keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Essencen uutuuksia ja muita löytöjä

Tässä tulee sekalainen kokoelma erilaisia tuotteita, joita olen viime aikoina testaillut. Mukana on Essencen ihania uutuuksia, kotimaista luonnonkosmetiikkaa sekä kuplivia naamioita. Vähän siis kaikkea kivaa mitä olen bongaillut :)


En ole vähään aikaan ostanut Essencen kokoelmatuotteita, mutta tämän poskipunapaletin kohdalla oli pakko. Good Vibes Good Memories -kokoelman trio sykähdytti jo upealla pakkauksellaan, joka voisi olla jonkin kalliimmankin merkin käytössä. Paletissa on kolme sävyä, jotka edustavat persikkaista värimaailmaa. Täydellisiä siis kevätmeikkeihin, kun haluaa raikasta punaa poskille. Sävyt ovat pigmenttisiä ja kimaltavia, mutta hiukkasen jauhoisia. Ehdottomasti kuitenkin hintansa (5,59 €) arvoinen tuote.

Lisäksi bongasin suloisen peltirasian sydämen muodossa, joka oli uusi My Glow Passion Highlighter. Näitä oli vain yhtä sävyä, ja lisäksi samanlaisessa rasiassa on myös poskipuna, mutta se oli jotenkin oudon ruskea. Ei siis ykkösvalintani poskipunasävyksi. Myös tämä highlighter on aika persoonallinen sävy. Se on jännästi hohtava viileä väri, josta en osaa päättää onko tämä enemmän pinkki vai violetti. Pigmentti tässä on sopivan hyvä, eikä sellainen pum ja kasvoilla on paksu hohdekerros. Sävyltään tämä on siis tasaista hehkua ilman erottuvia glitterihippusia. Hintaa korostuspuuterilla on 3,49 € esim. Tokmannilla ja Citymarketissa.


Kolme Cosmetics on uusi kotimainen merkki, joka valmistaa toxfree-ihonhoitotuotteita kotimaisista raaka-aineista. Instagramissa Kolme Cosmetics järjestää arvontoja, joissa voi päästä testailemaan tuotenäytteitä. Voitin arvonnasta Toxfree Whipped Face Cream + Calendula Extract -kasvovoiteen tai ihan vain suomeksi Toxfree Vatkattu kasvovoide + Kehäkukkauute -kasvovoiteen. Voide on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle. Sen kerrotaan olevan kosteuttava ja silottava voide, jonka pohjana on vatkattu luomu sheavoi ja rohtopitoinen kehäkukkauute. Tuote on hajusteeton, vedetön ja säilöntäaineeton.

Voide on tosiaan vatkattua, joten siinä on jännä vaahtomainen koostumus mutta silti voide tuntuu iholla paksuhkolta. Se ei levity niin vaahtomaisen helposti kuin voisi olettaa, vaan sormissa tuntee että täyteläinen voide tulee hieroa huolella ihoon. Olen käyttänyt kasvovoidetta melko vähän, koska se on todella kosteuttava, eikä sekaihoni ole keväällä niin kosteuden janoinen kaikkien seerumien ja hoitonesteiden jälkeen. Voide ei imeydy ihan heti, mutta jättää kasvot todella pehmeiksi ja hoidetuiksi. Talveksi tämä vedetön voide voisi olla hyvä suoja pakkasta vastaan. Minulle Kolme Cosmeticsin voide on ehkä liian kosteuttava, mutta aloinkin haaveilla tästä käsivoideversiota :D. Pelkäsin että tämä tuoksuu vahvasti kehäkukalle, mutta onneksi tunnistan tuoksusta parhaiten sheavoin. Hintaa Toxfree Vatkattu kasvovoide + Kehäkukkauute -kasvovoiteella on 26 € / 40 ml merkin omassa nettikaupassa.


Olen pari kertaa kokeillut kuplivia kasvonaamioita, ja tykästynyt niihin. Essencen meikkejä ostaessa bongasin Tokmannilta kolme euroa maksaneen setin, jossa tulee neljä syväpuhdistavaa kuplanaamiota. Mitään virallista merkkiä tai nimeä tuotteella ei ollut, mutta halpa hinta houkutti. Luulin että nämä olisivat kangasnaamioita, mutta pakkauksessa olikin neljä pussukkaa sisällään geelimäistä naamiota. Yhdestä pussista riittää 2-3 kertaan, joten olen sulkenut pussin ja käyttänyt sitä uudestaan seuraavana päivänä, ettei se menisi hukkaan.

Naamio alkaa vaahtoutua lähes heti, kun sen laittaa kasvoille. Kuplinta oli kohtalaista eikä sellaista hurjaa kutinaa, kuten joidenkin naamioiden kanssa on käynyt. Vaikutusaika on 5-10 minuuttia, ja iho näytti sen jälkeen kirkkaalta. Naamio ei kuivattanut kasvoja, vaikka se onkin puhdistava. En tiedä sanoisinko tätä syväpuhdistavaksi, mutta ihoa se silti raikasti hyvin. Tämä tuntui hyvältä tuotteelta, jos haluaa ihoa puhdistavan naamion, joka on helppo huuhdella pois.


Jos haluaa testata Essencen kokoelmatuotteita niin kannattaa nopeasti mennä vaikka Tokmannille tai Cittariin, koska tätä uutta kokoelmaa voi vielä löytää. Itselläni on onneksi uusi vakkari Tokmanni, jossa kokoelmat eivät mene vikkelään kaupaksi. Tämä on hyvä juttu minun kannaltani :D



9 kommenttia:

  1. Tuo essencen highlighter on ihana, voi kun sattuisin sen löytämään. Täällä on se pienempi hylly eli noita ei ole..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on lähistöllä ja kulkureittien varrella 3 Tokmannia ja pari Cittaria joten riittää paljon mahdollisuuksia etsiä haluamansa tuote. Mutta kaikissa ei tosiaan aina ole sitä 2m hyllyä.

      Poista
  2. Mua himottaisi etenkin Essencen kausiposkipunat, mutta en ole lähi-Tokmanniltani löytänyt niitä enää, ja toisaalta on niin paljon ennestään poskipunia, että mitä sitä uusilla - heh, kettu ja pihlajanmarjat;), mutta toisaalta taas hintataso on niin alhainen ja onhan ne niin nättejä, ja....
    Kolme Cosmetics on mennyt multa ihan ohi. En ole siitä ennen kuullutkaan. Pitääpä tsekata tarkemmin. Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencen poskipunat ovat yleensä sellaisia varmoja ostoksia, joissa laatu on hyvä. Halvan hinnan takia niitä tulee helposti ostettua oli tarve tai ei :D.
      Kolme Cosmetics on mielenkiintoinen merkki, josta olisi pidemminkin voinut kertoa.

      Poista
  3. Essencen poskipunapaletti on ihana! <3

    VastaaPoista
  4. Onpa kauniit sävyt tossa poskipunapaletissa, en yhtään ihmettele, että ihastuit :) Mullakin on muuten tulossa juttua blogiin Kolme Cosmeticsista, mutta vasta kuun lopussa :)

    VastaaPoista
  5. Tuo essencen poskipunapaletti vaikuttaa kyllä tosi ihanalta! Musta vaan tuntuu, että kaapit pursuaa jo nyt poskipunia, niin pitäisi karsia kokoelmaa ennen uusien hankkimista :D

    VastaaPoista