maanantai 18. kesäkuuta 2018

Ken on nudepaleteista kaunein

Olen kyllä toivoton meikkaaja värien suhteen. Aina välillä innostuin violeteista tai vihreistä sävyistä, mutta silti palaan aina nudevärien maailmaan. Niissä houkuttaa helppous. En minä ainakaan saa aamulla luovuuden puuskaa, vaan sudin sen perus meikin silmiin ja menoksi :)


Maybellinen The Nudes on mukavan monipuolinen, 12 sävyä sisältävä paletti. Värit ovat lämpimän puoleisia ja maltillisen hohtavia, vaikka pinta voikin huijata luulemaan näitä enemmänkin kimaltaviksi. Jos arvostat palettia, jossa on useita värejä ja riittävän hyvä pigmentti, niin Maybellinen on hyvä valinta marketista. Luomivärien koostumukset ovat melko pehmeitä, joten olen saanut jo yhden pannun pohjan kurkkimaan. Eikä sitä yleensä tapahdu minulle kovin helpolla.

Eräs aamu kävi melkoinen kepponen paletin kanssa. Avasin rasian ja oikean alareunan musta luomivärinappi suorastaan hyppäsi lattialle. Manasin tuuriani, koska mustaa jauhetta on vähän tympeä putsata vaaleilta kaakeleilta :D. En tiedä oliko se vain heppoisesti kiinni vai uskaltaako tätä ottaa matkoille mukaan, jos värit ovat näin löysässä.


Luonnonkosmetiikan puolelta Benecosin Coffee & Cream on näppärän pieni nelikko, jossa on kaikki tarpeellinen. Pari vaaleaa väriä, hehkuva pronssi ja tummanruskea sävy. Ylärivin vaalea ja alarivin tumma väri ovat mattoja. Kaksi muuta ovat maltillisen hohtavia, joten senkin takia tässä saa sopivasti vähän kaikkea. Paletin kanssa ei iske runsauden pula, vaan kaikki neljä väriä saa sujuvasti käytettyä silmämeikin tekoon. Olen hoksannut, että lämmin pronssi on tosi pirteä ja suorastaan räiskyvä väri minun mittapuullani, joten ehkä siksi se on ollut suosikkisävyni.


Tässä tulikin pieni kattaus nudeluomivärejä eri hintaluokista. Maybelline maksaa 16,90 € ja Benecos 9,90 €. Kolmas paletti on Urban Decay Naked Basics, jolla on hintaa Sokoksella 29,90 €. Mukana on yksi hohtava sävy (Venus) ja viisi mattasävyä, jotka ovat pehmeitä ja pigmenttisiä eli kivan laadukkaita. Pärjään kyllä Maybellinen ja Benecosin paleteilla, mutta laatueron kuitenkin huomaa Urban Decayn eduksi. Alkuvilkaisulla voi tuntua, että tässähän on turhan monta vaaleaa väriä, mutta niitä kuluu aina eniten. Oikealla puolella olevat tummat Faint ja Crave ovat kuitenkin sävyjä, jotka tekevät särmää meikkiin. 

Tilasin Urban Decayn uskaliaasti Sokoksen verkkokaupasta, jolla on maine huonolla pakkaamisella. Odotin jännityksellä mitenhän minulle käy, mutta paletti tuli ehjänä perille pahvilaatikossa, jonka sisällä se oli kääritty kuplamuovikirjeeseen. Itse olisin kääräissyt päälle vielä pari kerrosta suojaa, mutta onneksi paletti saapui yhdessä koossa :)


Benecos on saatu testiin.

10 kommenttia:

 1. Kivat paletit! Näistä mulla on Maybelline ja se on kyllä korvaamaton apuri kiireisiin työaamuihin :) hyvä pigmentti ja saatavuus. Ostin monta vuotta sitten ja on tullut käytettyä ahkerasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen käyttänyt sitä eniten näistä, vaikka hiukkasen toivoisin vähän parempaa luomivärien laatua. Joskus voi väri hiukkasen ripotella poskelle, kun sitä sutii silmiin :)

   Poista
 2. UD:n Basics on kiinnostanut näppärän kokonsa vuoksi pitkään. Ultimate Basics on hivenen hankalan kokoinen reissussa, vaikka se on muuten lempipalettini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin yksi syy miksi ostan tämän, koska en oikein tykkää sellaisista megapaleteista, jotka vie liikaa tilaa :)

   Poista
 3. Näistä tuo Benecos puhuttelee eniten, erityisesti tuon alarivin tummmemman sävyn takia:) Todella kaunis. Itselläni on Maybellinen Nudes -paletti, mutta en ole sitä pitkään aikaan käyttänyt. Pitääkin kaivaa esille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Benecos on musta mukavan monipuolinen paletti, koska siitä löytyy juuri näitä tummempiakin sävyjä, joten saa erilaisia tyylejä aikaan :)

   Poista
 4. UD:n Naked Basics on kyllä parhaimpia paletteja arkimeikin tekoon ja kaveriksi vähän värikkäämmille paleteille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UD on mainio kaveri juuri niihin päiviin, kun haluaa vain perus nudemeikin helposti :)

   Poista
 5. Mulla on UD:n Naked 2 paletti ja siitä on alusta asti irtoillut napit pannusta. Yks kerta tiputin sen niin lattialle että jokainen irtosi enkä ole enään varma onko ne oikeassa järjestyksessä :D

  Oon kuullut myös paljon hyvää tuosta Maybellinen paletista ja siinä on kyllä upeat värit eikä hintalaan ollenkaan paha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, tuohon hintaan olettaisi jo saavansa vähän parempaa laatua. Maybellineltä vielä ymmärrän, jos joku nappi irtoaa vaikka kyllä sekin ihmetytti, koska en ole palettia tiputellut tai muuta :)

   Poista