tiistai 29. marraskuuta 2016

Glowwbox marraskuu + heinäkuu

Olen tilannut Glowwbox-kauneusboksia yhden aiemman kerran, mutta koin boksin olevan aika kallis. Jo pelkästään postikuluja tulee kymmenen puntaa. En ole shoppailija, jota parinkymmenen prosentin alennus vielä liikuttaa suuntaan tai toiseen. Mutta nyt sai kaksi laatikkoa yhden hinnalla ja se on hyvä diili. Glowwbox on brittiläinen kauneuslaatikko, joka on "darker skin girl friendly". Boksissa voi siis tulla vaikka liian tummia meikkituotteita, mutta yleensä sisällöt tuntuvat olevan kaikille sopivia.


Marraskuun boksi on sisällöltään hyvin hoitava etenkin hiuksille. ORS Monoi Oil Anti-Breakage Fortifying shampoosta, hoitoaineesta ja hiusöljystä tuli näytteet. Kaikki ovat reilun kokoisia 14.8 ml pakkauksia. ORS-hiustuotteet lupaavat vahvistaa hiuksia katkeilua vastaan. Ihan mielenkiinnolla testaan monoiöljyä hiuksiin, koska se ei ole niin tuttu kuin vaikkapa arganöljy. ORS on melko edullinen merkki. Täysikokoiset tuotteet maksaisivat 4,99 £.


Reborn Coffee Scrub on ruotsalainen vartalokuorinta, joka tuli 50 g pussissa (arvo 5 £). Markkinoilla tuntuu olevan miljoonia erilaisia kahvia ja sokeria sisältäviä kuorintoja, ja olenkin halunnut sellaista testata. Säästäväinen voi tehdä samanlaisen kuorinnan itse, ja siinä olisikin hyvä DIY-joululahjavinkki.

Bloom and Blossom Rejuvenating Facial Spritz tuli syksyllä myös Lookfantasticin beautyboxin mukana, mutta limen tuoksuisen pullon saa kulumaan äkkiä. Kasvovesi on luonnonkosmetiikkaa, kuten myös Reborn vartalokuorinta. 40 ml pullon arvo on 8,50 £.


Boksin kaksi viimeistä tuotetta ovat sellaisia, joita en ehkä käytä itse. Vintage Cosmetics Companyn hiusnipsuttimet ovat söpöt, mutta minulla ei ole tarvetta näille. Arvo 6,95 £.

Paul Mitchellin Full Circle Leave-In Treatment on suunnattu pörröisille ja kiharille hiuksille. Oma hiuslaatuni on aivan päinvastainen, joten en tiedä kannattaako minun tätä avata. Boksin mukana tuli lappu, johon tätä tuotetta ei oltu merkattu lainkaan. Mukana olisi pitänyt tulla Skinnamon Body Scrub, joten onkohan tämä jonkinlainen hyvitystuote sen puuttumisesta.


Marraskuun sisältönä oli 6 näytekokoista tuotetta, ja yksi täysikokoinen. Kokonaisuus oli ihan ok. Ei ehkä ihan hintansa arvoinen. Mutta kun huomioi seuraavana esiteltävän laatikon, niin tilaus jäi selvästi plussalle.

Marraskuun boksin mukana tuli siis kaupan päälle heinäkuun laatikko. Marraskuun sisältönä oli kivoja tuotteita, mutta heinäkuu oli selvästi parempi boksi. Pyöräytetään kelloa taaksepäin ja siirrytään helteiseen heinäkuuhun.


Lomateemaisen heinäkuun boksin eka tuote on Popband hiusrenksu. Kankaasta valmistettu renksu on aika napakka jo kahdelle kerrokselle laitettuna, vaikkei minulla ole kovin paksut hiukset. Ei tämä puhelinlankaponnareita voita, mutta uutta ja erilaista on mukava testata. Popbandin arvo on  6-8 £.

Konjacsieniä tarvitsee aina, joten Konjac Facial Puff Sponge oli hyvä valinta boksiin. French Pink Clay sieni sopii esimerkiksi väsyneelle ja herkälle iholle. Arvo 8,99 £.


Neal & Wolf Velvet Nourishing Hair Oil tulee kauniissa violetissa pumppupullossa. Tuote sisältää argan-, avokado- ja jojobaöljyjä, jotka lisäävät hiusten kiiltoa ja pehmeyttä. Etiketissä puhutaan myös UV-suojasta. Minulla on lukuisia hiusöljyjä, mutta kokeilen aina kaikki, koska ikinä ei tiedä mikä helmi tuotteesta voi kuoriutua. Arvo 14,95 £.

Jatketaan hiusten hoitamisella. Mizani D´Tangle Moisturizing Leave-In Milk on kosteuttava "maito", joka jätetään kuiviin tai kosteisiin hiuksiin antamaa suojaa, pehmeyttä ja kosteutta. Jätettävät hoitoaineet ovat hyviä talvella,  koska hiukset sähköistyvät helposti. Toivottavasti tykkään tästä, koska pullo on kooltaan jopa 250 ml. Arvo 13,80 £.


PHB Lip Crayon on ensifiilikseltä yksi suosikkini. Merkki on luonnonkosmetiikkaa, ja olen joskus katsellut PHB:n meikkejä sillä silmällä. Kaiken lisäksi huultenrajauskynän sävy Tiger Lily on niin kaunis hehkuva persikka, että tämä tulee ehdottomasti käyttöön. Arvo 8,95 £.

Bal Balm Little Miracle Rosehip Serum on myös mukava yllätys. Luonnollinen ruusunmarjaöljy lupaa ravita kasvoja, mutta on silti ihoa hengittävän kevyt. Tämä jää hetkeksi odottamaan käyttöä, koska minulla on niin monta öljyä nyt avattuna. 10 ml öljyllä on arvoa 8 £.


Heinäkuun boksissa kaikki tuotteet olivat täysikokoisia mikä on hurjan hyvä tulos. Balm Balm öljyn voi tosin laskea matkakooksi, mutta myös tätä kokoa myydään. Boksin tuotteilla oli arvoa 60,69 puntaa eli noin 71 euroa, joten kaupanpäälliseksi tämä oli aivan erinomainen.

Glowwboxien sisällöissä on aina pientä vaihtelua, joka selviää paketin mukana tulevasta esittelylapusta. Esimerkiksi heinäkuun laatikossa oli 5 kaikille tulevaa tuotetta sekä viisi vaihtoehtoista tuotetta, joista jokainen sai yhden. Marraskuun boksissa oli enemmän vaihtelua. Siinä oli 4 samaa tuotetta kaikille, sekä neljä vaihtoehtoista purkkia, joista jokainen sai kaksi.

Glowwbox maksaa 15 puntaa plus 9,95 £ postikulut Suomeen, eli noin 29 €. Silloin tällöin tulee kuitenkin hyviä tarjouksia, kuten tämä kaksi boksia yhden hinnalla.


14 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa, että on tosi mukavan tyylinen boxi, vaikka postikulut onkin aika karseat. Mielenkiintoisia merkkejäkin, joista en ole kuullut aiemmin mitään:) Nuo tukkaklipsitkin on kivat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkin mukava tilata tälläisiä bokseja, joissa tulee vähän erilaisia tuotteita ja merkkejä, jotka eivät ole itselle tuttuja :)

      Poista
  2. Tilasin kerran yhden boxin kun sain pelkkien postareitten hinnalla. Oliskikohan ollut toukokuu? Siinä tuli tuo ihan sama Paul Mitchelillin kiharavoide. Se pyörii edelleen kaapissani avaamattomana enkä vaan tiedä mitä sille tekisin... mun hiukset on ihan piikkisuorat enkä tunne ketään kiharatukkaista :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei ole tälle käyttöä, ja hiukan harmittaa, jos tämän tilalla olisi pitänyt tulla vartalokuorinta.

      Poista
  3. Mielenkiintoinen tuo PHB:n tuote. :) Mua ei sarjan mineraalit vakuuttaneet, mutta onhan sillä vaikka mitä muita meikkjä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin heti sen sävyyn. Just niin kesäinen persikka kun vaan voi olla :)

      Poista
  4. Kivoja tuotteita, ekan boksin kasvovesi ja toisen boxin balm balm öljy vaikuttivat kiinnostavilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni on kehunut Pain ruusunmarjaöljyä, joten toivon että Balm Balm olisi myös hyvä :)

      Poista
  5. Mäkin iskin heti silmäni tuohon ruusunmarjaöljyyn, koska Pai :D Myös ekan boksin kasvovesi näyttää jo pullon perusteella tosi mielenkiintoiselta, samoin tuo Reborn vaikuttaa kivalta ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilasin Pain öljyn, vaikka mulla on nyt tämäkin, mutta olen sellainen öljyhullu :D

      Poista
  6. Mielenkiintoisen oloisia tuotteita noissa bokseissa :) Ja tosi paljon sellaisia merkkejä, joista en ollut aiemmin kuullutkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onkin kivan erilainen, ja mullekin moni merkki oli ihan uusi ja tuntematon :)

      Poista
  7. Oii miten kivoja juttuja! Tosi houkuttelevalta vaikutti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on mukavaa vaihtelua, jos vaikka Livbox ei tunnu tarjoavan riittävästi erilaisia tuotteita :)

      Poista