lauantai 26. toukokuuta 2018

Hurmaavia kosteusvoiteita by Melvita

Toivoisin, että olisi talvi! Tämä ajatus tulee mieleen, kun olen kevään (tai jo oikeastaan kesän) lämmössä testaillut Melvitan ihanan kosteuttavia Argan Concentre Pur -luonnonkosmetiikkatuotteita. Uutuudet ovat nimittäin pullollaan kosteutta. Argan on erittäin tuttu ainesosa, jota käytän lähes päivittäin ihan puhtaana öljynä tai sitten voiteiden seassa. Arganöljyn luvataan esimerkiksi uudistavan ja suojaavan ihoa, sekä onhan siinä Omega-9 ja Omega-6 rasvahappoja nuorekkuuden takeeksi.


Aloitetaan erittäin kosteusrikkaasta voiteesta, joka on omalle iholleni jo liiankin hoitava mutta kuivaihoiset varmasti hullaantuvat tähän. Niin minullekin kävi, koska Youthful Cream-Oil on hyvin täyteläistä. Sormella kokeillessa tämä tuntuu jopa pikkuisen kiinteältä, mutta ah, voide aivan sulaa iholle ja on niin kosteuttava. Jos tämän jälkeen jonkun ihoa kiristää, niin kasvot lienee tehty Saharan hiekasta :D. Youthful Cream-Oil on sopivin tuote aikuiselle iholle, joka kaipaa elinvoimaisuutta ja hehkua iholle superkosteuttavalla voiteella. Melvitan uutuudet sisältävät runsaasti arganöljyä. Esimerkiksi tässä Youthful Cream-Oil purkissa on peräti 125 tippaa arganöljyä.


Veikkasin jo etukäteen edellisen voiteen olevan minulle liian tuhtia, joten suurin kiinnostukseni suuntasi Youthful Fluid kosteusvoiteeseen. Voide sisältää mattaavia mineraalipuutereita, joten se on keveämpi koostumukseltaan, imeytyy hyvin ja sopii päiväkäyttöön. Kosteuttavuudesta ei kuitenkaan ole tingitty, vaan tälläkin saa ihon erinomaisen hoidetuksi. Youthful Fluid sopii siis kuivaihoisille, mutta myös sekaiholle, joka on usein pintakuiva. Tykkään myös kivasta pakkauksesta, joka on pitkulainen tuubi pumpulla varustettuna. Helppo ja hygieeninen!


Jos Melvitan kasvovoiteet ovat hoitavia, niin ei ehkä enää yllätä, että sellainen on myös Youthful Eye Care -silmänympärysvoide. Tämä on ihastuttavan pehmeä ja kosteuttava voide, joka ei kuitenkaan tunnu liian raskaalta. Myös silmänympärysvoiteessa on mattaavia mineraaleja, mutta se ei tarkoita että ihoa kiristäisi vaan ne tekevät koostumuksesta keveämmän oloisen.

Youthful Cream-Oil ja Youthful Fluid tuoksuvat arganöljylle, mutta sillä Melvitalle tutulla kukkamaisella tyylillä. Silmänympärysvoide on tuoksultaan selvästi miedompi.


Melvitan luonnonkosmetiikkaa myy ainakin Stockmann Helsinki (sekä nettikauppa) ja Hehku myymälät. Youthful Cream-Oil maksaa 45 €, Youthful Fluid 43 € ja Youthful Eye Care 36,50 €.


Tuotteet on saatu testiin.

7 kommenttia:

  1. Tuo tuhdimpi voide voisi muuten talveksi olla omalle iholle ihan huippu, sille viime talvena iho ihan paikoin hilseili, niin kovilla oma iho oli. Ihanat kuvat <3

    Kivaa iltaa Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä saa varmasti ihon kuivat kohdat äkkiä pois, niin täyteläisen ihana Cream-Oil on :)

      Poista
  2. Mäkin miellän nämä uutuudet enemmän talvella omalle iholle sopivimmiksi, siis ainakin tuon purkissa olevan voiteen :) Tuon sy-voiteen voisin ottaa käyttöön kesälläkin, mutta luulen, että näiden testailut siirtyy mulla syksymmälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat niin hoitavia, tai ainakin tuo purkkivoide, että se on paras syksyyn/talveen. Mutta olen silti tykännyt käyttää sy-voidetta ja kevyempää fluidia nyt alkukesästäkin :)

      Poista
  3. Hitto en oo tainnut kokeilla tältä merkiltä vielä mitään O.o Tää sarja kuulostaa houkuttavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä sarjasta löytyy mielenkiintoisia tuotteita, kuten tuo fluid joka sopii sekaiholle :)

      Poista
  4. Mulla on nyt testissä yksi sarja, jossa on sekä tuhdimpi että kevyempi voide ja olenkin nyt käyttänyt tuhdimpaa iltaisin ja kevyempää aamuisin :D Yllätyin siitä, että tuhdimpikin voide on toiminut nyt, nimittäin oletin sen olevan tyystin talven juttuja :)

    VastaaPoista