keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Liukuvärjätyt huulet ja lisää essencen uutuuksia

essencen uutuuksiin perehtyminen jatkuu huuli- ja silmämeikeillä. Nämä kaksi kategoriaa ovatkin omasta mielestäni essencen parhaimmistoa. Etenkin ripsivärit voittavat monet muut marketin tuotteet, vaikka hintaa on vain noin kolme euroa.


Sain testiin kaksi Shine Shine Shine Wet Look huulikiiltoa upean violetissa sekä punaisessa sävyssä. Ei ehkä ne parhaimmat kevätvärit, mutta kuitenkin tosi nätit ja minulle mieluisat sävyt. Uusia huulikiiltoja on peräti 13 erilaista sävyä, joten sieltä löytyy myös vaaleampia värejä huulille.


Runway, your way! on kaunis mustikkainen violetti. essencen uutuuksilla tulee juuri sopivasti pigmenttiä. Saa olla jopa pikkuisen tarkkana, ettei väri mene yli rajojen. Kiillot ovat tahmaisia, joten ne pysyvät huulilla tavallista paremmin. Enkä oikein pidäkään sellaisista vesimäisistä huulikiilloista, jotka kuluvat äkkiä pois.


Red Carpet Starlet on klassinen punainen hiukan kylmällä vivahteella. Laatu on samanlainen kuin violetissa versiossa. Molemmat ovat täyteläisen kiiltäviä eivätkä sisällä mitään kimalteita.


Tässä näkyy vasemmalta alkaen kohta esiteltävä Fade Your Shade Lipstick sävy Ombre Parfait, sekä Shine Shine Shine huulikiillot Red Carpet Starlet sekä Runway! your way.


Fade Your Shade Lipstick sävyssä 02 Ombre Parfait on mielenkiintoinen tuttavuus, jolla voi loihtia liukuvärjätyt eli ombre-tyyliset huulet. Kokeilin tuotetta ensin Rimmelin oranssinpunaisen huulipunan kanssa, joka näkyy täällä. Rajasin huulet ennen Rimmelin punan laittamista, jonka jälkeen levitin tummaa ombreväriä varovasti reunoille, ja tasoittelin sitä sormin. Värissä on hyvin pigmenttiä, joten yksikin sipaisu voi riittää ja väri pysyy paikallaan.

Fade Your Shade Lipstick liukuu helposti huulilla, joten sitä on mukava käyttää. Punan sanotaan jättävän mattapinnan huulille, mutta alle laitettava huulipuna vaikuttaa siihen onko ombreväri enemmänkin puolimattainen. Ombrepunasta on myös valkoinen versio tämän tumman värin lisäksi.


Kokeilin ombrea myös essencen Longlasting Lipstick -sävy Natural Beautyn kanssa, jonka mauvepohjainen väri muuttui aika violetiksi ombrepunan vaikutuksesta. Tein luonnolliset liukuvärjäykset, mutta toki tuotteella voi tehdä dramaattisempia värieroja.


Volume Stylist 18h Lash Extension mascara tulee aika veikeässä pakkauksessa, ja toki ihastun aina kaikkeen violetin väriseen. Ripsarissa on melko lyhyet harjakset ja sen mallia kuvataan timantin muotoiseksi. Ripsivärimassassa on erittäin pieniä kuituja, joiden luvataan antavan pituutta ja tuuheutta. Tällä sai kauniisti erotellut ripset ja sopivasti näyttävyyttä, vaikka koostumus tuntui hiukan kuivalta. 


Meikkivoiteet ovat tuttuja cushion-muodossa, mutta nyt myös eyeliner on tässä hauskassa tyynymallissa. Minulla on hyviä kokemuksia essencen nestemäisistä eyelinereistä, jotka kestävät jopa suihkussa käymisen. Myös The Cushion Eyeliner vaikuttaa erinomaiselta ja pysyy rasvaisilla luomillani moitteetta. Käytin viistopäistä sivellintä rajauksen tekoon, joka tuntui helpommalta kuin tavallisten nesterajausten ohut sivellin. Tyynystä tulee hyvin väriä, joten pigmentistä ei ole puutetta.


Aiempi tekstini essencen uutuuksista löytyy täältä. Olen kirjoittanut essencen meikeistä monta kertaa, joten tämä on ehdottomasti yksi suosikkini markettien valikoimista. Jälleenmyyjät löydät essencen sivuilta.


Tuotteet on saatu testiin.

18 kommenttia:

  1. Nuo huulikiillot näyttävät ihanan mehukkailta huulilla :) Harmi vaan, kun itse en voi oikein sietää tahmaisia huulituotteita. The cushion eyeliner vaikuttaa pätevältä, pitääkin laittaa se muistiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tykkään tahmasta, koska silloin kiilto pysyy paremmin eikä väriä tarvitse lisäillä niin usein :)

      Poista
  2. Essence on kyllä todella tervetullut lisä markettikosmetiikkaan!
    Muistan miten pari vuotta sitten piti ajella Turkuun (siis oltiin muutenkin sielläpäin), että pääsi ostamaan Essencen tuotteita. Nyt onneksi niitä löytyy jo pk-seudultakin useasta paikkaa.
    Valikoima vaihtuu kiitettävän usein ja ne hinnat, nam. Pari itselle tärkeää hittituotetta on kyllä poistunut valikoimasta, mutta onneksi tuli hamstrattua varastoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin essenceä ennen Saksasta ja muilta ulkomaanreissuilta. Ihastuin merkkiin jo silloin vuosia sitten, ja oli melkoinen uutinen että essence saapui myös kotimaahan. Valikoiman vaihtuvuus on just parasta, koska koko ajan tulee uutta testailtavaa :)

      Poista
  3. Moi, mulla alkuun tökki toi ripsari mutta kun sai hetken kuivahtaa niin tosi hyvä arkiripsariks. Ongelmana jopa, että mulle tulee niin pitkät ripset että on koko aika linsseissä kiinni.
    Fade your shadesta otin ite ton valkosen. Tykkään sen tekemästä mattapinnasta. Kuvat löytyy http://pinkkiapiiperrysta.blogspot.fi/2017/03/koko-meikki-essencella.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aluksi tämä ripsiväri olikin kosteampi, mutta se kuivahtaminen tapahtui melko nopeasti. Mä pidin tästä enemmän kosteana, joten on hauska kuulla miten erilailla samasta ripsiväristä voi tykätä. Käyn kurkkaamassa tekstisi :)

      Poista
  4. Ombre-värit huulilla tuntuu aika erikoiselta idealta. Nätit sävyt, mutta mahtaako olla hieman vaivalloista? Pysyykö paikoillaan vai hiipuuko nopsaan? Essenceltä on tullut viime aikoina rutkasti kivoja uutuuksia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En laittaisi ombreväriä aamukiireessä, koska levityksessä sai olla vähän tarkkana ettei mene rajojen yli. Mun mielestä kestävyyteen vaikuttaa alle laitettava huulipuna. Jos on mattapuna alla niin toki se kestää paremmin kuin rasvaisempi koostumus. Itse ombrepunan koostumus on matta, joten pysyvyys on hyvä :)

      Poista
  5. Tosi kaunis tuo punainen the bolds. :)

    VastaaPoista
  6. Olen kuullut muualtakin kehuja tuosta cushion eyelinerista ja jollei minulle olisi parhaillaan tulossa Tony Molyn vastaavanlainen versio, kävisin ostamassa tuollaisen itselleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen huomannut, että muutkin ovat siitä tykänneet, joten voin suositella :)

      Poista
  7. Moi! I love Essence, the cushion eyeliner seems really original, I'll search it. The lipglosses are also beautiful :)
    I follow you via GFC ^_^

    VastaaPoista
  8. Suosittelen testaamaan essencen matt matt matt huulipunia ja ultra long last huultenrajauskyniä :) cushion silmienrajausgeeli on mieletöntä tavaraa! Pikimustaa, kestää luomella! Jos löytäisin vielä hyvän rajaussiveltimen niin avot! Essencellä on monia helmiä, mitä itsellä on pääsääntöisessä käytössä😊 ja usein tuleekin hamstrattua niiden hyllyllä oikeastaan kaikkea koska noh - halpa hinta ja uusien tuotteiden testailu on mukavaa puuhaa☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mattapunat ja rajauskynät ovat omia suosikkejani myös. Kirjoitin niistä aiemmin täällä :)
      http://kivipuuteri.blogspot.fi/2016/10/essencen-hyvat-huulimeikit.html

      Poista
  9. Ihanasti toteutettu essence postaus ja omia essence lemppareita on ehdottomasti juuri huulikiillot, punat ja kynsilakat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Essencen valikoimissa on kaikkea ihanaa ja niin vähällä rahalla :)

      Poista