lauantai 14. maaliskuuta 2015

Lumene Bright Now Vitamin C ihastus

Lumenen laatu on aina ollut tasaisen hyvä. Ripsivärejä lukuun ottamatta en muista yhtään Lumenen tuotetta, johon olisin pettynyt. Innostuinkin kovasti, kun näin tämän pakkauksen maaliskuun Livboxissa.


Lumene Bright Now Vitamin C Shine Control voidegeeli sisältää lakan antioksidantteja ja kapselointiteknologian ansiosta erittäin tehokasta C-vitamiinia. Voidegeeli kontrolloi ihon kiiltoa, supistaa huokosia ja heleyttää ihoa. Kuulostaa todella hyvältä ja täysin minun iholleni suunnatulta.


Koska luin tämän sisältävän lakan antioksidantteja, niin haistan tässä vain lakan tuoksun. En varmaan muuten olisi hoksannut tätä, mutta marjainen tuoksu tässä on huomattavissa. Tosin minulle lakka ei ole lakka, vaan hilla on tutumpi sana.


Voide on koostumukseltaan kevyttä, kuten geelivoiteelta voi odottaa. Ihon pinta jää voiteesta hiukan tahmeaksi, mutta myös todella kosteutetuksi. Meikkivoiteen levityksen jälkeen huomasin tuotteen tehot. Ihohuokoset olivat pienemmät ja ihon pinta näytti kauniilta. Yllätyin todella paljon miten kosteusvoide voi näin vaikuttaa ihoon. Meikinpohjustusainetta ei välttämättä tarvitse tämän päälle käyttää. Kokeilin voidetta kuitenkin myös primerin kanssa, jolloin iho pysyi vielä tavallista pidempään mattana. Tuntien päästä iho alkoi kiiltää, mutta silti kasvot näyttivät raikkaalta ja meikki pysyi paikallaan. Yksinkertaisesti sanottuna kokeile ehdottomasti Bright Now voidegeeliä etenkin, jos sait tämän Livboxin mukana. Minä ainakin ihastuin! Purkki on kooltaan 50 ml, hinta 19.90 euroa.

5 kommenttia:

  1. Hei vauu mikä purnukka! :D saitpas kuulostamaan sen ihan huippuhyvältä! Miulla on tosi isot ihohuokoset kasvoissa ja niitä ei saa mitenkään oikein piiloon :/ toinen ongelma on just naaman kiiltäminen. Tämän voisi ottaa testiin jos saisi helpotettua näitä ongelmia edes pikkuisen! :D miulla ei ookkaan vielä yhtään geelimäistä voidetta ja tuon ulkonäkö on kans aivan ihanan pirteä ja raikas! :) itekkin oon vähän sitä mieltä että oikeastaan kaikki lumenen tuotteet on ollu aina hyviä, paitsi että itekkin oon vähän ripsiväreihin pettynyt :c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun iho on helposti rasvoittuva ja ihohuokoset loistaa kauas, mutta tämä toimi todella hyvin, kuten tekstissä kuvasin :). Tästä tuli heti suosikki kosteusvoiteeni, ja olen käyttänyt tätä joka päivä purkin saamisen jälkeen :)

      Poista
    2. Täytyykin muistaa katsoa kauppareissulla jos kotiuttaisi itsekkin tämmöisen purnukan! :))

      Poista
  2. Lumene on suuri rakkaus ja sama täällä, ripsivärit ainoita, jotka eivät vastaa toivomaani laatua. Ajattelin laittaa tämän ihanan gel voiteen arvontaan, sillä Lumenelta löytyy voide joka vastaa kenties enemmän ikäistäni ihoa. :)

    Pidän kovasti gel voiteista, niistä jää raikas olo. Voisiko tässä olla Biothermin Aqua Source fiilistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka tämä oli geelimäinen koostumukseltaan, niin en kokenut että voide olisi varsinaisesti kovin raikas. Mutta minulle kelpaa kunhan kasvot pysyy mattana :)

      Poista