torstai 13. kesäkuuta 2019

Catricen hehkuva irtopuuteri

Unelmaihoni olisi raikkaan kuulas, sellainen joka ei edes meikkiä kaipaa. Vuosien saatossa olen oppinut miten hoitaa ihoani paremmin, mutta puhdas kuulaus on vielä kaukana. Ihoni on helposti kiiltävä ja epäpuhtauksia kerryttävä, mutta en haluaisi silti kuorruttaa kasvojani mattaisen elottomaksi. Päädyin kokeilemaan Catricen Glow Illusion irtopuuteria, joka kenties voisi auttaa ongelmassani.


Catricen irtopuuterin sanotaan olevan translucent eli se ei jätä väriä iholle, eikä se sitä minusta juuri jätäkään. Kädelle testattuna tosin huomaa sen persikkaisen sävyn. Luulen että ihon tulee olla hyvin vaalea, että tästä jäisi selkeää väriä kasvoille tai jos annostelu olisi todella reipas. 


Puuterin hohde on maltillisen kaunista, eikä sellaista glitteripartikkeleiden pommitusta kasvoilla, jotka näkyvät kilometrin päähän. Laitan puuteria aika kevyesti, koska usein liika pakkelointi on syynä että iho näyttää elottomalta. Catricen irtopuuterilla ei silti saa yliannostusta hehkun suhteen, joten ei tarvitse pelätä että kasvot muuttuu diskopalloksi. Katselin ihoani auringonvalossakin enkä huomaa, että ihosta erottuisi kimallusta vaan kasvot näyttävät raikkaan eloisilta.

Jännää on kuitenkin se, että vaikka puuteri jättää luonnollisen hehkun iholle, niin silti tämä toimii meikin kiinnittämisessä ja auttaa ihon epätoivotussa kiiltelyssä.


Olen oikein tyytyväinen Catricen Glow Illusion irtopuuteriin, jonka hienojakoisuus antaa iholle luonnollista ja kevyttä kuultoa. Pakkaus on mukavan kompakti ja meikkipussiin hyvin sujahtava. Hintaa Catricen Glow Illusion irtopuuterilla on Citymarketissa 6,30 € / 11 g.


6 kommenttia:

 1. Onkohan tämä joku uutuustuote, kun en muista tällaista nähneeni...? En yleensä löydä Catricen ständeiltä niitä kivoja juttuja, joita menen sinne etsimään muiden bloggaajien innoittamana. Ehkä on vaan huonoa tuuria.
  Näyttää ja vaikuttaa hyvältä<3

  VastaaPoista
 2. Täähän voisi olla kiinnostava, koska mulla on vähän samaa ongelmaa ihon kanssa enkä silti tykkää puuteroidun näköisestä ihosta. Tsekkaan!

  VastaaPoista
 3. Jännän persikkaisen sävyistä, olisi kyllä mielenkiintoista nähdä, miltä näyttää keltapohjaisella iholla, voi kyllä sointua nätistikin, vaikka onkin toki läpinäkyvä. :)

  VastaaPoista
 4. Ooh, tämähän pitää testata! Kiitos hyvästä vinkistä :)

  VastaaPoista
 5. Onko tuo talkkipohjainen? Kun se on nyt taas niin nounou. Mutta hyvältähän tuo kuulostaa ja näyttää.

  VastaaPoista