tiistai 9. helmikuuta 2016

Siveltimet parilla eurolla / e.l.f

e.l.f on mielestäni aina ollut merkki, jolta löytyy joitain todella hyviä tuotteita nappihintaan, vaikka kyseessä on superedullinen kosmetiikkasarja. Esimerkkinä on muutama sivellin, jotka ovat pysyneet matkassani jo pitkään.


Complexion siveltimen harjakset ovat antibakteerista Taklon-kuitua, kuten ilmeisesti myös muut Studio-sarjan siveltimet. Sivellin sopii etenkin puuterin levittämiseen, mutta myös poskipunan sutiminen kasvoille onnistuu. Tykkään käyttää poskipunalle tälläistä vähän isompaa sivellintä, etenkin häivyttelyn suhteen.


Jos jotain negatiivista keksin Complexion harjasta, niin se ei ole kovin pullea. Minun makuuni on mahdollisimman isot ja pyöreät harjat, joilla saa puuterin nopeasti kasvoille.


Angled Blush Brush on näppärän kokoinen sivellin, jolla saa Complexionia tarkemmin sommiteltua poski- ja aurinkopuuterit kohdalleen. Aurinkopuuterin kanssa olenkin vähän tarkempi, joten viistopäisellä harjalla saa yksityiskohtaisempaa jälkeä. Ja häivyttelyt hoidan Complexionilla.Professional Eyeshadow Brush siveltimeen tarttuu aina juuri sopivasti väriä ja harjas on täydellisen kokoinen luomille. Kulmien värityskin hoituu tällä, kun käännän siveltimen sivuttaissuuntaisesti. Omistankin luomivärisivellintä kaksin kappalein, koska jos jotain hyvää löytää, niin aina kannattaa ostaa tuplat.


Kaikki kokeilemani e.l.f siveltimet ovat kestäviä ja riittävän pehmeitä. Yksittäisiä karvoja näistä ei ole irronnut lainkaan, ja usean vuoden käytön jälkeen siveltimet toimivat kuin uudet.

e.l.f siveltimiä myy esimerkiksi Pretty.fi. Complexion ja Angled Blush maksavat 8,49 €. Luomivärisivellin kustantaa 4,49 €.


Teksti sisältää mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

 1. Hei oonki miettiny näitä,loistavaa et sattuki nyt sit tää sun postaus hollille ^_^

  VastaaPoista
 2. Elfiltä on tullut tosi paljon uusia tosi kivan näkösiä siveltimiä, mutta harmi että niiden saatavuus on vielä melko huonoa, iHerbikään ei ole pysynyt kaikkien uutuuksien mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, koska en ole vähään aikaan seurannut elf-uutuuksia :)

   Poista
 3. Mäkin tykkään käyttää poskipunan levittämiseen "normaalia" poskipunasivellintä suurempaa sivellintä. Täytyy ehdottomasti testata jossain vaiheessa elfin siveltimiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. elfit on hyviä ja edullisia vaihtoehtoja, vaikka tiedän, että moni meikkaaja tykkääkin hifistellä kalliimpien siveltimien kanssa :)

   Poista
 4. Kiva lukea näistä! :) Mullakin on elfin halvemmasta sarjasta yksi sivellin, nimittäin Blending Brush. Ensimmäisellä pesukerralla siitä lähti karvaa oikein huolella, muuuta ei enää sen jälkeen. Pidän siveltimestä todella paljon, se on kätevän kokoinen ja mallinen. Elfin Stipple Set multa löytyy myös ja siitä ei pahemmin pahaa sanottavaa ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli joskus se Stipple Brush, mutta en oikein osannut sitä käyttää, joten se taisi lähteä kaverille. Mulla ei ole näistä karvaa irronnut, mutta tietenkin voi olla pientä laatueroa yksittäisten tuotteiden kohdalla :)

   Poista
 5. Mulla taitaa olla pari elfin luomivärisivellintä. En ole vain käyttänyt niitä tosi pitkään aikaan, mutta koska en ole heittänyt niitä pois, olen varmaan pitänyt niistä, pitääkin joku päivä verestää muistoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että sinultakin löytyy pari elfiä :). Nämä ovat tosi hyviä hintaansa nähden.

   Poista