikku, johon voide auttoi. Tuoksu on kyllä aika vahva, hyvin luonnonkosmetiikkamainen ehkä huonolla tavalla :D

      Poista
  5. Tuo Himalaya Herbalsin Multipurpose Cream onkin jäänyt itseltäni kaupassa huomaamatta, mutta meni nyt ostoslistalle. Kiitokset vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäät, koska tämä voide on ollut monen mieleen. Viime vuonna kauneustoimittajat palkitsivat Himalayan voiteen :)

      Poista