torstai 28. kesäkuuta 2018

Weledan hellivät öljyt

Muistan ensikosketukseni vartaloöljyihin joskus vuosia sitten. Iho jäi niin rasvasta kiiltäväksi eikä öljy tuntunut imeytyvän lainkaan, joten jouduin menemään suihkuun pesulle :D. Tästä on tultu pitkälle miellyttävien koostumuksien puolella myös luonnonkosmetiikassa.


Öljyt ovat olleet jo vuosituhansia osa ihonhoitoa, eikä ihme. Öljyt ovat mainioita ihon pehmentämisessä ja ne auttavat pitämään kosteuden ihossa. Ne toimivat  kuin suojakilpenä kuivuutta vastaan ja iho pysyy joustavan kimmoisana. Tämän voin allekirjoittaa, jos en nyt vuosituhansien kokemuksella niin vuosikymmenen käytöllä.

Weleda vartaloöljyt ovat täysin luonnollisia sisällöltään ja sisältävät eri tarpeisiin sopivia eteerisiä öljyjä. Pohjaöljyinä käytetään sekoituksia esimerkiksi mantelista, jojobasta tai vaikka seesamista. Näihin lisätään vielä aktiivisia ainesosia sisältäviä öljyjä, kuten vaikka sitruunaa ja granaattiomenan siemenöljyä.


Citrus Refreshing Body Oil lupaa vahvistaa, virkistää sekä parantaa ihon joustavuutta. Nämä onnistuu varmasti, koska jo pari tippaa ihoon hierottuna hoitaa kosteutuksen erinomaisesti. Jos kroppani tuntuu suihkun jälkeen kuivalta, niin Weledan öljyt ovat pelastaneet tilanteen. Sekoitan öljyä voiteeseen tai hieron öljyn sellaisenaan iholle. Voiteen seassa öljy imeytyy nopeammin, mutta pieni määrä öljyä kevyen kostealle iholle imeytyy myös tarpeeksi vikkelään. Weledan öljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihon pehmeäksi vaikka sheivauksen jälkeen. Sitruksinen öljy tuoksuu raikkaalle, ja tästä tulee kesäinen fiilis. 


Jos sitrusöljy oli raikkaan vihreä, niin tästä punaisesta pakkauksesta tulee heti hoitavampi vaikutelma ja ehkä jopa tunne, että se on tarkoitettu aikuisemmalle iholle. Nämä värimielleyhtymät ovat jänniä, mutta varmasti myös tarkoituksella valittuja. Pomegranate Regenerating Body Oil onkin antioksidanttirikas, suojaa vapailta radikaaleilta ja parantaa solujen uusiutumista. Nämä lupaukset ovat vaikeita osoittaa käytännössä, mutta ainakin öljy saa ihon näyttämään tasaisemmalta ja hehkuvammalta. 

Olen sitrustuoksujen fani, mutta täytyy sanoa että granaattiomena-öljy tuoksuu paremmalle. Tämä on hedelmäinen, makea mutta aivan ihanan pienesti myös kirpeä. Eloisa ja virkeä tuoksu!


Tykkään pumpullisista pulloista, koska niitä ei yleensä tarvitse nostaa edes käteen käytön ajaksi. Weledan lasipullo tuntui siis hieman jännittävältä, koska käytän öljyjä suihkun jälkeen ja käsi on usein vielä kostea. Mutta pullojen sivussa on sisäänpäin taipuvat lovet ja tuollainen viivamainen tarttumapinta, joka antaa paremman otteen. Pullon suussa on myös rajoitin, jottei öljyä hulahda liikaa ulos. Pulloa kannattaa kuitenkin kallistaa hiukan varoen.


Weledan täysin luonnollisia vartaloöljyjä on peräti yhdeksän eri vaihtoehtoa (näistä kaksi on hierontaöljyjä), joista löytyy varmasti jokaiselle mieluisa tuoksu tai sopiva öljy eri tarpeeseen. Weledan öljyjä myyvät monet kaupat, kuten Ruohonjuuri, Sokos ja Hyvinvoinnin Tavaratalo. Citrus Refreshing Oil maksaa noin 20 €, ja Pomegranate Regenerating Body Oil noin 35 €.


Tuotteet on saatu testiin.

6 kommenttia:

 1. Mä käytän nykyisin mieluummin öljyjä kropan rasvaamiseen kuin voiteita. Jotenkin tuntuu, että öljyt hulahtaa ihoon vaivattomammin, eikä klähmäisyyttäkään nykyöljyissä ole:)
  Sitrusöljy kuulostaa ihanalta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olen onneksi itsekin oppinut, että nykyään öljyt ovat laadukkaita eikä tarvitse pelätä rasvaisuutta :)

   Poista
 2. Weledan sitrussarjassa kaikissa tuotteissa on paras sitruksen tuoksu ever. <3 Olen ihan fani. :D

  VastaaPoista
 3. Vartaloöljyt on mun suosikkeja talvisin, sillä vihaan älyttömän paksuja rasvoja. Sekä myös kesäisin tykkään öljytä sääret jos laitan mekon päälle! Näissä on todella upeat pakkaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään talvella oikein paksuista rasvoista, kun tuntuu että iho kuivuu niin paljon. Mutta nyt kesällä suosin kevyitä voiteita, jotka ei kauaa iholla viivy :)

   Poista