torstai 5. heinäkuuta 2018

Uusi nettikauppa Stoorla.fi ja korealaista kauneutta

Kesän alussa tutustuin uuteen nettikauppaan nimeltään Stoorla (en hyödy linkistä), josta sain ihania tuotteita testiin. Voisin ensin lyhyesti kertoa idean Stoorlan toiminnan takana. Tarkoituksena on luoda verkkokauppakeskus, josta voi ostaa kaiken tarvitsemansa kerralla. Tämä on mahtava ajatus, koska itseäni monesti harmittaa maksaa useat postikulut eri kauppoihin. Stoorlassa kaikki hoituu samasta verkkokauppakeskuksesta, jossa toimii eri alojen myyjiä, mutta asiakas maksaa vain yhdet postikulut ja yhden laskun. Aluksi lanseerattiin kauneuspuoli, mutta tulevaisuudessa valikoima kasvaa rutkasti. Ja kyllä, myös korealaista kosmetiikkaa löytyy myynnistä.


The Skin Housen kasvovoide on kuin auringonlasku! Kuinka kaunis tämä pumpullinen lasipullo onkaan. Eikä pakkaus ole ihan pienin kasvovoiteeksi, koska sisältöä löytyy 130 ml. Vital Bright Emulsion on puolitäyteläinen kasvovoide, jota käytetään aamuin illoin ihon kirkastamiseen ja tasoittamiseen. Sisällössä on mukavasti erilaisia luonnollisia ainesosia, kuten mustikkaa, kirsikkaa, sitruunaa ja mangoa. 

Tämä ei ole voide, jolla saa vaikutukset heti esiin. Mutta pidemmällä käytöllä olen huomannut, että iho näyttää virkeämmältä. Olen käyttänyt The Skin Housea lähinnä yövoiteena, koska kosteuttavuus riittää erittäin hyvin näin kesällä. Muttei tämä mitenkään rasvainen ole, joten se toimii varmasti myös meikin alla.  Tulen joka kerta hyvällä tuulelle, kun tartun näin värikkääseen pulloon :)


Minulla kuluu kasvosuihkeita kovaan tahtiin, joten The Skin Housen Rose Water Mist tuli tarpeeseen. Ruusuisen tuoksuinen suihke on tarkoitettu etenkin normaalille ja sekaiholle. Nättinä sumuna ulos tuleva suihke toimii mielestäni kuitenkin jokaisella ihotyypillä, joka kaipaa kosteutusta ja raikasta fiilistä. Pullo on kooltaan 80 ml, joten se menee laukussa mukana vaikka rannalle. Suihke sisältää ruusuveden lisäksi muun muassa taikapähkinää, kurkku-uutetta ja aloe veraa.


Jo aiemmin olen kirjoittanut, että Mizonin naamioista löytyy yksiä suosikkejani ja myös Dust Clean Up Cleansing Mask on mainio tuttavuus. Tämä on puhdistava kangasnaamio, jossa on kuitenkin yllätyksiä. Geelimäisen kostea naamio alkaa muodostaa vaahtoa muutaman minuutin kuluessa, kun sen asettaa kasvoille. Kuplinta tuntuu jännän kutittavalta ja lopulta peilistä näkyykin hauska vaahtoparta. 

Naamion voi laittaa meikatuille kasvoille, kunhan poistaa huuli- ja silmämeikin ensin. Harmi kun en tätä hoksannut ennen naamion käyttöä, koska olisi ollut mielenkiintoista testata sen puhdistusteho. Vaikutusaika on noin vartti, jonka jälkeen iho huuhdellaan ja peilistä katsoo selvästi raikkaampi iho. Yleensä koreanaamioista tulee mieleen kosteutus, mutta puhdistava versio oli myös todella toimiva kokemus. Kangasnaamio on varmasti erityisesti epäpuhtaan ihon makuun, vaikkei tämä ollut kasvoilla mitenkään kuivattava tapaus.


Kannattaa tutustua Stoorlan laajoihin valikoimiin, joista löytyy kaikkea k-beautystä luonnonkosmetiikkaan (en hyödy linkin klikkaamisesta).

The Skin House Vital Bright Emulsion maksaa 25,90 € ja The Skin House Rose Water Mist 13,90 €. Juuri tätä puhdistavaa Mizonin maskia ei näyttänyt olevan myynnissä, mutta valikoimissa on erilaisia kangasnaamioita parin euron hintaan.


Tuotteet on saatu testiin.

12 kommenttia:

  1. Mizonin naamio oli kyllä hauska, etenkin kun en ensin tajunnut sen olevan kuplanaamio :DD

    VastaaPoista
  2. Puhdistava kangasnaamio, vau , enpä ole sellaisesta ennen kuullutkaan. Pitäisi päästä kokeilemaan. Loistokeksintö, jos todella toimii:)

    VastaaPoista
  3. Odotan mielenkiinnolla mitä kaikkea muuta Stoorlaan on tulossa myyntiin. Nythän sieltä jo saa vähän osviittaa tulevasta, mutta kiva nähdä sitten muodostuuko siitä amazon-tyylinen kokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä tuleeko Amazon Suomeen, koska tälläisille kaupoille on tarvetta :)

      Poista
  4. Nämä olivat kivoja tuotteita. Mun pitää alkaa etsiä löytyisikö tuota Mizon naamiota täältä. Kuulosti mielennkiintoiselta. Ruusuvesi on tuttu jo 35 vuoden takaa - apteekista hain sellaiseen ihanaa ruskeaan apteekin pulloon ja puhdistin kasvot pumpulin kanssa. Se tuoksu on omaa luokkaansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruusuvesi on ihana tuote, vaikka toki eroja löytyy valmistajien välillä. Tässä tuotteessa pakkaus on todella loistava itse sisältöä tietenkään unohtamatta :)

      Poista