perjantai 3. huhtikuuta 2015

Essence Cinderella ja väritön huultenrajauskynä

Essence ja MAC julkaisivat lähes yhtä aikaa omat Cinderella kokoelmansa, mutta oikeastaan kumpikaan kokoelma ei iskenyt minuun. Vähän aikaa sitten tein Kosmetik4Lessille tilauksen, ja kuitenkin yksi Essencen Cinderella tuote päätyi ostoskoriin.


Essence Cinderella poskipunan pakkaus ei minua houkuttanut, vaan poskipunan sävy. Lämmin persikkaväri näytti sellaiselta, jota minulta ei vielä löydy. Pigmentti ei ole valitettavasti kovin vahva, mutta sävy on kaunis. Poskipuna maksoi 3,25 €.


Essencen huulipuna sävy Natural Beauty on jo vanha ostos, mutta nyt se sai kaverikseen tilauksen mukana tulleen Essencen huultenrajauskynän sävyssä 13 Transparent.


Olen jo pitkään halunnut kokeilla väritöntä rajauskynää, joka sopii kaikkien sävyjen kanssa. Ehkäpä nyt jaksan rajata huulet, koska ei tarvitse miettiä huulipunaan sopivaa sävyä. Rajauskynä tuntuu todella miellyttävältä, ihan kuin olisin laittanut huulivoidetta huulille. Vähän kuivan huulipunan kanssa kynä toimii mahtavasti, koska nyt huulia ei kiristä yhtään. Rajauskynä tekee myös hommansa muutenkin eikä puna karkaile yli rajojen.


Huultenrajauskynä oli siis taas yksi mahtava löytö Essencen valikoimista. Ja hintakin on suorastaan ilmainen Kosmetik4Lessin nettikaupassa, vain 0,95 €.

12 kommenttia:

  1. Luin noista värittömistä huultenrajauskynistä pari viikkoa sitten Pandan blogista ja kiinnostuin heti :) Sellainen on pakko hankkia pian! ;) Ihanan sävyinen tuo poskipuna. MACin Cinderella-kokoelma ei oikein iskenyt muhunkaan, mutta Toledo iski sitäkin enemmän :D En innostunut heti, mutta kaikkien blogihehkutusten myötä innostus tarttui lopulta muhunkin, haha. Se vihertävä luomipaletti on kyllä kivan erilainen ja poskipunat kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kai niin laiska, etten jaksa ostaa useita huultenrajauskyniä, joten väritön kynä on mahtava keksintö :D. MACin tuotteita mulla ei ole kuin tasan yksi, mutta kokoelmia aina välillä ihastelen. Blogit tosiaan luovat houkutuksia :)

      Poista
    2. Älä muuta sano! :D Blogit kasvattavat hankintalistaa aika nopeasti. Aina huomaa jotain, mitä "tarvitsee". Jos pysyttelisi poissa blogimaailmasta vaikka kuukauden, varmaan ne tarpeetkin vähenisivät ;) Mutta on se vaan niin kiva ihastella muiden hankintoja ja löytöjä. Eihän sitä tarvitse kaikkea haluamaansa ostaa - ainakaan heti :D

      Poista
    3. Hetken miettiminen ja tuotteen tarpeellisuuden arvioiminen vähentää minulla ostoksien määrää. Joskus tulee sellaisia ihastuksia, jotka tekisi mieli ostaa heti, mutta seuraavaan päivään pohtiminen voikin tuoda järkeä päähän :D

      Poista
  2. No värittömät huultenrajauskynät on huippuja, mulla on ARTDECO ja oon koko ajan miettinyt, että miten tulin toimeen ilman sitä. :D

    VastaaPoista
  3. Apua minäkin haluan Cinderella poskikipunan, Disney höperö kun olen. Aivan ihana ja sävykin kohdillaan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävy on kyllä kiva, ja varmasti erityisen ihana, jos on Disney-fani :)

      Poista
  4. Kiitos paljon vinkistä, tuo väritön huultenrajauskynä vaikuttaa ihan huipputuotteelta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ainakin tykästyin kovasti, vaikka varmasti moni epäilee toimivuutta todella halvan hinnan takia :)

      Poista
  5. Enpä tajunnut, että Essencelläkin olisi ollut väritön.. Tätä ei varmaan meidän pienessä Essence-hyllyssä ole. No, tilasin Yvesin oman version. Tykkäsin kyllä siitä, jännää kun on väritön ja käy varmasti kaikkien sävyjen kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä tiennyt, että Yvesilläkin on väritön kynä. En tiedä kuuluuko kynä Suomen valikoimaan, mutta tuolla Kosmetik4less-nettikaupassa ainakin myydään :)

      Poista