keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Pretty by Flormar voidemaiset huulipunat

Kirjoitan harvemmin huonoista tuotteista, mutta sitten tuli nämä kuvat vastaan ja muistin harmituksen. Ehkä halusin näistä kirjoittaa, koska minusta kuvat ovat nätit ja voihan sitä joskus kertoa myös hutiostoksista. Pretty by Flormar on ainakin Tokmannilla myytävä turkkilainen merkki, jolta löytyy meikkejä ihan kattavalla valikoimalla. Tykkään voidemaisista huulipunista ja nämä sävyt vaan näyttivät niin söpöiltä, joten ostin pari Matte Liquid Lipstickiä testiin.


Ostin nude persikkaisen sävyn 02 Rosy Nude (yläkuva) ja 03 Red Papaya (alakuva), jota kuvailisin pinkin korallin väriseksi. Punat ovat huulilla voidemaisen pehmeitä, joten mattapuniksi en näitä osaisi mieltää niiden koostumuksen ja kermaisuuden takia. Se myös tarkoittaa, etteivät punat pysy huulilla kovin hyvin. Ne eivät kestä lainkaan syömistä tai juomista ja ihan vain peruskäytössäkin ne kuluvat hiljalleen suttuisasti kadoksiin. 

Levittäessä huomaa myös kuinka viiruisasti ja epätasaisesti voidemaiset huulipunat levittyvät huulille. Ne voi saada melko siististi paikalleen, jos sivelee hyvin ohuen kerroksen huulille. 


Lyhyesti sanottuna sävyt ovat kauniita, nämä tuoksuvat kivan makealle ja hinta 4,90 € ei kirpaise, mutta muuten Pretty by Flormarin punat olivat huteja minun mielestäni. Ehkä testaan kuitenkin joitain muita merkin tuotteita, koska eihän koko valikoimaa voi tuomita vain huonojen huulipunien perusteella :)


6 kommenttia:

 1. Onpas kyllä söpön väriset punat! <3

  VastaaPoista
 2. Harmillista sinänsä, sillä ainakin ko. sarjan meikkivoide (se matta) ja huultenrajauskynät ovat olleet todella hyviä mielestäni! Noita punia en kyllä ole kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkivoiteesta olenkin kuullut hyvää, mutta nämä huulipunat olivat vähän hankalia huulilla :)

   Poista
 3. Nuo voidemaiset punat kuulostavat juuri sellaisilta, joita itse pyrin karttamaan, mutta ainahan ei voi ennalta tietää miten punat käyttäytyvät huulilla. Harmi, että ne olivat huteja. Sävyt ovat ihanan hehkeitä. Minulla on Pretty by Flormarin ihan perushuulipunapuikko, joka on mielestäni hyvän ja tyydyttävän väliltä. Tuntuma huulilla on mukava, mutta pysyvyys ei huippua, muttei kehnokaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidemaiset huulipunat ovat pahimmillaan sellaisia, että ne ovat joko supermattaisia (en tykkää) tai sitten liian voidemaisia ja viiruuntuvat huulilla. Haluaisin löytää punan, joka ei ole mattainen muttei kuitenkaan karkaa huulilta heti.

   Poista