maanantai 23. lokakuuta 2017

Eniten käyttämäni huulipuna

Maanantai alkoi tällä viikolla hiukan väsyneenä. Olin Helsingissä torstaista sunnuntaihin I Love Me-messujen takia, jotka olivat taas mielenkiintoinen ja tänä vuonna vähän erilainen kokemus Jeffree Star-ruuhkien takia. Palaan messuihin vielä omassa postauksessa, mutta nyt hypätään tutustumaan ihanaan huulipunaan :)

Tuntuu, että käytän nykyään tosi paljon ranskalaista luonnonkosmetiikkaa, ja sitä on myös BoHo Green. Merkki on myynnissä esimerkiksi Ruohonjuuressa, joten itselläni on ilahduttavan helppo tutustua näihin luonnollisiin meikkeihin. Ostan värimeikkejä mieluiten livenä, koska netissä sävyt voivat olla vähän yllätyksiä vaikka koettaisi googlata väriä etukäteen.


Alunperin meinasin ostaa huulivoidemaisen persikkasävyn, joka oli loppunut hyllystä, joten mukaani lähti mattapuna. Sävy 108 Litchi on puikossa ruusuinen sävy, mutta ilahduin positiivisesti kun sivelin väriä huuliin. Sävystä kuoriutuikin hieman persikkaan viittaava ruusupuna.

Huulipuna on pigmenttinen huulilla, ja kaipaisi ehkä huultenrajauskynää, mutta ilman rajaustakin olen saanut sen melko tarkasti laitettua. Olen totutellut käyttämään mattapunia, mutta tämä ei ole onneksi kuivimmasta päästä. Ehkäpä juuri mattaisuuden takia BoHon punassa on myös hyvä kestävyys.


Sävy 108 Litchi on niin nätti, että tästä on tullut luottopunani. Moni varmaan voi samaistua tilanteeseen, jossa käy huulipuniaan läpi ja miettii mitä laittaisi huuliin. BoHon huulipuna on juuri sellainen sävy, että se menee joka tyyliin.


BoHon punassa on ihanan sitruksinen tuoksu, jota ei kuitenkaan huulilla huomaa. Koska on kyse luonnonkosmetiikasta, niin myös pakkauksissakin on huomioitu ekologisuus. Paksu pahvihylsy on kestänyt käyttöä ja laukussa pyörimistä, vaikkei se paina juuri mitään. Huulipuna maksaa Ruohonjuuressa 12,50 €, joten BoHo on Benecosin ja Avrilin ohella yksi edullisimmista luonnollisista meikkimerkeistä.


20 kommenttia:

  1. Onpa nätin värinen puna, sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis sävy ja sopii varmasti kelle vaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta juuri tälläiset luonnolliset värit ovat niitä, jotka menee lähes kelle vaan :)

      Poista
  3. Boho merkkinä on kiinnostanut jo pidempään, en tiedä miksen ole vielä ostanut mitään. Huulipunia olen huono käyttämään mutta tuo esittelemäsi punan sävy on todella kaunis. Laitetaanpa muistiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ole kokeillut muita tuotteita, vaikka kyllä pitäisi :)

      Poista
  4. Kaunis sävy ja varmasti juuri sellainen mikä on helppo vain aamulla sipaista huulille :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kaunis sellainen hempeän ruusuinen sävy.

    VastaaPoista
  6. Kaunis sävy, kuin sulle tehty :)

    VastaaPoista
  7. Onpas kiva my-lips-but-better-sävy :)

    VastaaPoista
  8. Mulla on ja yksi Bohon huulipuna, olisiko sävyn nimi Groseille. Se on ihan superihana!!! Messuilla testasin yhtä toista sävyä, ja se pitää varmaan käydä nappaamassa itselle joku päivä kaupasta. Ihan mahtava mattakoostumus ja mikä hullu pigmentti! Ja halvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin testailin muutamia sävyjä messuilla, ja joku toinen nuderoosa väri jäi mieleen, ehkä pitää hakea se kaupasta :)

      Poista
  9. Hyvin kaunis sävy. Bohon meikkejä en ole kokeillutkaan, mutta Maiju juuri Bohon pisteellä selitti, että Bohon ripsari on Maijun lemppari.

    Ihanaa viikkoa Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä laittaa muistiin tuo ripsiväri, koska merkin meikit kiinnostaa. Ihanaa viikkoa :)

      Poista
  10. Mulla oli myös joku Bohon puna joskus vuosi pari sitten ja se on niitä harvoja huulipunia, jonka käytin loppuun asti. Yhdyn siis suositteluihisi merkin punista, ne ovat nimenomaan arkeen ja jokaiseen päivään todella hyviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin tämä sävy on täydellinen joka päivän väri, ja tätä tuleekin käytettyä ahkerasti :)

      Poista