torstai 4. kesäkuuta 2015

Rimmel ScandalEyes Retro Glam mascara

En ole käyttänyt Rimmelin ripsivärejä vuosikausiin, joten Livboxin mukana tullut ScandalEyes Retro Glam ripsiväri oli kivaa vaihtelua.


60-lukua henkivä ulkoasu ei minua houkuttaisi kaupassa, mutta ainakin tuote on nimensä mukaisesti retro. Ripsivärin massa on aika täydellinen, ei liian kostea eikä liian kuiva. Kostealla ripsivärillä saan vain sotkua aikaan, ja kuivaa koostumusta on epämiellyttävä harjata ripsiin.


Jo parilla vedolla sain hyvin pituutta ja tuuheutta räpsyihin. Isolla harjalla saa värin kerralla kaikkiin ripsiin, eikä paakkuuntumisesta ole pelkoa, vaikka laittaisikin väriä vähän enemmän kerralla. Ripset pysyvät siis lähes yksittäisinä, eivätkä keräännny paksuiksi klönteiksi.

Ei ole siis ihme, että moni muukin on viime aikoina kehunut Rimmelin ripsivärejä, koska tämä ainakin toimi hyvin. Nyt suorastaan harmittaa, etten ole antanut Rimmelin ripsareille uutta mahdollisuutta vuosien takaisten huonojen kokemusten jälkeen. 


Rimmel Scandaleyes Retro Glam ripsiväri maksaa 11,90 euroa esimerkiksi Pretty.fi nettikaupassa.

12 kommenttia:

 1. Mulla on tää vieläkin korkkaamatta! Vaikuttais kyllä hyvältä. Toi harja taitaa vähän muistuttaa Too Facedin Better that Sex -ripsaria, sekin on kyllä vielä testaamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollut tästä alunperin kauhean innoissani, mutta kyllähän tämä hyväksi paljastui :)

   Poista
 2. Itselläkin odottaa juuri sama ripsiväri kaapin pohjalla (myös livboxista saatu), ehkä tämä nyt tulee jopa käyttöön kun vaikuttaa ihan pätevältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tämä odotteli aika kauan käyttöönottamista, mutta tykästyin tähän enemmän kuin odotin :)

   Poista
 3. Kokeilin kerran, ja tuo harja oli pelottavan iso ja paksu niin en saanut laitettua ripsaria ihan ripsien tyveen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harja on tosiaan vähän isohko, mutta mulle aina iso harja toimii. Onneksi on paljon merkkejä, joilla on näppärän pienet harjat :)

   Poista
 4. Mä yllätyin tosi positiivisesti tosta, kun sen joskus LivBoxista sain :) Harjan koko vähän hirvitytti aluksi, mutta jälki oli tosiaan erittäin siistiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään tosi moni ripsivärin harja on niin iso, että itse alan pitää sitä jo ihan normaalina, ja isot harjat onkin mun makuun :)

   Poista
 5. Minäkin oon ihan rakastunut tähän ripsariin - enkä tosiaan pakkauksen ulkonäön vuoksi olisi tähän itse kaupassa tarttunut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livboxin mukana tuli vaihtoehtoisesti se toinen Rimmelin ripsiväri, jossa oli jotain käärmekuosia, se oli suorastaan kaamea :D

   Poista
 6. Olen käyttänyt ja toimi oikein hyvin. Rimmelin ripsarit ovat yllättävän hyviä. Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista