tiistai 13. joulukuuta 2016

Luonnonkosmetiikkaa edullisesti - Organic Shop

Teksti sisältää mainoslinkin*.


I love me-messuilla kävi kuhina yhden pöydän ympärillä. Kuulin ohi kävelevien ihmisten ihmettelyt, että mitäs täältä löytyy. Se on muuten hauska ilmiö miten iso määrä ihmisiä houkuttaa luokseen vielä enemmän porukkaa. Näin kävi myös minulle. Kurkkasin pöydän valikoiman ja sieltähän löytyi Organic Shopin luonnonkosmetiikkaa.

organic shop edullista luonnonkosmetiikkaa
organic shop hiusnaamio avocado

Ostoskassi painoi jo vaikka kuinka paljon, mutta pari purkkia oli pakko napata mukaan. Kuulin jo messuilla, että merkki on tulossa Sokokselle, mutta en halunnut jättää tuotteiden saamista sen varaan. Eihän näin edullista luonnonkosmetiikkaa tule joka päivä vastaan. Esimerkiksi nämä hiusnaamiot maksoivat kolme euroa, eikä hinta ole Sokoksella kuin pari euroa kalliimpi.


Ihastuin etenkin Fig & Almond hiusnaamioon, jonka tuoksu on iiihanan makea. Tätä tuoksua olisi mukava käyttää vaikka käsivoiteessa. Tuoksu ei kuitenkaan jää vahvasti hiuksiin, jos joku ei niin välitä hajusteista.

Avocado & Honey hiusnaamio on aikalailla juuri sitä mitä nimi kuvaakin. Makea hunaja taittaa kivasti avokadon "ruokaisaa" tuoksua.

Hiusnaamioita käytetään 2-3 minuuttia mikä on riittävä aika. Täyteläiset naamiot hoitavat tässä ajassa hiukset sileiksi, muttei liian ohuen liukkaiksi. Nämä ovat oikein hyviä naamioita, koska hinta on vain pari euroa ja syötävän herkulliset tuoksut ovat plussaa.



organic shop edullista luonnonkosmetiikkaa

Raspberry Cream Body Scrub lyö jopa hiusnaamioiden tuoksut. Siis miten voikin olla niin raikas, muttei liian makea sokeriherkku. Vartalon sokerikuorinta on jämäkkää tavaraa, joten tämä ei lipsahda sormien välistä karkuun. Kiinteän koostumuksen takia vartalokuorinta on erittäin riittoisaa, joten 250 g purkki ei kulu ihan hetkessä. Ja tässä kyllä riittää kuorivia ainesosia (sokeria), joten suosittelen testaamaan.

Ainoa miinus minkä keksin Organic Shopin tuotteista ovat pakkaukset. Purkki ei ole käytännöllinen suhkussa, koska purnukan sisään menee helposti vettä. Mutta tämä annettakoon anteeksi, kun huomioi että kyseessä on mukavan edullinen luonnonkosmetiikkasarja.




organic shop vartalokuorinta vadelma

Organic Shop tuotteet ovat 99 % luonnollisia, ja merkkiä myy ainakin Sokos. Valikoimissa on eri tuoksuisia kasvonaamioita ja -kuorintoja, shampoita sekä hoitoaineita. Myös käsisaippuoita ja vartalovoiteita löytyi. 

Organic Shopin tuotteita voi ostaa House of Organic* nettikaupasta, hinnat noin 4 ja ylöspäin.



*mainoslinkki.

28 kommenttia:

  1. Näitä voisi kyllä jossain vaiheessa testata! Kuulostaa herkulliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin sokerikuorinta on sellainen tuote, jota varmasti tulen käyttämään useamman purkin ja eri tuoksuissa :)

      Poista
  2. Ite ostin Sokokselta vartalokuorinnan ja hiusten hoitoaineen. Kuorinta on just sopivasti raapiva ja hoitoaine yllätti positiivisesti, etenkin kun oli niin edullinenkin vielä! :)
    Harmi etten ite törmännyt näihin messuilla, mutta onneksi niitä nyt saa ihan kaupastakin sitten. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista kenen osastolla näitä myytiin, mutta se oli tosi iso osasto, joka myi monen eri merkin tuotteita. Aion kokeilla näitä lisää, kun saatavuus on niin hyvä :)

      Poista
  3. Mä oon Sokoksella näitä hypistellyt ja ihastellut, mutta vielä en oo kotiin asti vienyt yhtään purkkia. Täytyy varmaan korjata tilanne, sillä oon lukenut näistä paljon kehuja ja onhan noi ihan superedullisiakin vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on taas yksi hyvä esimerkki siitä, että halvalla saa hyvää. Nykyään luonnonkosmetiikan käyttäminen ei ole ainakaan hinnasta kiinni :)

      Poista
  4. Kerrankin kuorinta, joka on tarpeeksi "rouhea" sekä tehokas. Ja edullinen :) Mulla on lemongrass & sugar versio ja aion hommata näitä kuorintoja jatkossakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lemongrass kuulostaa hyvälle. Muistaakseni monesta tuotteesta oli myös testerit Sokoksella, joten pääsee nuuhkimaan ennen ostamista :)

      Poista
  5. Kuorinta-aine näyttää ja kuulostaa kivalta. :) Ps. mun blogissa on sulle haaste, toivottavasti et ole vielä tehnyt samaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on syötävän näköistä ja toimii loistavasti vaativampaankin makuun :). Kiitos haasteesta!

      Poista
  6. Ihanan näköisiä tuotteita:)

    VastaaPoista
  7. Kaikki mikä näyttää siltä, että voisi lusikoida suuhun, on yleensä hyvää. :D Pitää varmaan käydä ostamassa jotain, ovat sen verran halpojakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin varmasti ostan jossain vaiheessa lisää näitä, kunhan tulee tarvetta :)

      Poista
  8. Juu mäkin hurahdin pari näiden tuotetta juuri ostamaan Emotionista ;) En voinut vastustaa tuoksuja ja hintoja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä tuntuu olevan kaikki kohdallaan. Ulkoasu, tuoksut ja hinnat :)

      Poista
  9. Tämä on ihana sarja! Mulla on muutamia tuotteita ja olen tykännyt tosi paljon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että merkki tulee näkymään blogeissa aika paljonkin jatkossa, koska niin moni kiinnostui :)

      Poista
  10. Vaikuttaa mielenkiintoisilta, joten täytyypä tehdä joku päivä visiitti Sokokselle :)

    VastaaPoista
  11. Minäkin ostin tuon viikuna- hoitoaineen, mutta ei se kyllä minun hiukselleni tehnyt mitään... Valitettavasti, koska mieluusti siirtyisin luonnonkosmetiikkaa käyttämään, mutta kun ainakin kaikki minun kokeilemani hoitoaineet ovat olleet täysin yhtä tyhjän kanssa, joten niihin on ihan turhaa laittaa rahojaan. Ikävä juttu, mutta ne silikonit nyt vain saa hiukset tuntumaan ja näyttämään niin ihanilta! :(

    Ajattelin kuitenkin kokeilla vielä sarjan vartalotuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnolliset hoitoaineet ovatkin monen mielestä vähän huonoja, mutta mun hiuksissa myös silikonittomat tuotteet toimii. Tykkään esimerkiksi Laveran uudistuneista hiustuotteista :)

      Poista
  12. Kivaa, että luonnonkosmetiikasta löytyy näinkin edullisia vaihtoehtoja :) Näihin täytyy kyllä jossain vaiheessa tutustua ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä juttu, että luonnonkosmetiikka ei ole kallista. Ennen oli huonommat valikoimat ja monesta varmaan tuntui, että luonnonkosmetiikka on vähän tyyristä :)

      Poista
  13. Olen ihan hurahtanut näihin! Sain joululahjaksi ja on ollut ahkerassa käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aion ehdottomasti kokeilla näitä lisää! Käsivoiteita on ainakin kehuttu tosi paljon :)

      Poista