torstai 18. elokuuta 2016

EVO & hiukset ojennukseen

Pitkähiuksisena pääsen hiustenmuotoilussa (luultavasti) vähän helpommalla kuin lyhythiuksiset, jotka voivat vaatia joka aamu malliin laittamista. Toki pitkää tukkaakin voi väkertää vaikka kuinka, mutta sen voi myös sipaista huolettomasti esimerkiksi ponnarille ja olet valmis.

Viime aikoina hiusrutiineissani on kuitenkin tapahtunut pieni muutos, ja olen keskittynyt myös muotoiluun. Tähän on syynä testissä olevat EVO:n hiustenmuotoilutuotteet. Merkin tuotteissa korostuu tyylikäs yksinkertaisuus niin pakkauksissa, kuten myös sisällössä. Tuotteissa on esimerkiksi vältetty tarpeettomia ainesosia, eikä markkinoinnissa keskitytä keksittyihin mainoslauseisiin.


Easy Tiger Straightening Balm on silottava suoristusvoide, joka sopii käytettäväksi niin lyhyille kuin pitkillekin hiuksille. Minulla on taipuisat hiukset, joihin ilmestyy joskus jopa korkkiruuvikiharoita pesun jälkeen. Sileys ja suoruus onkin mukavaa vaihtelua laineikkaaseen tukkaan. Tuotetta suositellaan käytettäväksi märkiin  hiuksiin, jonka jälkeen tukka kuivataan föönillä ja näin saa suoristuksen lisäksi samalla tuuheutta.

Easy Tiger sisältää myös lämpösuojan, mutta olenpa käyttänyt tätä ihan ilman fööniä pesun jälkeen ja tällä laiskurin tavallakin tuote toimii hennon laineikkaaseen hiuksistoon. Ja iso plussa tulee siitä, ettei hiuksissa tunnu mitään tahmaa, vaikka laittaisi tuotetta vähän enemmänkin.


Tässä on hyvä tuote syksyn sateisiin. Ei haittaa vaikka ulkona sataa ja vihmoo, koska Gangsta Grip Bonding Resin muotoilunesteellä (mielestäni enemmänkin geeli) käsitellyt hiukset voi muotoilla uudestaan sateen sattuessa. Tuotteen voi aktivoida vedellä, ja eikun tukka uudestaan kuosiin. Itse pesen hiukset joka päivä, mutta jos pesuväli on pidempi, niin tästä ominaisuudesta voi hyötyä etenkin lyhythiuksiset.

Pidemmille hiuksille Gangsta Grip antaa tukea tyveen ja föönäys päälle, niin lättätukka on historiaa. Pysyvyydeltään tuote on erittäin tehokasta, mutta silti ei tarvitse pelätä kuivan koppuraksi muuttuvia hiuksia.


EVO-hiustenmuotoilutuotteet saavuttivat kovat odotuksensa, jotka olin näihin kohdistanut monien kehujen ansiosta. Tykkään käyttää niin marketti- kuin kampaamotason tuotteita, mutta usein asteen tehokkaampi laatu tulee kampaamotuotteiden muodossa.

Easy Tiger Straightening Balm ja Gangsta Grip Bonding Resin ovat 200 ml pakkauksissa, joilla on hintaa 27 €. EVO on kampaamomerkki, joka on saatavilla myös IdHairin nettikaupasta (en hyödy linkin klikkailusta).


Tuotteet on saatu testiin.


10 kommenttia:

 1. Toi gangsta grip on niin hauska nimi, EVOlla noi nimet saa aina hymyilemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäikin mainitsematta nämä hauska tekstit, koska ne ovat niin itsestäänselviä EVOn tapauksessa :)

   Poista
 2. Silloin kun mulla oli pitkät hiukset, käytin enemmän tälläisiä suoristavia ja suojaavia. Nyt lyhyttukkaisena keskityn enemmän vahoihin ja rakennetta antaviin tuotteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa mullekin tutulta, vaikka siitä onkin jo pitkä aika, kun hiukseni olivat lyhyet. Pitkät hiukset kaipaavat paljon enemmän kosteutta ja hoitavuutta :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat! Evo on herättänyt mielenkiinnon, ja pakkausdesign on aivan ihastuttava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Muakin nämä ovat kiinnostaneet coolin ulkoasun takia, ja sisältökin on loistavaa :)

   Poista
 4. EVO on kyllä ollut tosi positiivinen yllätys itsellenikin :) Calm-linjan shampoo ja hoitoaine toimi mulla tosi hyvin, ja nyt on ollut sarjan hiuslakka käytössä viime kuusta saakka. Siitä mm. vinkkasin blogissakin toissapäivänä. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin lukeneeni sinun ja monien muidenkin blogeista kehuja EVOsta, joten tiesin odottaa hyvää. Laadukas merkki :)

   Poista
 5. Evo on ihana sarja ja tuoksutkin ja purkit kohdallaan. Easy Tiger on ollut todella hyvä vähentämään pörheitten hiusteni ilmavuutta. Tykkään todella paljon. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että sinäkin tykkäsit siitä. Helpottaa tosiaan hiusten pörröisyyteen :)

   Poista