maanantai 15. kesäkuuta 2015

Lumene Blur silottava ja huokosia häivyttävä voide

Miten jonkin tuotteen ostaminen voi pitkittyä, vaikka olen jo kauan miettinyt kuinka se olisi minulle aivan täydellinen. Lumene Bright Now Blur Line & Pore Minimizer on juuri sellainen tuote, joka olisi pitänyt ostaa jo ajat sitten.


Silottava ja huokosia häivyttävä kasvovoide sopii kaiken ikäisille. Vanhempi iho voi hyötyä ryppyjen häivyttämisestä, kun taas nuoremmille ihon kiillon hillitseminen voi olla ehdoton plussa. Voide lupaa tehdä mattapintaisen ja virheettömän näköisen ihon.


Koostumukseltaan ja tuntumaltaan voide on hyvin silikoninen, joten ei ihme, että ihon pinta tasoittuu ja pehmenee kuin meikinpohjustustuotteen jäljiltä. Oikeastaan tuntuu, että tämä on parempi kuin monet kokeilemani meikinpohjustustuotteet, koska huokoset peittyy ja iho pysyy kiillottomana normaalia pidempään. Lumenen Siloittava ja huokosia häivyttävä voide maksaa noin 15 euroa. Tuubin koko on 30 ml, mutta voide on todella riittoisaa, joten ei tämä ihan heti käytössä lopu.


Maaliskuun Livboxissa tuli hyvin samanlainen tuote, Bright Now voidegeeli, joka lupaa myös mattaa ihoa ja häivyttää huokosia. Voisin sanoa, että tämä purkissa oleva voide on tuubiversion pikkusisko. Purkkivoide tekee kaiken vähän kevyemmin ja on koostumukseltaan raikkaampi. Mutta jos iho on rasvoittuva ja omistaa isot huokoset, niin kannattaa napata kaupasta tuubi mukaan.


Onkohan tämä Tasapainottava kosteusemulsio katoamassa valikoimista, koska esimerkiksi Anttilassa tätä ei näkynyt hyllyssä ja monessa paikassa voidetta myydään alennuksella. 5 euron hinnan takia ostinkin voiteen testiin, vaikken uskonut tämän tepsivän minun rasvaiselle iholleni. Voiteen sanotaan tasapainottavan ihoa ja vähentävän epäpuhtauksia. Lisäksi ihon pitäisi pysyä mattapintaisena. Yllätyin siitä kuinka kosteuttava tämä oli, ja silti kasvot jäivät mattaiseksi joksikin aikaa. Vähemmän rasvoittuvilla kasvoilla tämä toimii varmasti hyvin myös meikin alla. 

4 kommenttia:

 1. Tuo Bright Now Blur on hyvää. Olen käyttänyt sitä yhden tuubillisen, sopi jopa hieman pintakuivalle iholle, vaikka rasvoittuva iho siitä varmasti parhaan hyödyn saa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä ihastuin tähän, vaikka melkoinen silikonipommi tuntuukin olevan. Hauska kuulla, että tämä toimii kuivallakin iholla, koska rasvoittavalle tämä on varmasti paras :)

   Poista
 2. Nakkaan sua haasteella, toteuta tai jätä toteuttamati :-)

  http://cutesyxoxo.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award.html

  VastaaPoista