sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Davvi - pohjoista kauneutta

Onko parempaa kuin kotimaisuus, Lappi ja luonnollisuus? Tässä on hieno yhdistelmä, joka nosti odotukseni korkealle kokeillessani Davvin ihonhoitotuotteita. Davvi on luonnonkosmetiikkamerkki, jonka ideologia kumpuaa Lapin puhtaudesta ja ainesosista, jotka ovat peräisin Suomen luonnosta.Davvin Natural Lift Restorative Facial Cream sisältää herkullisen kuuloisia vaikuttavia raaka-aineita. Yksi on esimerkiksi vadelmanlehtiuute, joka lupaa rauhoittaa, kosteuttaa ja supistaa ihohuokosia. Tyrnisiemenöljy auttaa ihoa pysymään elinvoimaisena ja mustikansiemenöljy ylläpitää ihon kosteuden.

Vaikken vielä käytä aktiivisesti anti-aging tuotteita, niin uskon kuitenkin hyvien ihonhoitotuotteiden käytön näkyvän vuosien päästä. Davvin kasvovoide sisältääkin paljon ainesosia, jotka vaikuttavat ennaltaehkäisevästi ikääntymisen merkkeihin. Elastisuutta parantava voide tekee ihosta todella pehmeän, joten ei ihme, että olen Davvia käyttänyt lähes pelkästään siitä asti, kun sain purkin itselleni.


Kasvovoiteen täyteläisyyden ei kannata hämätä, koska tämä on todella hyvä myös meikin alle. Davvi imeytyy ihoon nopeasti, ja jättää silkkisen pinnan meikille. Minun ihoni kiiltää selvästi vähemmän Davvin avulla, joten voide auttaa myös talineritykseen ja pitää ihon kosteusteustasapainon kohdallaan. Enpä olisi ihan heti uskonut, että ihoa uudistavaksi mainostettu voide voisi olla näin toimiva myös rasvaisella iholla. Davvi osoittautui yllättävän monipuoliseksi tuotteeksi, koska sama voide hoitaa ihon mattapintaiseksi ja sileäksi.Kasvovoide ja silmänympärysseerumi tuoksuvat ihastuttavasti vadelmalle. Minulla tulee tuoksusta mieleen äidin itsepoimimista marjoista keitetty vadelmasoppa, jossa saattoi olla seassa vadelman lehtiä. Se on sekoitus makeaa, vihreää ja luonnollisuutta, kuten Davvi.

Davvin tuotteissa pidän kätevistä pumppupulloista, jotka ovat hygieenisyyden takia toimiva valinta. Lisäksi pakkausten värit kuvaavat hyvin luonnollista sisältöä, kun taas laadukkuudesta viestivät kiiltävän metallimaiset osat. Kokonaisuudessa yhdistyy hyvin se mitä tuotteiden visuaalisuudella halutaan viestiä.


Jos kasvovoide valloitti minut, niin eipä tämä toinenkaan Davvin purnukka kakkoseksi jäänyt. Aluksi luulin tätä silmänympärysvoiteeksi, mutta kyseessä onkin silmänympärysseerumi, joka lupaa silottaa ja poistaa tummuutta. Tummat silmänaluset eivät minua onneksi vaivaa, joten siihen en osaa ottaa kantaa. Smoothing Eye Serumin vaikutuksiin sanotaan kuuluvan myös ikääntymisen merkkien ehkäiseminen ja korjaaminen.

Silmänympärysseerumia käytetään aamuin ja illoin. Täyteläinen voide on tuntunut ihanan kosteuttavalta etenkin nyt talvella. Vaikka tämä on seerumi, niin Davvia voi käyttää ihan yksinään ilman silmänympärysvoidetta sen hoitavuuden takia. Minulla seerumi imeytyy melko nopeasti, joten se sopii hyvin myös meikin alle. Pumppua kannattaa painaa varovasti, koska seerumia tulee ulos hiukan liikaa. Olen hieronut ylimääräisen voiteen kasvoille, joten hukkaan seerumi ei kuitenkaan mene, vaikka annostelu voisi olla vähän pihimpi.


Tällä hetkellä Davvi-ihonhoitotuotteiden valikoima on melkoisen pieni, joka kertoo siitä, että tuotteita halutaan kehittää kaikessa rauhassa. Naisille suunnatuista tuotteista löytyy nämä esitellyt kasvovoide sekä silmänympärysseerumi. Miehille on Refreshing Aftershave Eau de Toilette partavesi ja Calming Aftershave Balm. Valikoimaa tullaan tulevaisuudessa kasvattamaan, joten innolla odotan mitä mielenkiintoisia tuotteita Davvi tulee julkaisemaan. Ehkäpä puhdistuotteita tai lisäystä ihonhoitotuotteisiin? Nyt pinnalla on esimerkiksi hoitotiivisteet, joka olisi todella herkullinen vadelman tuoksussa.

Natural Lift Restorative Facial Cream maksaa 54,70 €  ja Smoothing Eye Serum kustantaa 44,50 €. Lisää Davvin tuotteista voi lukea nettisivuilta ja nettikaupasta. En hyödy linkkien klikkailusta mitenkään.


Tuotteet on saatu testiin.

18 kommenttia:

 1. Hih, näissä on ihanan simppeli inci! :) Tykkään kovasti tuotekonseptista, mutta melko jännä, että tuoteitta on markkinoilla vasta neljä? Puhdistustuotteet voisivat olla erinomainen lisä ja toivoisin tulevaisuudessa, että tuotetteita tehtäisiin eri tarpeisiin (kuten kuiva ja rasvainen iho yms.). Mutta oli kiva lukea, että "antiage-tuote" sopi siitä huolimatta rasvaisellekin iholle.

  Lopuksi täytyy sanoa, että aivan ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisäksi inci on täynnä kaikkea ihanaa mesiangervosta kauraan. Ehkä uuden merkin lanseerauksessa on haluttu aloittaa rauhallisesti muutamalla tuotteella, ja ainakin itseäni nyt kiinnostaa kovasti mihin suuntaan Davvin valikoima laajentuu. Kiitos kuvakehuista :)

   Poista
  2. Hei! Olette oikeassa, halusimme aloittaa muutamalla tuotteella ja niin että tuoteperhe kasvaa tulevaisuudessa. Olemme kuunnelleet toiveita uusista tuotteista, joten kiitos mielipiteistä ja vinkeistä! Ne kiinnostavat ja auttavat meitä paljon. :) -Jenna/Davvi

   Poista
 2. Näistä olen kuullut pelkästään hyvää, tekisi mieli kokeilla. Niin tyylikkäät pakkaukset ja ne oikein huokuvat luonnollisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aivan mahtavaa, että kotimaista luonnonkosmetiikkaa alkaa löytyä koko ajan enemmän. On aina ilo tuoda esiin näin hyvää kotimaista tuotantoa :)

   Poista
  2. Kiitos teille! Ihana kuulla tällaista kommenttia. :) -Jenna/Davvi

   Poista
 3. Itsellä kanssa testiin menossa nämä. Kaikki kotimainen luonnonkosmetiikka on vaan niin <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sitten sinunkin kokemuksia. Suomalainen luonnonkosmetiikka on kyllä parasta :)

   Poista
 4. Mulla palo niin käpy ton silmänympärysseerumin pumpun kanssa.. :| Uusia tuotteita odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ainoa vika mikä seerumista löytyy, mutta pumppupullot ovat aika usein tälläisiä. Itseäkin kiinnostaa kovasti mitä uutuuksia tulee :)

   Poista
  2. Jep, pumppupullot ovat hieman hankalia. Haluamme pitää pumpun uudessakin erässä, mutta uuteen tuotantoerään tulee annosteluystävällisempi koko. :)

   Uutuuksia kehitellään kokoajan. Aikaa vie paljolti se, että raaka-aineita on saatavilla vuodenkierron mukaan. Tutkimukset myös vievät osan ajasta. Saamme uutuuksia kuitenkin tämän vuoden puolella, joten toivottavasti ne pääsevät testiin myös tässä blogissa! Ps. On muuten älyttömän ihanat kuvat:) -Jenna/davvi

   Poista
  3. Kiitos kommenteista, mukavaa että kerroit vähän lisää esimerkiksi Davvin tulevaisuuden suunnitelmia. Olisi kyllä mahtavaa tutustua myös tänä vuonna ilmestyviin uutuuksiin :)

   Poista
 5. Davville toivon aivan hurjasti onnea ja menestystä ja paljon lisää tuotteita, kyseessä aivan ihastuttava ja suomalainen sarja. Mahtavaa vielä, että tuoksut hurmasivat, luonnonkosmetiikka ei aina onnistu näin täydellisesti saavuttamaan herkullisia marjojen tuoksua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu olikin ensimmäinen asia, joka ihastutti. En ihan odottanut näin kivan makeaa tuoksua. Itsekin toivon, että moni löytäisi Davvin tuotteet, koska näin hyvää merkkiä on mukava kehua :)

   Poista
 6. Vadelmaisella tuoksulla saisi mulle myytyä vaikka kilon kiviä, eli kyllä, haluan testata :D Muutenkin merkki viehättää mua, ja on ihanaa kun kotimaisia uusia sarjoja alkaa näkyä tässä hintaluokassa, ei aina sitä lumenea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vadelma on kyllä tuoksu, joka muhunkin aina vetoaa. Mä olen salaa toivonut, että Lumenekin tekisi joku päivä valtauksen luonnonkosmetiikan puolelle :D

   Poista
 7. Tuo kasvovoide vaikuttaa herkulliselta, puolukkaan miulla on ällösuhde niin tuoksuna kuin makunakin :D

  Mutta noilla hinnoilla jää ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on tietenkin vähän korkeampi, mutta kotimainen laatu huomioiden se ei niin pahalta tunnu :)

   Poista