keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Maaliskuun loppuneet

Huhtikuu on täällä ja nyt varmasti voi puhua ensimmäisestä kevätkuukaudesta. Viime kuussa loppui hius- ja ihonhoitopainotteisia tuotteita.


Yves Rocher Blackberries käsisaippua oli kivan tuoksuinen, mutta näin pieni saippua ei kestänyt kauaa.

Yves Rocherin Pear Caramel on myös joulutuote, joka tuoksui jopa liian makealle. Onneksi otin vain tälläisen pikkupullon.

e.l.f Makeup Remover Pen on kuin iso pumpulipuikko, jolla voi pyyhkäistä vaikkapa ripsiväritahran silmäkulmasta ilman hankaamista. Puolen vuoden jälkeen kynä "loppui", eli ei enää puhdistanut hyvin.

Säälittävää, mutta sain käytettyä vain yhden näytteen viime kuussa. Nappasin Active Hair & Body Wash pussin Dermosilin asiakaslehdestä mukaan suihkuun. Huh, olipa viilentävä suihkugeeli. Kesäkuumalla tämä olisi varmasti tosi hyvä. Tykkäsin myös piparmintun raikkaasta tuoksusta.


Papier Poudré puuterilaput tulivat joskus Livboxissa, ja voisin hankkia näitä lisää pikaiseen meikin korjailuun. Tein hauskan huomion pakkauksen takaa, jossa luvataan säilymisajaksi 120 kuukautta eli 10 vuotta. Eihän lappuset miksikään muutu ajan myötä, joten hieman huvitti, että tälläiselle tuotteelle pitää merkitä säilymisaika.

Garnierin Micellar Cleansing Wipes liinat ovat kosteita, pehmeitä ja puhdistavat meikin erinomaisen hyvin. Ostan varmasti lisää.

Yves Rocher Expert Repair karitevoita sisältävä vartalovoide on vakiotuotteeni talvella, koska voide on paksua ja superkosteuttavaaa. Tätä on nytkin yksi purkki jemmassa.


Mades Reciper Fruity Festival oli ihan kiva hoitoaine, mutta ei niin hyvä että ostaisin toiste.

The Bubbles & Butter Companyn suklaasuihkugeeli oli niin herkullinen, että käytin tämän ennätysnopeasti tyhjäksi. Voisin hankkia uuden pullon, jos tätä saisi jostain kohtuuhintaan.


Loreal Elvital Extraordinary Oil shampoo on hyvin kosteuttava shampoo,  jota varmasti hankin jossain vaiheessa lisää.

Kotimaisen Lifehairin Oliivi shampoo oli koostumukseltaan erikoisen geelimäinen ja vaahtoamaton tuote. Parasta tässä oli makea tuoksu, joten oliivista ei ollut tietoakaan. Ihan toimiva shampoo kuiville hiuksille. En varmaan osta toiste koostumuksen takia.

Rainbow Hiusnaamiota tuli jossain vaiheessa käytettyä monta tuubia putkeen. Tämä tuntui toimivan hiuksissa kuin taika, mutta sitten tukkani kai kyllästyi.


La Roche-Posay tuli käytettyä kasvoille ja käsille. Kosteuttava tuote, mutta tuoksu tökki.

Vichy Aqualia Thermal oli raikas ja hyvin kosteuttava voide.

Lumene Time Freeze silmänympäryshoito on jo lopetettu tuote, mutta tykkäsin kätevästä huulikiiltopakkauksesta.

8 kommenttia:

  1. Meikinpoistokynä vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Bubbles & Buttersia haluaisin itsekin kokeilla, jos jostain saisin käsiini. Rainbow'n hiusnaamiokin kuulostaa hintaansa nähden hyvältä, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. e.l.f:in kynää pitäisikin tilata lisää, se voittaa pumpulipuikot kätevyydessään satanolla :)

      Poista
  2. Sullahan loppui joitakin samoja tuotteita kuin mullakin ;)

    VastaaPoista
  3. Löysin taannoin tuollaisen vanhan puuteripaperivihon ja ne olivat niin kuivia, että murtuivat ihan pölyksi kosketettaessa. Kenties siksi tuo säilymisaika. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, näinkin voi siis käydä :D. 10 vuotta on kuitenkin aika pitkä aika, joten suurin osa varmasti ehtii siinä ajassa käyttää useamman pakkauksen näitä :)

      Poista
  4. Hyvä määrä loppuneita. Vichyn voide jäi kiinnostamaan itseäni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että kosmetiikkaa kuluukin, koska sitä tulee ahkerasti ostettua :)

      Poista