maanantai 30. maaliskuuta 2015

Garnier Respons hunajaa ja arganöljyä purkissa

Ostan heti mielenkiintoisia uutuuksia, jos kaupan hyllyllä sellaisia komeilee. Garnierin Respons tuotteita on jo hiukan blogeissa näkynyt, mutta nyt purkit ja purnukat saapuivat kauppoihinkin.


Honey Treasures pakkaus muistuttaa minua Burt´s Bees tuotteista, joissa on myös hunajakennokuosia. Siksi varmaan tämä tuote houkutti minua eniten. Heikoille ja kuluneille hiuksille tarkoitettu naamio sisältää hunajaa ja kuningatarhyytelö- sekä propolisuutetta. Naamio lupaa tehdä hiuksista hoidetut, vahvemmat ulkoisia vaikutuksia vastaan, kiiltävät ja helposti selvitettävät. Tuoksu on makea ja hunajainen.


Hiuksista tuli kiiltävät, pehmeät ja ilmavat, joten sen puolesta tykkäsin tästä. Voisi luulla, että Garnierin Honey Tresures sarjan tavallisen hoitoaineen tehot olisivat minulle liian kevyet, jos naamio tuntui riittävän hoitavalta. 


Marvellous Nectar sisältää argan- ja kameliaöljyjä. Silikonia tuotteessa ei ole lainkaan. Hiusnaamio on tarkoitettu kuiville ja kiillottomille hiuksille. 3-5  minuutin vaikutusajan jälkeen lopputuloksena pitäisi olla intensiivisesti hoidetut, pehmeät ja kiiltävät hiukset. Naamio on väriltään kurpitsan oranssi, ja tuoksussa on arganöljy huomattavissa.


Marvellous Nectar ei toiminut yhtä hyvin kuin hunajaversio. Kiiltoa en huomannut kutreissa tavallista enempää. Hiukset vaikuttivat muutenkin samanlaisilta, kuin minkä tahansa markettihoitoaineen jälkeen, vaikka nyt kyseessä pitäisi olla tehokas naamio. Garnierin naamiot eivät varmaankaan riitä, jos hiukset ovat kuivassa kunnossa. Mutta pitää kuitenkin muistaa, että Garnier Respons on edullinen markettisarja, jonka hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Naamiot ovat isoja 300 ml purkkeja, ja maksoivat 4,20 €. Bongasin nämä Anttilasta. Tarjolla oli myös esiteltyjen naamioiden lisäksi hoitoaineet ja shampoot samasta sarjasta, sekä vihreissä pulloissa oli jonkinlainen yrttisarja normaaleille hiuksille.

14 kommenttia:

 1. Nuo tuoksuvat aivan ihanalle ja kivat pyöreät purkit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkki on vähän epäkäytännöllinen, koska se vie kylppärissä aika paljon tilaa. Mutta muuten kyllä tykkään siitä, että voi käsin kaapia naamiota :)

   Poista
 2. Tuo hunajaversio tuli hankittua tänään Cittarista :) Tuoksu on todella miellyttävä ja on pakko testata tämä heti illemmalla. Garnier ei tosin kuulu hiustenhoitotuotteiden osalta suosikkeihini, mutta toivottavasti tämä yllättää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Markettimerkeistä Garnier ei ole myöskään mun suosikki, mutta itsekin tykkäsin ainakin tuosta hunajanaamiosta :)

   Poista
 3. Järjettömän kokoiset purkit, noista riittää pitkään. Hunajainen naamio kuulosti hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Hei nää vaikuttaa mielenkiintoisilta!

  VastaaPoista
 5. Mä kävin kans nappaamassa nuo hunajajutut mukaan Sokokselta, jotenkin pakkaukset vaan houkutteli + Garnierin shampoista oon tykkäilly ennenkin. Niin ja plussaa tosiaan parabeenittomuus ja silikonittomuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunajanaamion pakkaus oli mullekin iso houkutin, heti tulee herkullinen mielikuva oikeasta hunajapurkista :)

   Poista
 6. Hei jes, vihdoin nämä tulee Suomeen! Hamstraan aina Tallinnasta garnier ultra doux -tuotteita ja nämä taitaa olla vastaavia. Nuo honey treasures -tuotteet on ollut aina mun lemppareita. On muuten olleet myös ainoat Garnierin hiustuotteet, joista tykkään. Tähän mennessä Suomen valikoima ei oo vakuuttanut mua, mutta nämä on tervetulleita ehdottomasti. :)

  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ilahduin, kun kuulin näiden tulevan Suomeen. Hunajanaamio vaikuttaa todella hyvältä, ja kiinnostaisi kokeilla muitakin hunajavalikoimaan kuuluvia tuotteita :)

   Poista
 7. Mistä tuo väite silikoonittomuudesta oikein tulee? Joka tuote sisältää amodimethiconea, eli eräänlaista silikoonia. Muuten hyvä postaus vaikka onkin jo vanha, ostin itselle kyseiset tuotteet kokeiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole enää tuota purkkia, niin en pääse inciä katsomaan. Mutta tuossa Marvellous nectar purkissa lukee "no silicone", joten toivottavasti siihen voisi luottaa :)

   Poista