keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Essence Pure Nude Powder + Kosmetik4Less tilaus

Essencen uusi Pure Nude puuteri sai minut tekemään tilauksen Kosmetik4Less-nettikauppaan. Toki muutakin tuli tipauteltua virtuaaliseen ostoskoriin.


Pure Nude puuteri on koostumukseltaan kauniin eläväpintainen baked. Puuterilla saa kevyen mattaisen ja luonnollisen lopputuloksen.


Otin vaaleimman sävyn 10 Baked Ivory, joka sopii hyvin minulle. Pelkäsin liian tummaa sävyä, mutta uskoisin, että tämä on tarpeeksi vaalea, jos ei ole aivan kalpea. Mielestäni Baked puuterit ovat herkkiä irtoamaan rasiasta, ja tämäkin tuntui vähän heiluvan, joten puuteria ei varmaan uskalla ottaa laukkuun mukaan. Puuteri maksoi 3,45 €.


Love & Sound kokoelmasta minua kiinnosti liukuväripintainen poskipuna, joka näyttää todella upealta!


Poskipunan koostumus on kauniin satiininen. Tykkään etenkin vasemmalla puolella olevasta violetista sävymaailmasta. Poskipunalla saa kauniin hennon violettiin vivahtavan persikan sävyn kasvoille. Hintaa tällä oli 2,95 €.


Ja sitten vielä parit perusjutut. All About Matt! kiillonpoistopaperit ja puuteri. Näitä pitää aina löytyä meikkilaatikosta. Laput maksoivat 1,95 € ja puuteri 2,95 €.


Tilasin lisäksi pari kivaa juttua Catricen valikoimista, mutta niistä lisää tulevaisuudessa.

12 kommenttia:

  1. oi tuo poskipuma siinä on todella herkulliset värit. <3

    VastaaPoista
  2. Poskipuna näyttää nätiltä. Millainen pigmentti siinä on? Ostin noita kiillonpoistopapereita siskolle tuliaisiksi Prahasta, saa nähdä mitä hän niistä tykkää. :) Suosittelen muuten kokeilemaan myös Essencen huulikiiltoja, jos et ole kokeillut. Ostin Prahasta myös minisetin niitä ja ne on ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pigmentti on aika kevyt, kuten yleensä Essencen limited edition poskipunissa, mutta tykkään tästä silti. Essencen huulikiiltoja ostin ekan kerran Saksasta, ja ovat nekin hyviä, mutta nykyään en oikeastaan käytä huulikiiltoja :)

      Poista
  3. Poskipuna näyttää tosi nätiltä. :)

    VastaaPoista
  4. Essencen all about matt! puuteri on kyllä oma lempparini! Pitää kiillon pois kasvoilta ja tuntuu myös tosi kevyeltä, halpa hintakaan ei haittaa. :D

    VastaaPoista
  5. Oletko löytänyt tuonne alennuskoodia? Koska löysin muutaman netistä, mutten saanut niitä toimimaan. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni alekoodi on vain vähän aikaa voimassa, joten varmaan nuo kokeilemasi ovat vanhentuneet. En ole koskaan tuonne alekoodia käyttänyt, mutta kannattaa seurata vaikkapa Kosmetik4lessin facebook-sivuja, siellä on joskus koodeja :)

      Poista
  6. Mäkin tilasin tuon saman Pure Nude puuterin! On ollut kyllä todella hyvä, jättää ihon luonnollisen näköiseksi, ei ollenkaan puuterisen ;) Mistä muuten oot sitä & Other stories saippuaa ostanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä se on tosi luonnollinen, eikä ole pelkoa liian puuteroidusta ihosta. http://www.stories.com/fi/ on se nettikauppa :)

      Poista