tiistai 17. marraskuuta 2015

OGX, hyytelöä ja kookosöljyä

Lontoon shoppailusaldon läpikäyminen alkaa nyt kolmen tuotteen verran, kun matkastakin alkaa jo olla ainakin se kolme kuukautta. Olen muuten tosi hidas ns. reaaliajassa bloggaamisessa. Ehkä Livbox ja kuun loppuneet ovat ainoita, jotka tulevat ulos heti, mutta muuten saatan jemmata lähes valmista postausta viikoista jopa vuoteen. Mutta tuotteet tulee ainakin kokeiltua hyvin ennen kuin niistä kirjoitan.


Ekana on jo kauan himoitsemani OGX Argan Oil of Morocco hoitoaine. Miedon tuoksuinen hoitoaine oli pettymys. Melkein mikä tahansa markettihoitis toimii minulla paremmin. Ennen lopullista tuomiota voisin kuitenkin kokeilla jotain toista OGX sarjan hoitoainetta, vaikkei tämä vakuuttanutkaan.


Vähän jopa ihmettelen miten Superdrugin Coconut Oil purkki päätyi minulle. En tykkää yhtään kookostuoksusta, ja yleensä aina välttelen kookosta kaikessa kosmetiikassa. Mutta kehut kookoksen ominaisuuksista kauneudenhoidossa ovat jääneet mieleen.

Kookos tulee kiinteässä, mutta pehmeässä muodossa. Ajattelin tämän olevan vähän kovempaa, mutta kookosöljyä on helppo napata juuri sopivan verran ja sulattaa se käsien lämmössä. 


Ostin kookoksen tavoitteena käyttää sitä hiuksiin, mutta tulin nopeasti toisiin aatoksiin. Jouduin toteamaan, että kookos on parasta iholle eikä hiuksille. Pienelläkin määrällä kookos rasvoitti tukkani. Käytän siis mieluummin jotain muuta jätettävää hoitoainetta hiuskarvoille, jonka kanssa ei tarvitse riskeerata lähmääntymistä.

Mutta etenkin käsille tämä on tehokasta ja hoitaa varmasti kuivimmatkin tassut. Kookosöljy jättää iholle rasvaisen pinnan, mutta kun laitan päälle tavallista käsivoidetta, niin se auttaa öljyistä pintaa katoamaan nopeammin. Rasvaisen fiiliksen takia tätä on mielestäni helpoin käyttää käsiin tai kuiviin kantapäihin, mutta koko kropalle en halua öljyistä tunnetta.



Superdrugin Vitamin E kasvonaamio on ihanan hyytelömäisen hyllyvä! Raikas naamio tuntuu kevyeltä kasvoilla, mutta silti tämä kosteuttaa hyvin. Naamion vaikutusaika on 5-10 minuuttia, jonka jälkeen sen voi pyyhkiä pois. Mutta tälläisten naamioiden kohdalla minulla ei jää mitään pois pyyhittävää, koska ihoni imaisee voiteen sisäänsä humpsista vaan. Minulla on muuten nyt ainakin viisi kosteuttavaa kasvonaamiota, joten vertailukohtia on tullut. Siinä seurassa Superdrug on hyvää keskitasoa.

OGX hiustuotteita myydän nykyään Suomessakin, ja kiinteää kookosta saa esimerkiksi joka ruokakaupasta. Ja jos on kosteuttava kasvonaamio hakusessa eikä ole tiedossa matkaa Britteihin, niin kannattaa kurkkia blogiini tällä viikolla.

8 kommenttia:

  1. Musta on hyvä, että tuotteita oikeasti ehtii testaamaan ennen kirjoitusta, eri asia on jotkut kausikokoelmat yms. mitkä on saatava suht nopealla tahdilla ulos, kun ne on aika pian menneen talven lumia. :)

    Toi kookosöljy näyttää ainakin ihanalta, toimii juurikin kuivissa käsissä loistavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo poikkeukset ovat toki asia erikseen, mutta mulla meinaa joidenkin tuotteiden esittelyt vaan jäädä kokonaan julkaisematta, kun tulee aina jotain uutta tilalle :D

      Olen käyttänyt kookosta suurimmaksi osaksi vain käsiin, ja toimii kyllä hyvin :)

      Poista
  2. Harmi, että hoitoaine oli pettymys :(

    Mulla on purkki kookosöljyä, mutta harvemmin sitä tulee käytettyä kauneudenhoitoon. Vartalonkuorintaa tykkään kyllä tehdä siitä sekoittamalla joukkoon kahvinpuruja ja sokeria. Yleensä oon kuitenkin sen verran laiska, että valitsen sen valmiin vartalonkuorinnan purkista. Kokeilin muuten joskus kookosöljyllä purskuttelua kirkkaamman hymyn toivossa, mutta se ei oikein ollut mun juttu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oil pulling on mua ällöttänyt ajatuksena, joten en ole koskaan kokeillut sitä :D. Mieluiten nautin kookoksen ruoassa ja iholla :)

      Poista
  3. OGX:n tuotteet ovat kiinnostaneet jo kauan, mutta eipä ole tullut vielä hankittua. Cittareistahan niitä saisi nyt täälläkin, mutta hinta on melkoisen tyyris "markettituotteeksi". Harmi, kun valikoimissa ei kuitenkaan ole vanilla silk-sarjaa... Ehkäpä skippaan OGX shampoot sekä hoitsikat ja kokeilen vaan jotain seerumia/öljyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnat ovat tosiaan jotain kympin luokkaa, ja minusta siihen hintaan saisi olla jo vähän tavallista tehokkaampi tuote. Öljyt ovat aina hyvä vaihtoehto hiusten hoitoon :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Hyytelömäinen koostumus on kyllä hauska, tykkään sen raikkaudesta :)

      Poista