torstai 17. maaliskuuta 2016

Mäyrän taikapurkki / Badger Company

Voiko kukaan olla ostamatta purkkia, jonka kyljessä on mäyrä tekemässä taikuuksia? Kuten näkyy, niin minä en välttynyt houkutukselta. Purnukasta paljastuu Badgerin herkullista luonnonkosmetiikkavoidetta.


Classic Lip & Body Balm on tuote, jota voi nimensä mukaisesti laittaa vähän joka paikkaan. Itse olen käyttänyt tätä tehokasta voidetta huulille, käsille ja esimerkiksi kuiville kantapäille. Yleensä tälläiset tuotteet ovat melko rasvaisia ja hitaita imeytymään ihoon, mutta esimerkiksi käsiin voide imeytyi yllättävän nopeasti. Kiinteä voide on pinnan murruttua melko pehmeää, joten tätä on helppo käyttää eikä voidetta tarvitse notkistaa sormien lämmössä.


Purkin alta paljastui keltasävyinen voide, jossa näkyy muutama pilkku. Ajattelin ensin onko kyseessä pilaantuminen, mutta tuoksussa tai koostumuksessa ei vaikuta olevan mitään vikaa. Parasta ennen -päiväkin on vasta vuonna 2018. Pilkut ovat ihan tuotteen värisiä, joten olisivatko ne tulleet valmistuksessa tai kyseessä on muuten vaan joku harmiton ainesosien reaktio.Voiteen tuoksu on Tangerine Breeze, joka on piristävä sekoitus appelsiinia ja sitrusta. Tuoksu on melko kevyt ja luonnollinen. Badger Companyn tuotteita myy esimerkiksi iHerb, eikä tuotteita ole hinnalla pilattua, koska tämä purkki maksoi vain alle neljä euroa.

6 kommenttia:

 1. Badgerin pakkaukset on kyllä söpöjä. Tykkäsin merkin kasvosaippuasta ja minttuisesta huulirasvasta; edullisia, riitoisia ja miellyttäviä käyttää :) Jos ei olisi nyt muita tilauksia mielessä, niin voisi kyllä iHerbiltä tilata taas vaikka mitä ihanuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muut Badgerin tuotteet eivät olekaan tuttuja, mutta tämän perusteella pitäisi kyllä testailla lisää. Onneksi teenkin lähes joka kuukausi tilauksen iHerbiin :)

   Poista
 2. Näissä on kyllä ylisuloiset pakkaukset :)

  VastaaPoista