maanantai 12. lokakuuta 2015

Teemaviikko: Herbina Energy Boost

Jo elokuussa puhuin kotimaisuuden suosimisesta, ja nyt päätin jatkaa samasta asiasta tekemällä teemaviikon kertoakseni suosikkejani suomalaisista kosmetiikkatuotteista. Viikon aloittaa Herbinan uusi Energy Boost-tuotesarja.


Virkistävä kuorintavoide on todellakin nimensä mukainen. C-vitamiinipitoista tyrnimehua, E-vitamiinia ja appelsiininkukkavettä sisältävä kuorinta on tuoksultaan päivän piristys. Tuoksu ja kukkakuosinen pakkaus vievät ajatukset kesään, vaikka eletään jo viileää syksyä.


Kuorinta sisältää kasvipohjaisia pieniä rakeita, joten muovijätteestä ei ole pelkoa. Rakeita on runsaasti, joten ihon saa sileäksi, mutta kuorinta ei ole kuitenkaan liian karhea. Alhaalla olevassa kuvassa näkyy vain siellä täällä punaisia rakeita, mutta tässä on myös valkoisia muruja seassa.


Energy Boost miselliveden esittelin jo aiemmin täällä, mutta tästä on tullut ehdoton lemppari, joten hehkutusta tulee lisää. Tuoksu on vain niin ylivertainen, että nuuhkin pumpulilappua aina tätä käyttäessäni. Eikä puhdistustehossakaan ole mitään vikaa meikkiä poistaessa. Tulisipa kauppoihin lisää näin hyvän tuoksuisia misellivesiä, koska minä ainakin olisin heti paikalla. Herbinan Energy Boost-sarja on ollut minulle syksyn paras uutuus. En vaan voi enempää kehua. Sarjaan kuuluu myös kasvovoide ja puhdistusgeeli. Hinnat ovat noin 6 euron kieppeillä.

15 kommenttia:

 1. Nää Herbinan syksyn uutuustuotteet on pakattu aivan ihaniin pakkauksiin, oon siitä kuivan ihon sarjasta muutamaa tuotetta kokeillut ja ne kyllä ihan vakuutti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä toista sarjaa en ole kokeillut, mutta ehkä se naamio voisi kiinnostaa :)

   Poista
  2. Se normaalin/kuivan ihon naamio on kyllä ihan huipputuote! Kannattaa kokeilla.

   Poista
  3. Olisin varmaan jo ostanut naamion, jos se tuoksuisi samalle kuin Energy Boost-sarja :D

   Poista
 2. Niin,miksei misellit voi tuoksua yleensä hyvältä?? Tuo kuulostaa jopa sellaiselta versiolta et sitä olis kiva kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään aina, jos tuote tuoksuu jollekin muulle kuin sellaiselle geneeriselle, määrittelemättömälle kosmetiikalle. Tämä on hyvä esimerkki ihanasta tuoksusta :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja kivan oloiset tuotteetkin! Tuota misellivettä on kyllä pakko testata, jos se kerran tuoksuu noin hyvältä :) Mä olen kaivannut misellivesiä, jotka tuoksuisi JOLTAIN! Yleensä misellivedet ei tuoksu miltään ja se on tällaiselle tuoksuja rakastavalle aikamoinen pettymys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät tuosta tuoksusta! Musta se on niin energinen, että se kyllä piristää aamuisin. Mä ihan yllätyin siitä, että tässä oli niin hyvä tuoksu, koska yleensä tosiaan kaikki misellit tuoksuu aika samalle :)

   Poista
 4. Mä ostin näistä misellin, kasvoveden ja kasvovoiteen. En ole vielä kokeillut mutta pakkauksien perusteella hyvältä vaikuttavat. Herbinan tuotteista olen tykännyt joten tuskin petyn näihinkään. Ovat kuitenkin aika paljon huomiota blogeissa saaneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele, että Herbinan uutuudet ovat blogeissa näkyneet, koska näissä on sitä jotain erilaista mikä erottaa nämä muista. Tykkään tosi paljon :)

   Poista
 5. Tuo misellivesi on ihan parasta ja se tuoksu on aivan ihana :) Mä tykkään tosi paljon Herbinan MarjaSpa -sarjan kasvojen kuorinta-aineesta, joten pitää ihan ehdottomasti testata tämänkin sarjan kuorintavoide!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole aiemmin kokeillutkaan Herbinan kuorintoja, joten en osaa yhtään vertailla muihin. Jotenkin Herbina on ollut vähän epäkiinnostava merkki, mutta nämä uudet lanseeraukset ovat loistavia :)

   Poista
 6. Näissä on ihanat, freesit pakkaukset! Täytyy ainakin tuota misellivettä kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaus ja sisältö vastaavat onneksi toisiaan, näillä lähtee päivä raikkaasti käyntiin :)

   Poista
 7. Ihanat kuvat! Herbinan söpöin sarja ikinä <3

  VastaaPoista