maanantai 4. toukokuuta 2015

Lumene Cranberry, Vaseline Pure Petroleum Jelly ja Aussie Shower Smoothie

Tässä tulee pläjäys uutuustuotteita, aloitetaan Lumenesta. Aiemmin en ole ollut kiinnostunut näistä Lumenen värikkäisiin tuubeihin pakatuista vartalonhoitotuotteista, mutta karpalon tuoksuiset uutuudet herättivät mielenkiintoni. Ostin Cranberry ravitsevan vartalovoiteen ja silottavan vartalokuorinnan.


Vartalokuorinnan kohdalla mietin uskallanko ostaa sen testiin, koska mielestäni kuorinnassa pitää olla runsaasti rakeita, kuten tässä olikin. Rakeet ovat vielä kaiken lisäksi biohajoavia, joten kuorinnassa ei ole ympäristölle haitallisia muovipalleroita.


Kotimaista karpalon siemenöljyä sisältävä vartalovoide on paksua, mutta kuitenkin helposti levitettävää. Tuntuu jopa, että tähän aikaan vuodesta voide on jo liian hoitava. Koostumuksesta huolimatta voide imeytyy nopeasti ja iho tuntui hiveltävän pehmeältä. Tuoksukin on ihanan marjainen, ja pikkuisen kirpeä. 


Lumene Cranberry sarjaa myydään esimerkiksi tavarataloissa ja isoissa marketeissa. Hintaa näillä on 4,90 €. Vartalovoide on kooltaan 200 ml ja kuorinta 150 ml. Cranberry sarjaan kuuluu myös deo-antiperspirantti, tasoittava selluliittiseerumi ja suihkugeeli.


Vaseline klassikkomerkiltä ostin Pure Petroleum Jellyn jalkarasvaksi, koska minulla ei ollut tarpeeksi tehokasta tuotetta kuivuneilla kantapäille. Voide on paksua, mutta levittyy helposti ja on hyvin riittoisaa. Kantapäiden karheudet hävisivät jo kerrasta, ja parin käyttökerran jälkeen jalkani näyttivätkin jo olevan kesäkunnossa.


Pakkauksen kyljessä tuli lappu, joka sisältää näppäria ohjeita mihin tuote sopii. Voidetta suositellaan rohtuneille huulille, kuiville ihoalueille ja vaikkapa meikkauksen apuvälineeksi. En vain keksi miten käyttäisin tätä meikkauksessa. Ehkäpä laittaisin pumpulipuikon päähän voidetta ja pyyhkisin ripsivärin levityksessä tulleet sutut pois?


Lapussa on myös ohjeet miten voiteesta tehdään kuorintatahna tai tehohoito käsille sekä jaloille.


Pure Petroleum Jelly Original tulee 100 g purkissa, ja maksoi 3 euroa.


Pitää vielä mainita tämän hetkisestä suosikki suihkugeelistäni! En ole Lushin Snow Fairyä tuoksutellut, mutta jos pitäisi arvata mille se tuoksuu, niin veikkaisin Shower Smoothien olevan aika lähellä. Karkkimaisen makeaa tuoksua on ihana nuuhkia suihkussa.


Hintaa suihkusmoothiellä on 7,5 €, joten Aussie on vähän kallis markettisuihkugeeliksi. Hintaluokka on aika sama kuin vaikkapa The Body Shopilla, mutta ihanuus on täysin hintansa arvoinen.

22 kommenttia:

  1. Toi kuorinta vaikuttaa ihanalta! Just sellaiselta tuhdisti kuorivalta, lisäksi toi pinkki tuubi on aika herkku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinta on ihan turha, jos ei ole kunnolla rakeita. Tässä on myös niin hyvä tuoksu!

      Poista
  2. Nuilla Lumenen uutuuksilla on kivan pirtsakat pakkaukset :)

    VastaaPoista
  3. Mä oon katsellut noita Lumenen vartalokuorintoja, mutten oo uskaltanut vielä ostaa, koska oon pelännyt juurikin sitä, ettei niiden kuorintateho ole riittävä. Kiva kuulla, että niitä rakeita oli runsaasti! Nyt voisi itsekin napata tuollaisen mukaan jossain kohtaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin ensin odottelin, että josko näkisin jossain näistä arvostelun, mutta ostin sitten pienellä riskillä :)

      Poista
  4. Aussieta kiinnostaisi muakin kokeilla, mutta noi pakkaukset on niin isoja etten halua jämähtää taas yhteen suihkugeeliin pitkäksi aikaa. Vasta sain siis loppuun yhden puolen litran suihkarin. :D Onko noissa Lumenen tuotteissa miten voimakas tuoksu? Esimerkiksi Dermosilin puolukka/karpalo -tuoksu, en muista kumpi, oli tuotteissa niin voimakkaana, että en tykännyt siitä yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aussieta myydään ilmeisesti kahdessa eri koossa, koska mun pullo on vain 250 ml. Lumenen tuotteissa on aika vahva ja makea tuoksu, josta itse kuitenkin tykkään :)

      Poista
  5. Aussien näyttää aivan syötävän herkulliselta tuossa kuvassa. Vaselinen käyttö oli myös monipuolinen. Hmm..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aussie näyttää oikeastaan vielä paremmalta kuin tuossa kuvassa, väri on kirkkaampi. Vaseline on tosiaan aikamoinen monikäyttötuote :)

      Poista
  6. Ainakin ripsiin voi laittaa vaseliinia. Ja mallit kuulemma laittaa vaseliinia hampaisiinsa, näyttää nätimmiltä tai kiiltävämmiltä tai jotain...

    VastaaPoista
  7. Voisin kotiuttaa nuo kaikki 3 tuotetta, mutta eniten kiinnostaa tuo Vaseliini ja suihkugeeli :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki kokeilemani olivat tosi hyviä tuotteita, ei yhtään hutiostosta :)

      Poista
  8. Oi mulla on nuo Lumenen body-tuotteet kans, vielä en ole päässyt testailemaan kun on jo valmiiksi niin monta aukinaista pakkausta, että pitää ensin saada jostain päästä käytettyä loppuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla onneksi kosteusvoiteita kuluu nopeaan tahtiin, joten voi uutuudetkin heti avata :D

      Poista
  9. Lumenea ja Aussieta pakko kokeilla. Lumene on tosi pirtsakka. :)

    VastaaPoista
  10. Kiinnostuin kyllä tuosta vaselinen tuotteesta,saiskohan se ihmeitä aikaan munkin jaloissa,pitää käydä ostamassa testiin!:)


    Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. Uu, toi vaseliini kuulostaa kivalta! Mistä toi vaseliini on? Vai lukiko se jossain tuolla? En ainakaa huomannu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä myydään varmaan jokaisessa vähän isommassa marketissa, Anttilassa, Stockmannilla jne. :)

      Poista