perjantai 17. huhtikuuta 2015

XZ Energisoiva Hedelmä sarja

Käytän sekaisin luonnonkosmetiikan, markettien ja kampaamoiden hiustuotteita, joten olen aika kaikkiruokainen hiusten hoidon suhteen. Marketista vakiovalintani on XZ, suomalainen klassikkomerkki, josta olen pitänyt etenkin silikonittomuuden takia. Aiemmin hiukseni menivät lähmään silikoneista, mutta nykyään kuiville hiuksilleni silarit kelpaavat vaikka vain silottavuuden takia.


Bongasin kaupan hyllystä Energisoiva Hedelmä sarjan shampoon, hoitoaineen ja hiuksiin jätettävän hoitovoiteen. Tuotteet on tarkoitettu käsitellyille ja kuiville hiuksille. Sarja helpottaa hiusten kammattavuutta ja tuovat kosteutusta.

Shampoo ja hoitoaine tuoksuvat voimakkaan hedelmäiselle, mutta tuoksussa on selkeästi kirpeyttä, joka tuo mieleen XZ Omena sarjan. Shampoo on väriltään keltaisen läpikuultavaa, ja pesee hiukset tehokkaasti. Hoitoaine on tavallisen valkoista, ja siloittaa hiuksia pesevän shampoon jälkeen. Tykkäsin lopputuloksesta, koska sain hiuksiin kiiltoa ja rakennetta, joka korosti kutrieni laineita.


Hoitovoide, eli hiuksiin jätettävä hoitoaine kiinnosti minua eniten. En muista onko XZ-valikoimaan ennen tälläistä tuotetta kuulunut, mutta ainakin hoitavia suihkeita merkiltä löytyy. Jätettävää hoitoainetta laitetaan hiuksiin herneen kokoisen palleron verran. Pesun jälkeen hoitovoide toi hiuksiin lisää kosteutta ja kiiltoa. Hoitovoidetta voi laittaa myös kuiviin hiuksiin, jolloin hiusten pörröisyys väheni ja hiuksista tuli helposti käsiteltävämmät. Tämä on näppärä pikkutuubi, jos etsii edullista jätettävää hoitoainetta, joka tekee tehtävänsä.


XZ kuuluu lähes jokaisen kaupan valikoimiin, joten saatavuus on erinomainen ja kotimaisuutta on aina kiva tukea. Shampoo ja hoitoaine maksoivat 2,90 €, ja hoitovoide 4,90 €.

8 kommenttia:

 1. Pääsin eilen nuuhkuttelemaan näitä, tuoksuvat melkoisen herkuilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on mukavan piristävä, vähän erilainen mitä XZ-valikoimissa on yleensä ollut.

   Poista
 2. Tota hoitovoidetta voisi kyllä testata, kuulostaa hyvältä tuotteelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin mun hiuksissa se toimi, mutta kyse on edullisesta markettituotteesta, joten ei voi kuitenkaan vaatia liikoja :)

   Poista
 3. Aivan ihanan tuoksuisia nämä. <3

  VastaaPoista
 4. En ollut huomannutkaan, että XZ on lanseerannut hiuksiin jätettävän hoitovoiteen. Sellaista olen kaivannut, joten tätä tulee vielä kokeiltua. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olla hyödyksi :). Markettien valikoimissa ei mielestäni ole kovin hyviä jätettäviä hoitoaineita, joten tämä oli hyvä lisäys XZ sarjaan.

   Poista