maanantai 2. heinäkuuta 2018

Hyvä löytö matkoilta - Eco Laboratories

Nyt on jo heinäkuu (!), ja moni suuntaa lomailemaan rajojen ulkopuolelle. Ajattelin siis vinkata merkistä, jolta löytyi kivoja tuotteita, jos suuntana on esimerkiksi Latvia. Latviassa oli paljon mielenkiintoisia  luonnonkosmetiikkatuotteita, joissa oli onneksi muutama sana englanniksi. Kosmetiikan ostaminen ihan sokkona olisi jännää, mutta voisihan siinä köpelöstikin käydä. Löysin esimerkiksi tälläisen Eco Laboratories merkin, jonka tuotteet luonnonkosmetiikkaa. Tekstit ovat tosin kyrillisin kirjaimin, koska merkki on kotoisin Venäjältä. Historiaan liittyvät syyt taitavat olla taustalla, koska Latviassa myytiin runsaasti venäläisiä tuotteita, ja kyllähän venäjää kuuleekin puhuttavan paljon Latviassa.


Body Milk näytti mukavalta persikan kuvineen, mutta tämä olikin paljon parempi kuin kuvittelin. Vartalovoide on kermaisen pehmeää, joten se myös kosteutti hyvin ja silti voide imeytyi helposti. Vartalovoide tuoksuu hedelmäiselle, mutta sitä on vähän vaikea kuvata. Eco Laboratories voiteilla on parin tuotteen perusteella selvästi oma makean täyteläinen tuoksumaailma.


Misellivesi on tosi kiva tuote, jota ostaisin mieluusti lisääkin. Parin euron hintaan saa lähes tuoksuttoman ja tehokkaan miselliveden, joka poistaa kasvoilta viimeiset meikin rippeet. Silmämeikkikin lähti tällä tosi kivuttomasti pois.


En tiedä miten Hand-Cream Mask eroaa tavallisesta käsivoiteesta, koska olen käyttänyt sitä ihan sellaisenaan. En tiedä lukeeko ohjeissa, että käytä käsinaamiota 15 minuuttia ja huuhtele pois :D. Onneksi purkeissa oli tosiaan hieman englantia, koska muuten olisi mennyt aivan arvailuksi mitä tuotteet ovatkaan. Käsivoide on notkean paksua ja hoitavaa, jote tämäkin tuubi tuli puristeltua rutikuivaksi. Tuoksu on tosi mielenkiintoinen. Tästä tulee mieleen avokadopasta :D. Eli sellainen vähän makea sitruksinen tuoksu.


Eco Laboratories tuotteet olivat tosi halpoja, noin 2-3 €. Latviassa ainakin Drogas-myymälä möi merkin kosmetiikkaa. Vaikkei Eco Laboratories koreile ulkoasullaan, niin kaikki kokeilemani tuotteet olivat suorastaan loistavia. Ostaisin näitä lisää, jos joku päivä vielä törmäämme jossain.


8 kommenttia:

  1. Avokado-käsivoide kuulostaa kivalta. :)

    VastaaPoista
  2. Parisen vuotta sitten törmäsin Riian matkalla juuri Drogas-myymälässä tähän merkkiin. Muistaakseni ostin vaan yhden tuotteen, koska en tiennyt oikein mihin olisi kannattanut panostaa. Voisin ostaa enemmänkin, jos nyt menisin Latviaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kävi hyvä tuuri, että uskalsin ostaa tuntemattomalta merkiltä useammankin tuotteen testiin :)

      Poista
  3. Oi miten hyviltä noi kuulostaa! Ehdottomasti lähtee matkaan, jos joskus ulkomailla noihin jossain törmään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti joku voisi tämän tekstin myötä tehdä kivoja ostoksia, koska itse ainakin muistan hyvin, jos on suositeltu jotain tuotetta :)

      Poista