tiistai 7. marraskuuta 2017

BM CosmeCeuticals - aknea & anti-agea

Bloggaajana on ilo päästä tutustumaan kosmetiikkaan, joka muuten voisi jäädä kokeilematta. Olin lukenut BM CosmeCeuticals tuotteista muutamista blogeista, joten nimi ja tyylikkäät pakkaukset olivat jääneet mieleen. Mutta olin kuitenkin hiukan ajatellut, että tuotteet ovat enemmän aikuisemmalle iholle suunnattuja, vaikkei tässä enää ihan siloposkia olla :D. Ehkä se on epäpuhdas ihotyyppini, joka saa joskus olon kuin teinillä. Mutta BM CosmeCeuticalsin valikoimissa on tuotteita joka ihotyypille. Etenkin myös allergikoille ja herkkäihoisille, koska tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia ja kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. 


BM CosmeCeuticals tuotteiden ihoa uudistavan ja ikääntymisen merkkejä vähentävän vaikutuksen taustalla on lääkemolekyyli SOS (sukroosi-okta-sulfaatti), jonka tehoista on tutkimustietoa vuosien ajalta. Sukralfaattia on alunperin käytetty mahahaavojen hoidossa, josta idea on lähtenyt myös ihohoitoon. SOS toimii siis ihon pintakerroksen uusiutumista nopeuttaen, joka näkyy tasaisempana ihona. Lisätietoa tutkimuksista voi lukea täältä.


Gel 28 tehoseerumi on tuote, joka sopii ikääntyvälle sekä rasvoittuvalle ja näpyistä kärsivälle iholle. Seerumia kuvataan juonteita tasoittavaksi, uudistavaksi ja talineritystä normalisoivaksi. Eli tässä yhdistyy anti-age-ominaisuudet, kuten myös öljyisen ihoni tarpeet. Geeli on kevyttä, mutta ohjeissa sanotaan odottamaan pari minuuttia imeytymistä, jonka voin allekirjoittaa. Seerumi kosteutti, jätti lähes mattaisen pinnan ja tuntui jopa pikkuisen napakoittavan ihoa. Tykkään tästä etenkin päiväkäytössä, ja meikin alla käytettynä.


Jos kaipaa seerumin päälle lisäkosteutusta, niin vaihtoehtona on Day Cream Dry Skin tai sitten minun valintani, Day Cream Normal/Combination Skin. Pumppupullossa tuleva päivävoide on hyvin miellyttävä koostumukseltaan. Se on tavallaan tiivis, mutta kuitenkin tosi helposti ja kevyesti iholle levittyvä sekä hyvin imeytyvä tuote. Kuten seerumista, niin tästäkin jää pehmeän mattainen pinta ilman kiristävää tunnetta. Päivävoide on sopivasti kosteuttava ja nappituote kiiltävän ihon tarpeisiin.Retinoli eli A-vitamiini on minulle tuttu ainesosa, jota suositellaan taisteluun ikääntymisen merkkejä vastaan. BM CosmeCeuticalsin OptiRetin A-vitamiinivoiteen kerrotaan vahvistavan esimerkiksi ihon kollageeniverkkoa, jonka kunnosta riippuu kasvojen rypyt ja kimmoisuus. Jos retinolin käyttö ei ole ennestään tuttua, niin silloin tätä sivellään ihoon ensimmäiset kaksi viikkoa joka toinen päivä. Olen aiemminkin käyttänyt retinolia, mutta silti noudatin tätä neuvoa, koska ei voi ennalta tietää miten iho reagoi uuteen tuotteeseen. En kuitenkaan huomannut kasvoissa mitään kihelmöintiä tai punoitusta, kuten en yleensäkään retinolia käyttäessä. OptiRetin-voidetta voi käyttää aamulla tai illalla, mutta minulla tämä tuntui murustuvan meikkivoiteen alla. Ja muutenkin tykkään käyttää retinolia vain illalla, koska tämä altistaa ihoa auringolle, joten aurinkovoidetta ei pidä unohtaa. 

OptiRetin eroaa aiemmin esitellystä päivävoiteesta, koska tämä vaatii hiukan ihoon työstämistä. Retinolivoide jättää pienen tahmapinnan ihoon, eli se ei ole aivan mattainen kasvoihin imeytessään. Käytön aloittamisen jälkeen tuntuu, että ihoni on hyvin kosteutettu ja kirkkaampi. Tämä on sellainen tuote, josta uskon hyötyvän halusipa ihoa nuorekkaammaksi tai puhtaammaksi. Retinolia suositellaan usein esimerkiksi akneen.


Minulla jäi tosi hyvä fiilis BM CosmeCeuticals -tuotteista. Ihoni näyttää mielestäni paremmalta kuin ennen, ehkä sana täyteläisempi voisi olla osuva. Eli huomasin mukavia vaikutuksia, ja uskon, että on kova houkutus ostaa tuotteita lisää nykyisten loppuessa :)

BM CosmeCeuticals -tuotteita myy esimerkiksi Sokos ja Stockmann. Loput jälleenmyyjät voi katsoa merkin sivuilta, ne löytää sivun vasemmasta reunasta (en hyödy linkin käytöstä). Esimerkkihinnat ovat Sokokselta: OptiRetin A-vitamiinivoide 65,70 €, Day Cream Normal/Combination Skin 50 € ja Gel 28 tehoseerumi 50 €.


Tuotteet on saatu testiin.

8 kommenttia:

 1. BM:n tuotteet ovat kyllä aivan loistavia, olen käyttäynyt niitä epäsäännöllisen säännöllisesti, ja varmasti tulevat säännölliseen käyttöön, kun iho alkaa ikääntyä enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin voisin uskoa, että just parin vuoden päästä nämä olisivat parhaimmillaan munkin iholla :)

   Poista
 2. Olen joskus meinannut ostaa BM Optiretin A-voiteen, mutta sitten vilkaisin inci-listaa, jossa retinyl palmitate ja retinyl acetate on siellä melkein häntäpäässä, into ostaa tuote lopahti. Hintakin on aika korkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen käyttänyt muutamia retinolituotteita, mutta tämä tuntui tehokkaimmalta just ihon kirkastamisen ja puhtaana pysymisen suhteen. Joten mä tykkäsin, vaikka täytyy myöntää etten vilkaissut inci-listaa sen tarkemmmin.

   Poista
 3. Tehoseerumi on ihan mun lemppari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi hyvä, ja tykkään siitä, kun se sopii niin hyvin mun ihotyypille :)

   Poista
 4. Olen jokunen vuosi sitten kokeillut päivävoidetta ja tykkäsin kovasti. Miten olinkaan unohtanut tämän sarjan, kiva kun muistutit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Musta on kiva, että tätä merkkiä saa ihan Sokokseltakin, joten ei tarvitse esimerkiksi mennä kauneushoitolaan ostamaan tuotteita :)

   Poista