perjantai 3. lokakuuta 2014

Lokakuun Livbox

Lokakuun Livbox saapui jo tänään perille. Teemana on Roosa nauha -kampanja ja vaaleanpunainen väri.


Paketista löytyi kolme täysikokoista tuotetta ja kaksi näytekokoista. Kaikki näytekokoiset jutut ovat Bonacuren hiustuotteita.


Osis+ Glamination kiiltokiinne lupaa hiuksille pitoa ja kiiltoa. Pikatestauksella ainakin pitoa löytyy, mutta erityistä kiiltoa en huomannut. Suihkeen koko on täysikokoinen 100 ml.


BC Oil Miracle Rose Oil tuoksuu nimensä mukaisesti ruusulle. Koostumus on kevyen oloista, joten en usko että öljyllä lähmää hiuksia. Tätä voi myös laittaa hiuspohjaan. Purkin koko on 5 ml.


BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp shampoo sisältää samaa villiruusuöljyä kuin ylläoleva hiusöljy. Tuoksu on myös aika samanlainen. Mukava päästä tätä testaamaan kuiviin hiuksiini. Tuubin koko on 30 ml.


ACO FACE Young mattapinnan jättävä päivävoide on boksista minulle sopivin tuote. Voide on tarkoitettu rasvaiselle iholle ja lupaa jättää iholle mattapinnan. Tuote on täysikokoinen 50 ml, voide maksaa apteekissa 11.60 €.


Lumene Arctic Sand kynsilakan sävy kantaa Roosa nauha -kampanjan nimeä. Lakassa on karhea hiekkapinta. Nätti, joulun mieleen tuova sävy. Täysikokoinen tuote.


Loppuunvetona voisin sanoa, että edelliset boksit ovat olleet niin hyviä, että ehkä odotin jotain enemmän. Suosikkini lokakuun Livboksista olivat hiusöljy ja ACO kasvovoide.

3 kommenttia:

 1. Eikös tuo hiuslakkakin ole täysikokoinen? Tuotekortissa ainakin mainitaan lakan kooksi 100 ml.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ups, niinpäs olikin täysikokoinen, korjaan tekstiin :). Luulin tätä näytekokoiseksi, koska hiuslakat ovat yleensä paljon isompia. Kiitos korjauksesta.

   Poista
  2. Ei mitään. Itsekin luulin ensin näytekokoiseksi, kunnes sitten luin tuotekortin :)

   Poista