torstai 2. helmikuuta 2017

Glowwbox tammikuu 2017

Ehdin jo miettiä onko paketti hukkunut matkalla, mutta onneksi tammikuun Glowwbox saapui vihdoin perille. Teemana on "Naturals" eli luvassa on luonnonkosmetiikkaa. Tuotteita oli aika monipuolisesti eri tarpeisiin, joten kurkataan sisältöön tarkemmin.


Weledalta tuli Evening Primrose Age Revitalising Day Cream 7 ml näytekoko ja saman sarjan vartalovoide näytekoossa 20 ml. Evening primrose on suomeksi iltahelokki, joka monista muista kasveista poiketen avaa kukkansa vasta illalla tai iltapäivällä. Tälläinen knoppitieto tähän väliin :D. Voiteiden tuoksu on aika vihreä, eikä lainkaan kukkainen. Pikkunäytteet tulee aina käytettyä, ja Weledan tuotteita en olekaan hirveästi kokeillut.


Balm Balm Hibiscus Face Mask on täysikokoinen jauhenaamio, joka lupaa puhdistaa ihon ja kuorii samalla kasvot. Purkki on ihan piripintaan täynnä, joten tämän kanssa saa olla hiukan tarkkana, ettei sisällys ole kohta sylissä. Naamio kuulostaa minulle sopivalta, vaikka olenkin vähentänyt ihon mekaanista kuorintaa, mutta toki tämä lähtee testiin.

Ostin juuri tämän Evolven Nourishing Hair Elixirin, enkä ole sitä vielä testannut, mutta toivottavasti tykkään tästä nyt kahden 10 ml näytepullon edestä. Evolve on ainakin superkiinnostava merkki, jonka pakkausten yksinkertaisuus vetoaa minuun.


PHB Ethical Beautyn Vegan Concealer Brush on ihanan pehmeä sekä sopivan tiivis. En ole koskaan käyttänyt sivellintä peitevoiteen kanssa, joten nyt tulee tämäkin tapa kokeiltua. En itse olisi ostanut peitevoidesivellintä, mutta se on hauskaa yllätysbokseissa, koska voi löytää jotain uutta.


Root2Tip on kiharalle/afrotukalle suunnattu hiusten selvittäjä ja hiuksiin jätettävä hoitoaine. Honey Rain Detangle Hair Juice kuulostaa nimenä aika herkulliselta. Hunajasademehu, nam! Glowwbox on suunnattu tummaihoisille, joten boksin hiustuotteet ovat yleensä kiharalle hiuslaadulle tarkoitettuja. Mutta hyvin ne ovat sopineet suoralle tukallekin pörröisyyden siloitteluun.


Tammikuun luonnollista Glowwboxia oli mukava avata. Kivoja tuotemerkkejä ja kaikki purkit ovat oikein käyttökelpoisia. Bokseja arvostellessa nostan yleensä aina esiin yhden suosikin tai inhokin, mutta tässä laatikossa oli tasaisen hyviä tuotteita. Ei yhtä yök-tuotetta tai selkeästi parasta juttua.

Glowwbox maksaa 15 puntaa plus 9,95 £ postikulut Suomeen, eli noin 29 €. Käytin tammikuun boksiin alekoodin, jolloin kokonaishinnaksi tuli muistaakseni 20 euroa. Pikaisella laskutavalla tammikuun boksin tuotteiden arvo oli noin 50 €.


14 kommenttia:

 1. Mulla on tuo Balm Balmin naamio, ja se on ihmeellisen toimiva. Hetki meni ennen kuin löysin sopivan vesi-jauhe-suhteen mutta sitten se on jo helppo käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että olisin siitä joskus lukenut arvostelun. Jauhenaamioiden sopiva annostelu onkin välillä haastavaa, ja aina edes purkin ohjeet eivät tunnu sopivilta :)

   Poista
 2. Todella kiva kokonaisuus:) Yksinkertainen ulkoasu ja pipettipullot vetoavat minuun nykyisin ihan uudella tavalla:) Evolve kuulostaa kiinnostavalta merkiltä. Pitää varmaan lisätä sekin jo suunnilleen kilometrin pitkälle to-shop-listalleni;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on, että pipettipullo vetoaa niin moneen (myös minuun). Olisi ollut kiva testata jotain muuta Evolven tuotetta, mutta nyt tuli sama pullo kuin minulla oli jo :)

   Poista
 3. Kivasti vaihtelevia ja erilaisia tuotteita tässä boxissa. ^_^

  VastaaPoista
 4. Olipa mielenkiintoinen boksi! Näistä ulkomaan ihanuuksista on aina mielenkiintoista lukea, kiva kun postasit tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva tilata muitakin ulkomaisia bokseja, mutta monesti postikulut nostaa hintaa liian korkeaksi. Mutta onneksi Glowwbox lähettää sähköpostiin aina välillä tarjouksia :)

   Poista
 5. Mä en ole tästä tästä boxista kuullutkaan, mutta vaikuttaa kivalta! Tosin vaikka luonnonkosmetiikkaa rakastankin, hiustuotteet on ainoa siltä saralta, joista en niin innostu. Jolieboxin tilaamista oon miettinyt jo jonkun aikaa, mutta toistaiseksi jättänyt tilaamatta, kun viime aikoina on taas tullut heitettyä avaamatonta kosmetiikkaa niin paljon roskiin, että ihan hirvittää. Viime kuukausina oon onneksi osannut hillitä osteluani, mutta ennen en osannut ja nyt ne vaikutukset näkyy parin vuoden takaa :D Ja se on jo paha, että avaamattomatkin tuotteet ehtii mennä vanhaksi :S No, aina sitä oppii - ehkä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kirjoittanut tästä boksista pari kertaa aiemmin, ja nyt tilasin tammikuun laatikon sen luonnonkosmetiikka-teeman takia. Aina välillä kuulee kuinka luonnonkosmetiikan hiustuotteet eivät toimi kaikilla, mutta itse en juuri enää huomaa eroa käytänkö luonnollisia vai "tavallisia" hiustuotteita. Kosmetiikan suurkäyttäjänä koetan pitää jemmani kohtuullisina ja kokeilla tuotteita ajoissa, jotta voin pistää tuotteen eteenpäin, jos en siitä pidäkään :)

   Poista
 6. Evolvella on kyllä tosi kivat pakkaukset, vetaoavat minuunkin ^_^ Täytyy jossain vaiheessa tutustua sarjaan tarkemmin, ainakin seerumit ovat olleet tykättyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monista Evolven tuotteista löytyy näytekokoja, joten varmaan aloitan kokeilun ensin niistä :)

   Poista
 7. Tää on kyllä mielenkiintoisen oloinen boksi, ihmettelen etten oo koskaan tätä vielä tilannut suurena boksiaddiktina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on yleensä kivoja tuotteita ja itselle tuntemattomia merkkejä mikä on aina plussaa. 29 euron hinta vaan tuntuu korkealta, mutta onneksi sähköpostiin tipahtelee aina välillä tarjouksia :)

   Poista