keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Livbox huhtikuu 2015

Huhtikuun boksi tuli vähän yllättäen, mutta onneksi hoksasin heti rientää postiin pakettilapun saatuani.


Boksin teemana on kesään valmistautuminen. Olennaisena osana kesään kuuluu sileät sääret, joten luonnollisesti boksista löytyi siihen hommaan kelpaavia tuotteita, kuten RFSUn Smooth Shavin´ höylä. Easy Shavin´ Intim Shaving Gel on läpikuultavaa geeliä, jolla voi ajella karvat koko kropasta. Myös Nice n´Cool Intim After Shave toimii tehokkaasti ihokarvojenpoiston jälkeen, rauhoittaa ihoa ja estää punaisten näppyjen ilmestymisen. Olen käyttänyt molempia tuotteita jo useamman tuubin, joten voin kehua näiden toimivan hyvin. Odotin silti näistä edes toisen olevan täysikokoinen.


Iberon meikkisienien sanotaan olevan yllätystuote, eikä tätä ole listattu lappuun. Meikkisienet tulevat kätevässä kotelossa. Sienet näyttävät aika pieniltä, koska olen tottunut suuriin liikkeisiin meikatessa, mutta varmasti kokeilen näitä.


Lumene LAB silmänympärysvoide on tullut boksissa aiemminkin (toki erilainen versio), mutta otan mielelläni tuotteen vastaan. Hydrasmooth 24h Silottava ja kosteuttava voide on tarkoitettu ylläpitämään ihon suojakerrosta ja vähentämään turvotusta. Tuote sopii kaikenikäisille ja on hajusteeton.


Dove Talc Soft sisältää 1/4 kosteusvoidetta, mutta lupaa hoitaa ihoa tehokkuudesta huolimatta. Antiperspirantti on aika perustuote, mutta kyllähän näitä kuluu aina.

Essien Sugar Daddy on söpön pinkki, ja nimi kuvaa tätä täydellisesti. Näytekoko.


Pitkäaikaisia tilaajia hemmotellaan mukavan usein. Nyt tuli Seacret Mud Therapy Foot Cream, joka sisältää mm. Kuolleenmeren mutaa, kosteuttavaa sheavoita , oliivi- ja jojobaöljyä. Jalkapohjani ovatkin nyt aika kuivat, joten tämä tuli tarpeeseen.


Huhtikuun Livboxissa tuli yhteensä neljä täysikokoista ja neljä näytekokoista, joten boksi oli runsas. Vaikka tosin Iberon meikkisienet olivat yllätys (unohtuivat kuvasta) ja jalkavoide oli pitkäaikaisen tilaajan lahja.


Tykkäsin huhtikuun sisällöstä, vaikka mitään sellaista tuotetta ei ollut, jota ilosta kirkuen haluaisin kokeilla. Varmoja valintoja, muttei mitään yllätyksellisyyttä.

32 kommenttia:

  1. Aika tylsältä vaikuttaa näin ensi silmäyksellä. Noita shaving juttuja en olisi boxiin kaivannut ollenkaan, vaikka tietystihän ne kauneudenhoitoon kuuluu nuokin.
    Nillittäjä tällä taas asialla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki saa olla eri mieltä, jos boksista ei tykännyt :). Mulle tässä oli kivoja tuotteita ja kaikki tulee käyttöön.

      Poista
  2. Vähän naah fiilis itselle, koska esim. dödö ja shaving gelit jäis itseltä käyttämättä. (syy miksi en itse boksia tilaa) Sen sijaan Lumenen silmänympärysvoide on kiva, samoin tuo supersuloinen Essien minilakka. Jalkavoidekin tulisi varmasti käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ärsyttävää, jos boksissa on useampi tuote, joka ei sovi itselle. Voi tuntua, että rahat meni hukkaan. Mutta itselleni kelpasi kaikki tuotteet :)

      Poista
  3. Itsekin sain jtänään boxin enkä viitsinyt heti edes avata kun arvasin ettei siellä mitään kivaa ole (ennakkomainonnasta päätellen). Silmänympärysvoiteen tilalla oli TAAS kosteusvoide, niitä on liikaa jo varastossa, kynsilakan sävy oli aika plääh ja tavalliset dödöt eivät vaan toimi mulla. Rfsun tuotteet olivat minulle aivan turhia (jo kokonsakin puolesta). Vai voiko sanoa että kertakäyttöhöylä oli boxin paras tuote? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosteusvoiteita tulee aika usein, ja varmasti usealla boksin tilaajalla niitä on jo liikaa :). Itselläni voiteet kuluu melko nopeasti, joten ne eivät minua haittaa. Olenkohan ainoa joka tykkäsi tämän kuun sisällöstä :D

      Poista
    2. Minä olen ihan innoissani, hyvä boksi! :-D

      Poista
  4. Ällöttävä kynsilakka. Ois voinu jättää veke. Muut oli hyvii tuotteit. Itelleni tuli tuon "mudan" tilalla suolaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuo kynsilakka on kivan nudetyylinen sävy, mutta aika hyvin, jos vain yksi tuote boksista ei ollut mieluinen. Vielä en ole muiden bokseja nähnyt, mutta näköjään pientä vaihtelua sisällön suhteen on :)

      Poista
  5. Aika kiva boksi! Toivottavasti postimies on kantanut jo minullekin boksin postilaatikkoon! :)

    VastaaPoista
  6. Äh, en nyt miekään täällä riemuitse. Sugar Daddya on Helmerissä neljä täysikokoista, rfsu -tuotteet on tylsiä, koska riittää hätäselti yhteen kertaan :D Dödö menee luultavasti äidille, se kun käyttää noita roll on -versioita. Edellinenkin silmänympärysvoide on käyttämättä (miksiköhän tämä versio on saatavilla vain apteekeista?).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suorastaan harmi, ettei kovin moni tästä ole tykännyt, vaikka itse pidinkin. Lumene LAB sarja on varmaan tarkoituksella tehty vähän laadukkaamman oloiseksi, koska sitä saa vain apteekista :)

      Poista
  7. Minusta tämä oli ihan kiva boxi :)
    Sain kasvovoiteen sekaiholle eli juuri sopiva itselleni ja muutkin tuotteet on sellaisia, että lähtevät käyttöön kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin olisi kelvannut sekaihon voide, mutta silmänympärysvoidekin on hyvä. Kiva, että löytyy boksista tykänneitäkin :)

      Poista
  8. Tilasin boxin nyt ensimmäistä kertaa ja kyllä täytyy sanoa että hieman petyin boxin sisältöön! Ei yhtään meikkejä, niitä olisin ehkä kaivannut eniten :( Noi sheivausjutut on ensinäkin mulle ihan turhia ja kynsilakka ja dödö plööh... No ehkä sitten toukokuussa olisi kivempi boxi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikit on kivoja, mutta sitten on iso riski, että tulee joku huono sävy. Toukokuuta odotellen siis :)

      Poista
  9. Jostain syystä pidin tästä boxista todella paljon, vaikka silmänympärysvoidetta en tarvitse ja taitaa tuo lakkakin isompana olla. Mutta silti näistä saa kivoja lahjojakin ja boxi oli raikas ja monipuolinen. Pitkäaikaistilaajan jalkavoide oli ihana ylläri ja boxin ehkä mieluisin tuote, koska juuri tuollaista ei ole.

    Monipuolinen, keväinen ja arvokas boxi.

    Kivaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tuo jalkavoide saattoi olla paras tuote, koska juuri mietin uuden jalkavoiteen ostamista. Kiva, että vanhoja tilaajia muistetaan näin :)

      Poista
    2. Oliskon tullut jalkavoide, mutta tuli joku kokovartalomuta! Vartti kylppärissä muka jossain mudassa ja huuhtelu pois, juu ei!
      Ihan hanurista koko boxi silmänympärysvoidetta lukuunottamatta.

      Poista
    3. Mutahomma ei kuulostakaan niin hyvältä, taitaisi jäädä mulla käyttämättä.

      Poista
  10. Tollasen jalkavoiteen olisin kyllä kelpuuttanut itsellenikin, vaikuttaa hyvältä tuotteelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekan kokeilukerran jälkeen se vaikuttaa ihan hyvältä, hinta on 35 euroa, joten aika kallis jalkarasvaksi :)

      Poista
  11. Itse tykkäsin boksista muuten, mutta sheivaustuotteet eivät oikein lämmittäneet mieltäni, vaikka kokeiluun menevätkin. Tuo jalkavoide kuulostaa kivalta. Itse sain Seacretin Mineral-Rich Body Mud -näytteen (100 ml) eli kroppamutaa suomeksi sanottuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kroppamutakin kuulostaa kivalta, mutta mulle tuo jalkavoide tuli kuin tilauksesta, koska piti uusi ostaa muutenkin :)

      Poista
  12. Mä olen muutamaa tuotetta ehtinyt tässä jo testaillakin ja toi essien kynsilakan sävy on _täydellinen_ nudesävy. :) Silmäympärysvoide vaikuttaa ihan hyvältä, mut olen testaillut parempiakin. Kertakäyttöterä on just niin huono kuin kertakäyttöterän voi olettaakin olevan, mutta nuo geelit on tällaiselle herkkäihoiselle ihmiselle aika hyviä, kun ovat hajusteettomia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kokeillut boksista vasta vain sitä höylää ja se oli kyllä huono. Raapi ikävästi ihoa.

      Poista
  13. Mä olisin halunna kanssa ton jalkavoiteen.

    VastaaPoista
  14. Enpä ole vielä ko. boxia edes saanut, nyt 21.4 huhtikuuta. Asiakaspalvelun mukaan posti kulkee hitaasti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on hyviä kokemuksia Livboxin asiakaspalvelusta, mutta nyt jo vaatisin uutta boksia lähetettäväksi. Voihan se olla, että boksi vielä tulee parin mutkan kautta, mutta kohta on jo toukokuun boksin vuoro.

      Poista