maanantai 20. lokakuuta 2014

Omasta meikkilaatikosta löytyneet

Välillä unohdan mitä kaikkia tuotteita meikkilaatikossani onkaan, ja yllätyn iloisesti, kun löydän sieltä jotain kivaa.


Rimmel Apocalips sävyssä Nova tuli kesällä Livboxista. Sävy on syvän pinkki ja peittävä, joten huulilakka jäi pitkäksi aikaa käyttämättömänä laatikon pohjalle. Nyt syksyllä innostuin tästä sävystä huulilla. Laitan huulilakkaa kevyesti huulille ja vähän huulirasvaa päälle, joten tästä saa kevyemmän käyttökelpoisen sävyn. Plussaa nätistä pakkauksesta.

e.l.f Complexion Brush oli myös hieman jäänyt unholaan, mutta tykästyin tällä levittämään puuteria kasvoille. Sivellin on sopivan iso ja niin ihanan pehmeä.

Toinenkin Rimmelin tuote löytyi jemmoista, Stay Matte puuteri sävyssä Transparent. Suosittelen tätä, jos etsii edullista ja hyvin ihon sävyyn sopivaa puuteria, joka myös näyttää luonnolliselta kasvoilla.


Myös kotimaista laatua löytyy. Lumenen Time Freeze silottava silmänympäryshoito on huulikiiltomaisessa pakkauksessa. Onkohan Lumenella jäänyt ylimääräisiä huulikiiltopakkauksia, ja joku keksi käyttää pakkauksen silmänympärysvoiteelle. Tykkään todella paljon siitä, että voiteen voi levittää iholle aplikaattorilla. Harmi kyllä tätä ei taideta enää valmistaa. Ostin voiteen viime kevään Hulluilta Päiviltä, mutta otin tämän käyttöön vasta nyt syksyllä.

2 kommenttia:

 1. Rimmelin Stay Matte -kivipuuteri on ollut minulla käytössä iät ajat :) Ei ainoana puuterina, mutta "kakkospuuterina", jota pidän yleensä mukana. Fiksailen sillä meikkiä päivän mittaan. Muuten käytän yleensä irtopuuteria. Stay Matte taitaa olla yksi niistä harvoista kivipuutereista, joka on oikeasti halpa ja hyvä. Reilut 10 vuotta sitten puuteri ei maksanut kuin 5 euroa ;)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin Stay Mattea viimeksi varmaan kymmenen vuotta sitten, mutta jostain syystä se unohtui pitkäksi aikaa. Joskus tänä vuonna ostin sen alesta ja tykästyin siihen uudestaan. Rimmel on aika usein alessa, joten viidellä eurolla sitä nykyäänkin aika usein saa :)

   Poista