keskiviikko 19. elokuuta 2015

Herbina Energy Boost misellivesi & muita kotimaisia

Uudistuneet Herbinan ihonhoitotuotteet houkuttelivat lähtemään kauppaan, koska minun pitää aina päästä kokeilemaan uudet misellivedet ensimmäisten joukossa. Hippimäisen kukka-asun saanut sarja sisältää kosteuttavan kasvovoiteen, virkistävän ja suojaavan kasvovoiteen, puhdistusvaahdon, puhdistusmaidon sekä tämän miselliveden.



Normaalille ja sekaiholle tarkoitettu misellivesi lupaa olla meikinpoisto, puhdistus ja kasvovesi yhdessä. Tuote sisältää virkistävää C-vitamiinipitoista tyrnimehua, E-vitamiinia ja appelsiininkukkavettä, aika herkullisen kuuloista. Ja tämä tuoksuukin hyvälle!

Tuoksusta tulee vähän mieleen jaffalimu, jossa on C-vitamiinia. Mehukas tuoksu teki tästä heti yhden mielenkiintoisimmista misellivesistä mitä olen kokeillut. Toisaalta se on makukysymys haluaako miselliveden tuoksuvan erityisesti millekään. Hintaa tällä oli 4,95 €.

Meikki lähti kasvoilta kahdella vanulapulla, enkä oikeastaan tiedä onko se kovin huono tulos, koska itse käytän misellivesiä nykyään vain meikinpoiston viimeistelyyn. Silmämeikkikin lähti aika mukavasti ilman turhaa hinkkaamista.


Tuleeko näistä pulloista mieleen mummola tai kesämökki? Erittäin Hieno Suomalainen on kasvattanut valikoimaansa uutuuksilla Vehnäalkioöljy & Omena shampoo, hoitoaine sekä tehohoito, jonka jätin vielä kauppaan. Sarja on tarkoitettu kuiville ja värjätyille hiuksille, eivätkä sisällä silikonia tehohoitoa lukuunottamatta. Shampoo ja hoitoaine maksavat kaksi euroa, tehohoito oli 6 euroa.


Lyhyesti sanottuna olen näistäkin tykännyt kovasti. Shampoo pesee juuri sopivasti ilman kuivattamista, ja hoitoaine tekee hiukset pehmeiksi ja sileiksi. Hoitoaine ei lässäytä tukkaa, vaan hiukset pysyvät ilmavina. Tuoksu näissä on vähän erikoisen parfyymimäinen, mutta minua se ei ole haitannut.


Käsisaippuoissa yksi suosikkini on Lemon Juice & Glycerinen Limetti. Raikkaan kirpeää tuoksua pitää lähes joka kerta nuuhkia käsiä pestessä. Sen verran paljon tästä tykkään.


Ja parasta on se, että kaikista tuotteista löytyy kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.


Myönnän, että voisin ostaa enemmän kotimaisia tuotteita, joten tällä kertaa halusin tuoda esiin parit uutuudet (no saippua ei ole uutuus), joista itse tykkään. Sen verran ovat päähän jääneet ne telkkarissa pyörivät mainokset, jos jokainen ostaisi 10 eurolla kuussa lisää kotimaisia tuotteita ja palveluita, niin saataisiin 10 000 työpaikkaa. Jostain on hyvä aloittaa, vaikkapa käsisaippuasta.

28 kommenttia:

  1. Herbinan misellivesi kuulostaa näppärältä, kiva että siihenkin sarjaan tuli vihdoin omansa. :) Mä tykkään varsinkin noista Herbinan tuoksuista, verrattuna johonkin älyttömän tylsään Niveaan, ne on huippuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miselliveden tuoksu on ainakin ihan erilainen kuin normaalisti, ja munkin mielestä Herbinan tuotteissa on yleensä vähän paremmat tuoksut, ehkä vähän luonnollisemmatkin :)

      Poista
  2. Jos tulee kahteen kertaan, niin nettiyhteys katkesi, enkä ole varma tuliko aiempi kommentti. Eli tuo micellivesi on todella söpössä paketissa. :) Ihanaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
  3. Kivoja markettiostoksia! Mites minä olen unohtanut EHS sarjan kokonaan, sillähän on hyviä silikonittomia shampoita. Noita voisi tsiikailla. Herbinan Miselliä ei ollut vielä Prismassa, olisin ostanut. Toivottavasti tulee, se on nimittäin ostoslistalla ollutkin ja kiva kun kirjoitit siitä että se on hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on varmaan paras EHS-sarja, jota olen kokeillut, vaikken itsekään ole pitkään aikaan ostanut tätä merkkiä :). Uudet Herbinat löysin Citymarketista.

      Poista
  4. Herbinan misellivesi on ostoslistallani. Hyvältä tuoksuvat naamaputsarit houkuttelevat aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en yhtään tiennyt, että tämä tuoksuu, joten se oli kiva yllätys :)

      Poista
  5. Mulla ei ole kokemusta misellivesistä ollenkaan. Tekisi mieli kokeilla Madaran misellivettä, mutta kun näin eräässä mainoslehtisessä tuon Herbinan misellin, ajattelin hankkia sitä ensin. Näkeepähän sitten, että onko koko misellivesi itseäni varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en pärjäisi enää ilman misellivettä, koska siitä on tullut ihan perustuote kasvojenpuhdistuksessa. Kannattaa kokeilla :)

      Poista
  6. Mullahan on edelleen "se oikea" misellivesi hakusessa, ja vaikka toivoisinkin löytäväni sen luonnonkosmetiikan parista, luulen, että tuo Herbinan misellivesi täytyy testata jossain vaihessa :) Kyllähän nyt Jaffa-limsan tuoksuinen misellivesi täytyy kokea! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle se suosikki taitaa olla Garnier, mutta toisaalta pullo on niin iso, että vaihtelua pitää olla. Innolla kokeilen aina uutta :)

      Poista
  7. Mä hypistelin kaupassa muutama päivä sitten tuota samaista Herbinan misellivettä ja pakko kyllä käydä jossain vaiheessa nappaamassa se mukaan :) Oon muutenkin tykännyt Herbinan tuotteista ja ihan mahtavaa, että tuo vielä tuoksuukin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en miettinyt hetkeäkään, kun näin mainoksen ja sitten pitikin käydä tuo kaupasta hakemassa :D

      Poista
  8. Jee, tuota Herbinan misellivettä pitää ostaa ensitilassa! Ja nimenomaan tuoksu voisi olla plussaa, koska aika monissa misellivesissä on todella epämiellyttävä hajuton ominaistuoksu. Ja pullokin on söpö! Tykkään usein ostaa Herbinan ihonhoitotuotteita, varsinkin kasvovedet ovat kaappini vakikalustoa. Myös Erittäin hienot shampoot ovat mahtavia, tykkään vaan siitä sinisestä pullosta ja tuoksusta, josta tulee mieleen lapsuus ja sauna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän erikoisemmat tuoksut voivat tietenkin alkaa kyllästyttämään, kun yleensä olen tottunut aika mietoihin misellivesiin, mutta katsotaan miten tämän kanssa käy. EHS on melkoinen klassikkomerkki, josta mulla tulee aina lapsuuden kesät mieleen :)

      Poista
  9. Minun on pakko sanoa, etten kyllä ole päässyt näiden misellivesien makuun:) Olen kokeillut kahta ja kaiketi käytän ne loppuun, mutta lopputulos on se, että jyystän useammalla vanulapulla kasvojani ja aamulla silmissä on kuitenkin vielä meikkiä! Mikä tämä juttu näiden kanssa oikein ihmisiä viehättää vai olenko vain outo, kun en tajua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän miselliä lähinnä vain meikinpoiston viimeistelyyn, eli eka laitan vaikka jotain vaahtoputsaria ja sitten pyyhin kasvot misellivedellä. Mutta kyllä mä ihan misellivedellä yksinäänkin saan meikin pois, mutta toki ripsarit voi olla vähän tiukemmassa verrattuna tavalliseen meikinpoistoaineeseen :)

      Poista
  10. Taidanpa minäkin ostaa Herbinan misellivettä kun yvesin loppuu... ! :D Jaffan tuoksuinen vois olla kyllä aikas kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tuo mun tuoksukuvaus meni vähän edes sinnepäin, ettei kaikki nyt pety :D

      Poista
  11. Mua kiinnostaisi käydä ostamassa testiin noita Herbinan uusia juttuja. :) Varsinkin toi misellivesi voisi olla kiinnostava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kiinnostaisi vielä se puhdistusvaahto, koska tykkään niin paljon tästä tuoksusta :)

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Mä oon tykästynyt siihen kovastikin, tuoksu on kiva ja puhdistaa hyvin :)

      Poista
  13. Misellivesi kiinnostaisi kovasti mutta mitenkä lienee sopivuuden laita kuivalle iholle.
    Puhdistusvaahdon meinaan ainakin ostaa ja naamiokin kiinnostais. Nehän oli kuivalle iholle suunnattuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misellivesi ei ainakaan mun ihoa kuivattanut, vaikka mulla onkin rasvainen iho, mutta silti tykkään käyttäa hellävaraisia tuotteita. Onneksi tosiaan kuivallekin iholle suunnattuja tuotteita löytyi näistä uutuuksista :)

      Poista
  14. Ihastelin näitä Citymarketissa, mutta nyt voisinkin ostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin ihastuin, ja tekisi kokeilla lisää Herbinan uutuuksia :)

      Poista