maanantai 3. marraskuuta 2014

Lokakuun suosikit

Lokakuun suosikkituotteisiin lukeutuu ehdottomasti Essencen viime talven limited edition käsivoide tuoksussa Strawberry & Dark Chocolate. Käsivoide tuoksuu ihanalle ja kosteuttaa todella hyvin. Harva käsivoide toimii minulla näin tehokkaasti ja hintakin on vain pari euroa.

Joulutuotteita en vielä lokakuussa juurikaan päässyt kokeilemaan, joten varmasti ensi kuun suosikeissa on paljon suihkugeelejä. Mutta lokakuussa Rexona pääsi yllättämään minut herkullisella limited edition Cherry Burst suihkugeelillä. Täällä lisää kirsikkaherkusta.


Ihonhoidossa tämä kaksikko toimi erinomaisesti. Rasvoittuva iho kaipaa kosteutusta, mutta liian tuhti voide ei sovi meikin alle. Biothermin Aquasource geelimäinen voide vastaa vaatimuksiini. Tuoksu on tosin hieman yrttisen vahva.

Lumene LAB silmänympärysvoide on kevyt, mutta se sopii hyvin, koska silmänympärykseni eivät juurikaan kuivu. Voide myös imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa tahmaiseksi.


Käytän lähes joka päivä eri poskipunaa, mutta Catricen Pinkerbell on yksi vakiovalinta. Tällä saa juuri sopivasti piristävää väriä kasvoille. Ja onhan pakkauskin tyylikäs edulliseksi tuotteeksi.


Kovin montaa säväyttävää tuotetta ei lokakuussa oikein ollut. Toivottavasti ensi kuussa olisi enemmän kosmetiikkalöytöjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti