perjantai 25. marraskuuta 2022

Bioearth Elementa niasiiniamidiseerumi - ihohuokosten supistaja

Bioearth on uusi italialainen luonnonkosmetiikan merkki, jolta löytyi oikea tuote minun tarpeisiin. Halusin ostaa niasiiniamidiseerumin, josta saisin apua sekaihoni hoitoon. Haluan napakoittaa huokosia ja vähentää kiiltelyä, johon niasiiniamidi ja sinkki ovatkin hyviä ainesosia. Kyseessä on siis Bioearth Elementa Niacinamide 10% + Zinc 1% boosteri (eli seerumi).

Kävin pitkästä aikaa Ruohonjuuressa, josta tätä merkkiä löytyi helposti. Monesti ajatellaan, että netistä tilaaminen on kätevää. Mutta tuleehan siitäkin odottelua, pakettiroskaa ja muuta, joten joskus on vain kätevä käydä "oikeassa" kaupassa.


Niasiiniamidi on todella hyvän kuuloinen raaka-aine. Se auttaa jo mainittuihin ongelmiini sekaihon kanssa, joka nopeasti rasvoittuu sekä huokoset ovat apposen auki. Minulla on luonnostaan isot ja avonaiset huokoset, joten pienikin apu on tarpeen. 

Bioearthin seerumi on hyvin kevyttä. Ei aivan valuvaa vettä koostumukseltaan, mutta se on helposti imeytyvä ja raikkaan tunteen jättävä. Tässä on myös hyaluronihappoa, joka lisää seerumiin kosteuttavuutta. Tuoksu on hyvin konstailematon ja luonnollinen, eli ei hajustettu.


Muutaman viikon käytön jälkeen huomaan jo, että huokoseni ovat napakammat ja ihoni näyttää jotenkin sileämmältä. Olen aiemminkin käyttänyt niasiiniamidia muistaakseni The Ordinarylta, mutta Bioearth tuntuu paljon tehokkaammalta. Näen parannusta ihossani, ja ainakin nyt tuntuu, että tässä on seerumi joka lunasti lupauksensa.

Bioearth Elementa Niacinamide 10% + Zinc 1% seerumi maksaa noin 14 €. Pipettipullon koko on 15 ml.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti