lauantai 11. huhtikuuta 2015

Nuxe Bio Beauté vadelmaa huulille ja kasvoille

Bio Beauté by Nuxe Lip Balm on kätevä tuote minulle, koska tykkään huulivoiteen kosteuttavasta tunteesta ja saan samalla väriä kasvoille. Huulibalsami lupaa hoitaa kuivia ja halkeilevia huulia aprikoosi- ja karitevoin avulla.


Luonnollisista aineksista tehty huulibalsami tuntuu kevyen tahmaiselta. Huulivoiteen hoitavuus on hyvä, joten tämä korvaa erinomaisesti yleensä käyttämäni huulivoide+huulipuna yhdistelmän.

Raspberry eli vadelma antaa huulille kevyen, rusehtavan punertavan sävyn. Tälläiset nudesävyt ovat makuuni etenkin silloin, kun haluan luonnollisen värin huulille. Sävyä voi kuvata "my lips but better" väriksi.


Bio Beauté by Nuxe sarjasta ostin myös Gentle Comfort Exfoliant kasvokuorinnan, jonka rakeet ovat aprikoosi- ja vadelmajauhetta. Hoitavuutta lisää seesami-, karhunvatukka- ja luumuöljyt. Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.


Tuoksu on marjainen, mutta yllämainitut öljyt tuovat luonnonkosmetiikkamaista tuoksua mukaan. Kuorinnassa on pieniä rakeita sekä vadelmansiemeniä. Vadelmansiemenet tuntuvat vähän turhilta, koska ison koon takia ne eivät mielestäni sovellu kasvokuorintaan. Mutta toisaalta kuorintavoide näyttää siementen ansiosta herkullisen luonnolliselta. Kasvokuorinta tuntuu kosteuttavalta ja hellävaraiselta, mutta rakeita on kuitenkin riittävästi, jotta ihon saa sileäksi.


Nuxen tuotteita myy ainakin Stockmann ja Sokos. Sokoksella huulivoide maksaa 12,90 €. Juuri tätä kuorintaa ei Sokoksen nettikaupasta löytynyt, mutta vastaava Nuxen kasvokuorinta oli 20 euron luokkaa. Itse ostin tuotteet lähes puolet edullisempaan hintaan Hulluilta Päiviltä.

4 kommenttia:

  1. Alkoi toi kuorinta houkutella jo silloin, kun esittelit nämä ensimmäisen kerran täällä ja täytyykin pitää silmät auki, josko jostain joskus bongaisin tuon alennuksessa niin ei tarvitsisi ihan 20 euroa maksaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä olivat aika hyviä löytöjä Hullareita, kerrankin säästi jotain :D

      Poista
  2. Näyttää niin ihanalta, jo sana vadelma saa kiinnostumaan. <3

    VastaaPoista