tiistai 16. joulukuuta 2014

Gloriabox joulukuu 2014

Ihka ensimmäinen Gloriabox on täällä, ja wau mikä sisältö!


Pakkaus on ihan samanlainen kuin Livboxissa, koska ovathan nämä molemmat Sanoma Median tuotteita.


OSIS+ Glamination Silottava eliksiiri vaikuttaa upealta. Eliksiirin sanotaan olevan höyhenen kevyt, ehkäisevän hiusten pörrööntymistä ja antavan säihkyvää kiiltoa. Ehdottomasti tykkään kokeilla. Täysikokoinen tuote 19,90 € / 75 ml.


Chloe See By Chloe EdP on leikkisä, vastustamaton, urbaani ja itsevarma tuoksu. Kerrankin hajuvesi, joka on pieni kopio alkuperäisestä pullosta. Näytekoko 7,5 ml. Täysikokoinen 48,60 € / 30 ml.


Clinique Smart Custom-Repair Serum kuulostaa jännältä. Älykäs hoitava seerumi, joka ymmärtää ihosi yksilölliset tarpeet. Korjaa kohdistetusti ihon näkyviä vaurioita ja vaurioita, joita et vielä näe. Tasoittaa epätasaista ihon sävyä, häivyttää juonteita ja ryppyjä sekä kiinteyttää. Tuote sopii silti kaiken ikäisille. Näytekoko 10 ml. Täysikokoinen maksaa 79 € / 30 ml.


Glamglow naamion tiesinkin boksissa olevan ja on tosi kiva päästä tätä hehkutettua merkkiä kokeilemaan. Thirstymud Hydrating Treatment naamiohoito tehokosteuttaa ja rauhoittaa. Mikrokokoinen savi vangitsee ihon kosteuden ja tekee siitä superkosteutetun, silkkisen ja pehmeän. Näytekoko 15 g. Täysikokoinen 49,90 € / 50 g.


Ja loppuun vielä herkku, Clarins Rouge Prodige Lipstick sävyssä Nude Caramel.  Pitkäkestoinen huulipuna, joka hoitaa huulia ja tuo intensiivisen värin huulille. Täysikokoinen tuote 26,80 €.


En ole vielä punaa kokeillut, mutta vaikuttaa kivalta nudesävyltä.


Näin upea siis oli ensimmäinen Gloriabox. Toivottavasti boksi saa jatkoa ensi vuonna ja sisältö pysyy yhtä laadukkaana. Olen ihastunut!

19 kommenttia:

  1. Oi toi olis ollut kyllä niin kiva boksi, etenkin miniatyyrituoksu, tuo huulipuna ja glamglow. Harmi kun ei tullut tilattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua hieman jännitti, että onko tämä 26 euron arvoinen. Mutta sisältö olikin tosi hyvä :)

      Poista
  2. Vau, vaikuttaa kyllä tosi hyvältä tuo boksi! Mikä tämän hinta oli? Glamglow'n mutanaamiota olen myös haikallut, mutta hyllyyn jäi hinnan vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boksi maksoi 25,90 €, eli kympin enemmän kuin Livbox, mutta tuotteet olivatkin tosi laadukkaita. Glamglowta on kyllä kiva kokeilla edes näytteen verran :)

      Poista
    2. Gloria-lehden alekoodilla hintaa jäi 19,90.

      Poista
    3. Tuo koodi tuli aika myöhään (joulukuun alkupuolella), eli sillä varmaan haluttiin vain myydä kaikki boksit pois. Itse halusin varmasti saada boksin, joten tilasin jo hyvissä ajoin marraskuun puolella. Parikymppiä olisi tästä tosi edullinen hinta :)

      Poista
    4. En ollut boksista kuullutkaan ennen kuin tuon alekoodin huomasin Kaunis Gloria -lehdestä ja tilasin heti.

      Poista
    5. Piti ihan tarkistaa milloin tuo lehti ilmestyi, ja tilaajille se on tullut 18.11. joulukuun Glorian mukana.

      Poista
  3. Olipas todella hyvä boksi! Melkein huvittaisi itsekin tilata, mutta ei viitsi useampaa samanlaista tilata samaan aikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan pari boksia kuukaudessa jo aika paljon, mutta nämä on niin kivoja :). Vielä ei ole tosin edes tietoa siitä tuleeko ensi kuussa Gloriaboxia.

      Poista
  4. Ihana boksi, varsinkin se, että tuoksunäyte oli tuollainen on pelkkää plussaa. Toihan on jo kiva sujauttaa laukkuun mukaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada välillä kunnon näyte hajuvedestä, eikä vain pientä näyteputkiloa :)

      Poista
  5. Mua niiiin harmittaa, etten tilannut tällaista itselleni! :D Ihana sisältö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hetken harkitsin uskallanko ottaa riskiä ja maksaa 26 euroa laatikosta, jonka laadusta en tiennyt. Mutta ajattelin myös niin, että ekaan boksiin varmasti laitetaan hyviä tuotteita. Toivon todella, että laatu jatkuu tulevaisuudessakin :)

      Poista
  6. Minäkin tykkäsin, ihana sisältö! Tosin oma huulipuna oli aivan väärä sävy, mutta Clarinsin koostumus tuntui niin kivalta että ehkä käyn ostamassa mieluisan sävyn ja lahjoitan väärän sävyn jollekin toiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä kokeillut huulipunaa, mutta moni tätä on kehunut :)

      Poista
  7. Tilasin myös tämän kun olin Ostolakossa-blogista lukenut siitä ennakkotietoja. Täytyy sanoa, että olin tosi tyytyväinen :) Seerumi tuntuu aivan mahtavalta, ja harkitsen sen ostamista täyskokoisenakin. Huistutteita tykkään aina käyttää, ja noin pienen naamionkin saan kulumaan. Piristävää saada kunnon kokoinen näyteluppo hajuvettä.
    Ainoa, mikä menee kiertoon, on räikeän värinen huulipuna, joka ei vaan sovi omaan väriskaalaan lainkaan.
    Mutta sain rahoilleni hyvin vastinetta :)

    t. Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä todella hyvä boksi, ja toivon Gloriaboxille jatkoa tulevaisuudessa. Nudepuna on kyllä kiva myös, mutta ehkä aivan pikkuisen enemmän olisin halunnut se punaisen värisen. Se oli niin kaunis talvinen sävy minun makuuni :)

      Poista