torstai 22. lokakuuta 2015

Aurinkoa ja punaa syksyyn

Ostin kesällä muutaman Catricen meikkituotteen kokeiluun, jolloin etenkin aurinkopuuterit kiinnostivat minua. Aurinkopuutereita tulikin lämmön houkuttelemana osteltua yli tarpeen, mutta onhan jokainen ihan eri sävyinen ja muita koottuja selityksiä :D.


Sun Glow Matt Bronzing Powder sävy 030 Medium Bronze on vähän tummempi sävy kuin mitä yleensä käytän, mutta ei tämä ole lainkaan käyttökelvoton tapaus. Ehkä olen aiemmin vain arastellut tummempien värien käyttöä. Aurinkopuuterissa on hyvä pigmentti ja pehmeän laadukas koostumus. Sävy on lämpimän puoleinen, joten miellän tämän enemmän kesään sopivaksi. Talvella viileämmät aurinkopuuterit näyttävät mielestäni luonnollisemmilta, koska silloin ei ole tippaakaan rusketusta kasvoilla.


Tässä on muuten kuva Kosmetik4Less-nettikaupan sivuilta samasta aurinkopuuterista. On hieman eroa sävyssä :D. Tämä on vain muistutuksena siitä, että kannattaa aina googlata ennen kuin ostaa meikkituotteen. Itsekin googlasin, koska aurinkopuuteri näytti K4L-kuvassa todella erikoisen väriseltä. En vaan uskonut, että se olisi oikeasti tämän värinen kuten ei ollutkaan.


Multi Colour Blush sävyssä Strawberry Frappucino oli enemmänkin heräteostos, koska onhan tämä todella kaunis! Mutta laatu ei ollutkaan sitten niin hyvä kuin aurinkopuuterissa. Väriä tästä ei saa juurikaan irti, joten nelisävyinen poskipuna on jäänyt paitsioon muiden meikkieni joukossa. 


Vasemmalla on aurinkopuuterin swatch ja oikealla puolella on poskipunan kaikki sävyt sekoitettuna. Alempana näkyy hyvin haaleasti jokainen poskipunan sävy yksinään. Saa olla posliinin valkoinen iho, että poskipuna erottuu kasvoilta. Itse sudin sivellintä vaikka kuinka paljon, eikä väriä tule sitten millään.


Tilasin Catricet Kosmetik4lessin nettikaupasta, jossa molemmat tuotteet maksoivat 3,95 €. Halpa hinta ei näy ainakaan pakkauksissa, jotka ovat mielestäni tyylikkäät. Aurinkopuuteri tuntuu hieman painavalta, joten rasia ei ole myöskään ihan rimpula.

8 kommenttia:

 1. Hahha onpa järkky väriero todellisuuden ja kaupan sivujen kuvan välillä! :o :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mun kuvassa sävy on oikeanlainen, joten voisi sanoa pientä värieroa löytyvän :D

   Poista
 2. Kivan näköisiä tuotteita. Aurinkopuuterissa näyttäisi oikeasti (;) ) olevan ihana kullanhohtoinen sävy. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkopuuterin pitäisi olla kyllä matta, mutta kuvassa kyllä näkyy vähän jotain hohtoa :)

   Poista
 3. Mua aina huvittaa tollaset tuotekuvat, jotka ovat noin kaukana totuudesta :D Eihän toi edes näytä aurinkopuuterilta tossa kaupan kuvassa? Tai melko jännän väriseltä sellaiselta ainakin :D Mä katsoin heti, että onpas kauniin näköinen poskipuna, tosi harmi ettei se ole laadultaan hyvä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkopuuteri näyttää kyllä mielenkiintoiselta, joltain harmahtavan oliivilta :D. Muakin hiukan harmitti tuo poskipuna, koska ostin sen kivan ulkoasun takia, mutta laatu olikin vähän plääh.

   Poista
 4. Hirmu nätin näköisiä, eteerisiä ja hintakin kohdillaan. Käytän päivittäin Kubissin aurinkopuuteria, joten hinta ei tosiaan aina ole ratkaisevat tekijä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta ei tosiaan aina kerro mitään tuotteen laadusta. Catrice ja saman valmistajan merkki Essence ovat tästä hyviä esimerkkejä :)

   Poista