keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Mitä tarvitset kesällä? Acorellea luonnollisesti

Aurinkosuojaa ja deodoranttia. Siinä on hyvät ainekset kesään valmistautumisessa. Vielä tällä hetkellä tuntuu oudolta ajatella, että parin kuukauden päästä voi olla paahtava helle. Mutta nyt on sopiva aika hankkia kesällä tarvittavia tuotteita. Acorellen luonnollisilla uutuuksilla voi suojautua auringonsäteiltä sekä varustautua hikoilua vastaan.


Koen meikkaamisen ja ihon suojaamisen hiukan hankalaksi yhtälöksi, joten olin siis innoissani saadessani kokeiluun Acorellen Tinted Suncreen uutuuden eli sävyllisen aurinkovoiteen. Tuotteen suojateho perustuu sataprosenttisesti mineraalifiltteriin. Käyttäessäni aurinkovoidetta suosin mieluusti korkeita suojia, koska haluan käyttää kunnon vahvuuksia ja suojata ihoni varmuudella. Acorellen Tinted Sunscreen sisältää aurinkosuojan 50, joka sopii erinomaisesti ulkona vietettyihin kesäpäiviin tai ulkomaan lomille.

Värillisen aurinkovoiteen koostumuksesta tulee mieleen BB-voide. Paksuhko voide levittyy sulavasti kasvoille, ja antaa kevyen tasoituksen ihon sävylle sekä virheille. Kaipaan hieman enemmän pigmenttiä, joten olen laittanut Acorellen päälle meikkivoidetta tuomaan lisäpeittävyyttä. Mutta uskon käyttäväni tätä pelkästään, jos ulkona on todella kuuma ja tärkeintä on ihon suojaaminen. Silloin aurinkovoidetta voi lisätä kasvoille päivän aikana murehtimatta meikin pilaamista, jos vaikka hikoilee paljon ja aurinkosuoja kuluu.


Sävyllinen aurinkosuoja antaa kauniin kuultavan pinnan iholle, josta voi kiittää mineraalipigmenttejä kuten micaa. Voide on kuitenkin puolimattainen, joten kasvot eivät kiillä kilpaa auringon kanssa. 

Sävy Light ei ole erityisen tumma. Läpikuultavuuden ansiosta se sulautuu ihoon, jos väri ei olisikaan täydellinen osuma. Tuotteen tuoksua on vähän hankala kuvata, mutte se ei ole yhtään aurinkorasvamainen. Acorellen sävyttävä aurinkovoide maksaa alle 30 euroa esimerkiksi Ruohonjuuressa ja Biodellyssä.


Luonnolliset deodorantit ovat kategoria, jonka kohdalla monet ovat luovuttaneet. Olen itsekin kokeillut paljon huonoja alumiinittomia deodorantteja ja jos on tiukka päivä tulossa, niin laitan antiperspiranttia kainaloon. Mutta hyviäkin vaihtoehtoja on! Schmidt´s on varmaaan kaikille tuttu, mutta olen tykästynyt lähes yhtä paljon Acorellen tuoksuttomaan deodoranttiin. Acorellen sisältämä ruokasooda vähentää hikoilua, ja kainalot ovatkin pysyneet kuivana. Toki pari kertaa on ollut pieni tuoksu havaittavissa, mutta ei hikiläikkiä.


Voidemaista puikkodödöä kannattaa painaa hetki kainalon ihoa vasten, jotta koostumus hieman pehmenee. Deodorantti ei levity aivan voidemaisen tasaisesti, muttei se myöskään murustu pitkin lattiaa. Vaikka tuote on tuoksuton, niin siitä huomaa kevyen kookoksen vivahteen. Sen tarkoituksena on kosteuttaa ihoa sheavoin kanssa.

Monen suosikkiin Schmidt´siin verrattuna Acorelle häviää siis käyttömukavuudessa, mutta muuten tässä on hyvä luonnollinen vaihtoehto. 


Acorellen uusista deodoranteista on myös tuoksullisia versioita, kuten metsäinen Mint & Juniper sekä raikas Citrus & Mandarine. Hintaa puikkodeodorantilla on esimerkiksi Ruohonjuuressa 13,75 €.


Tuotteet on saatu testiin.

8 kommenttia:

 1. Acorellen tuotteita en ole juurikaan käyttänyt. Aurinkosuojamaanikkona 50-suojakerroin kuulostaa passelilta. Pistän korvaa taa Acorellen voiteen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän mieluiten korkeita suojakertoimia, jotta ne myös todella suojaavat ihoa. SPF 30 on ihan minimi mitä iholle pistän :)

   Poista
 2. Sävyllinen aurinkosuoja on niin huippu juttu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Acorellen ansiosta todella huomasin, että tämä on tosi hyvä idea. Saan helpon kesämeikin ja suojaa iholle samasta tuubista :)

   Poista
 3. Toivottavasti helteitä ei tarvi odottaa pariakaan kuukautta ;)

  VastaaPoista
 4. Multa löytyy tuo sävyttävä aurinkovoide ja se on ihan huippu, rakastan sitä! Ajattelin pitää aurinkoviikot blogissa, mutta nyt on ollut sen verran kiireistä siviilissä, että en vielä tiedä, koska saan sen ihan oikeasti pidettyä-toivon mukaan ihan lähiaikoina kuitenkin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyllinen aurinkovoide onkin huikea keksintö, en tiedä miksen ollut aiemmin hoksannut tälläistä vaihtoehtoa. Aurinkoviikko kuulostaa kivalta, toivottavasti kiireet hellittää :)

   Poista