torstai 6. huhtikuuta 2017

Essencen huhtikuun kausikokoelma "Little Beauty Angels"

Yleensä Essencen kausikokoelmissa on vain yksi tai kaksi tuotetta, jotka haluaisin hankkia testiin. Mutta Little Beauty Angels oli selvä poikkeus. Olisin voinut kokeilla vaikka kaikkia kokoelman meikkejä, jotka ovat keskittyneet ihon sävyn parantamiseen.


Ostin kaksi irtopuuteria vihreän ja violetin värissä. Vihreä Anti-Redness Loose Setting Powder vähentää ihon punaisuutta. Minulla on Everyday Mineralsin vihreä Mint-puuteri, joka on todella pigmenttinen ja sitä sivelee helposti liikaa. Tähän verrattuna Essence on vaaleampi ja kevyempi, joten sitä ei tule yliannosteltua. Puuteri kuitenkin häivyttää punertavuutta ja jättää iholle luonnollisen mattapinnan.


Anti-Dullness Loose Setting Powder on eka kokeilemani violettisävyinen puuteri, muttei tämänkään kohdalla tarvitse pelätä, että kasvot näyttäisivät omituiselta. Violetti väri virkistää ja tuo eloa kasvoille. Tykkäsin tästäkin, vaikka vihreä puuteri on enemmän minun juttuni.


Multicolour Matt Pearls oli pakko ostaa, koska se on niin söpö! Pikkuiset puuterihelmet tulevat neljässä värissä (pinkki, beige, vihreä, violetti), jotka yhdessä tasoittavat kasvojen sävyä ja mattaavat ihon. Puuterihelmet voivat olla hyvä ostos, jos ei tykkää irtopuutereista tai voidemaisista korjausväreistä. Sekä tässä tulee kaikki korjaussävyt kerralla, jos ei osaa päättää millä värillä haluaisi ihoaan ehostaa. Pastelliset helmet sulautuvat ihoon sävyyn, eli tätä voisi kuvata kaikille sopivaksi puuteriksi.


Little Beauty Angels -kokoelmaan kuuluu myös meikinpohjustajia, huultenpohjustaja, puikkomaisia korjausvärejä, voidemainen paletti, minikokoisia meikkisieniä, sivellin ja kynsilakkoja.


Kannattaa olla vikkelä, koska kokoelma on myynnissä hetken ajan ja meikkejä löytyy jokaisesta kaupasta vain rajoitettu määrä. Minun lähi-Tokmannilla oli koskematon Little Beauty Angels-valikoima, joten pääsin valitsemaan haluamani meikit aivan vapaasti. Mutta toisessa kaupassa oli jo selvästi tyhjemmmät hyllyt ja kokoelma on osittain loppuumyyty Pretty.fi-nettikaupassakin. Puuterit maksoivat Tokmannilla 4,09 €.


14 kommenttia:

 1. Suloisen näköisiä<3 Mietin vaan, kuinka käyttökelpoisia ja toimivia nuo puuterituotteet mahtavat olla vai menevätkö gimmick-kategoriaan. Harkitsin tilaamista, mutta sitten vetäydyin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasu olikin iso tekijä miksi kiinnostuin näistä :). Minusta nämä ovat käyttökelpoisia tuotteita, joissa pigmentti ei toki ole niin hyvä kuin mineraalimeikeissä, mutta minulle tehot riittää.

   Poista
 2. Tuo vihreä primer on pohjustajaksi ihan kelpo, mutta en kyllä huomaa sen suuremmin tasoittavan punaisuutta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ostanut sitä, koska luin ettei se ole kovin mattainen, joten jätin primerin kauppaan :)

   Poista
 3. Voi että miten kivoja tuotteita! Pitää kiiruhtaa Tokmannille, toivottavasti ehdin ajoissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin :). Puuterit pitävät kiillon poissa kasvoilta sävyn tasoituksen lisäksi.

   Poista
 4. Miulla on vihreä primer, enkä minäkään huomannut mitään eroa oliko sitä vai ei :D
  Nuo helmet on niin kauniit :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en sitä sitten ostanut, koska tämä puuteri sentään auttaa punaisuuteen :)

   Poista
 5. Mä kävin eilen parillakin eri Tokmannilla hakemassa ihan muita essencen tuotteita ja huomasin, että tästä kokoelmasta oli melkein kaikki myyty loppuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävin hyvä tuuri, kun pääsin nappaamaan parhaat päältä :D

   Poista
 6. Itse haluaisin tuon vihreän puikkokorjausvärin. Pitää tänään käydä Tokmannilla katselemassa löytyisikö niitä vielä. Muuten olisin himoinnut noita söpöjä puuteripalleroita, mutta mulla on jo lähes samanlainen tuote Dermosililta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole koskaan ollutkaan tälläisiä puuteripalloja, vaikka niitä usea eri merkki myykin :)

   Poista
 7. Kiinnostavaa! Käytetäänkö noita puutereita siis meikkivoiteen päällä? Vai voiko niitä käyttää vain yhdessä meikkipuuterin kanssa? Mua kiinnostaisi tästä sarjasta tuo vihreä peitepuikko, mut en ole harmikseni nähnyt tätä sarjaa niillä parilla Tokmannilla missä olen käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi että vastaus kesti, mutta olen käyttänyt näitä meikkivoiteen päällä :)

   Poista