tiistai 18. syyskuuta 2018

Madaran suosikit & muut

Blogiani säännöllisesti lukevat ovat varmaan hoksanneet, että kirjoitan harvemmin vain yhdestä tuotteesta. Pitäisi useammin tehdä sellaisia pikapostauksia, mutta harvoin maltan tehdä niin :D. Minusta on mukava kerätä pikkuhiljaa tuotteita samalta merkiltä, ja kertoa sitten kerralla useammasta tuotteesta. Nyt tein neljän tuotteen tutustumisen Madaraan, joka on minulle se yksi klassisin luonnonkosmetiikkamerkki. 


Madaran Clarifying Toner on tarkoitettu rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle. Kasvoveden avulla ihon pitäisi kirkastua, ihohuokosten supistua ja rasvoittumisen vähentyä, eli juuri niitä asioita joita tälläinen ihotyyppi kaipaa. Ihohuokoset tuntuivat napakoituvan, mutta se saattoi johtua myös kuivumisesta, koska kasvovesi kiristää helposti ihoa. Kasvoveden sisältämä alkoholi saattaa olla hitusen tujua minulle, joten ehkä tämä olisi paras rasvaiselle iholle kuin omalle helposti kuivuvalle sekaiholle. Pohdin pitkään kasvoveden tuoksua, joka on sekoitus alkoholia ja jotain luonnollista. Sitten hoksasin eräs aamu, että tämähän tuoksuu kossulle :D.


Tyylikkään musta Time Miracle Cellular Nutrients Toning Mist sisältää kaikkea hienon kuuloista, kuten Cell Repair Bio-Complex -yhdisteen, koivuhydoralaattia ja hyaluroonimolekyylejä. Aika mahtipontisen oloinen tuote, joka lupaa kosteuttaa ja kiinteyttää. Kosteuttavuus on ainakin helppo todeta kasvoilla, ja olen tykännyt suihkutella Madaraa aamuin illoin ihonpuhdistuksen jälkeen. Suihkepullo ei ole paras, koska se läsäyttää nesteen kasvoille aika voimalla. Mutta sisältö toimii, ja tekee ihosta kosteutetun sekä hoidetun. Madaran kasvosuihke tuoksuu kevyesti aloe veralle.

Jos Madaran kasvosuihkeet kiinnostaa, niin monen suosikki Nokkonen Daily Defence Hydrating Mist on kokeilemisen arvoinen. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ihanasti, ja on edullisempi hinnaltaan.


Nyt päästään tuotteeseen, jota voisin ostaa aina ja aina uudestaan. Regenerating Cream Night on tuoksultaan raikkaan keväinen tuulahdus, kuin nuuhkaisu vihertävää luontoa. Yövoiteena tämä on täydellisen kevyt ja hoitava yhtä aikaa. Joskus lotrailen voiteita kasvoille oikein urakalla, mutta tätä ei tarvitse pientä nokaretta enempää ja iho on kosteutettu.


Yksi, kaksi, kolme... Laskin pöydällä olevat käsivoiteet ja sohvalla luuraa pari tuubia. Tämä kertoo varmaan jotain käsivoiteiden käytöstä :D. Lähelläni on aina pari voidetta, joilla voin pikaisesti kosteuttaa ihoa kuivuuden iskiessä. Madaran Protecting Hand Cream on mukavan täyteläinen, muttei kuitenkaan paksun tönkköä, jonka kuivumista saisi odotella seuraavaan päivään. Tämä on kokeilemisen arvoinen tuote, jos käsiesi iho kuivuu kovasti. Tuoksu on mantelisen makea.


Madaran hinnat ovat minusta laatuunsa nähden erinomaiset, eli käsivoiteet saa kympillä, kasvovedet alle 20 € ja kasvovoide noin 30 €. Kasvosuihke näytti googlailun perusteella poistuneen myynnistä, mutta tosiaan mainitsemani Nokkonen -suihke on hyvä vaihtoehto :)

8 kommenttia:

  1. Tuo Time Miracle -kasvosuihke on niin hullun hyvä, ettei mitään rajaa! :D Samoin se Nokkossuihke, love it! Mutta tuota mustaa suihkepulloa ei taida enää olla monessakaan paikassa saatavilla... Ainakin netistä ei löydä helpolla. Harmi! Oli niin loistava tuote, että omistin sille blogissa ihan oman postauksensa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just koetin googlailla, mutta saatavuus oli sen verran huono, että olisikohan tuote lopetettu. Harmi kyllä, tää on kiva suihke :)

      Poista
  2. Mä en ole vieläkään päässyt "bandwagonille" Madarankaan suhteen. Aina, kun kaupassa tutkin jonkun putelin inciä, niin alkoholi pistää silmään, joten siihen se sitten jää. Eihän tietysti kaikissa välttämättä ole alkoholia, mutta aika monessa, ja minulle se ei käy;)
    Mulla on myös aina käsivoide ja huulirasva käden ulottuvilla;) Ne on ne varsinaiset "must have" -tuotteet:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla alkoholi tökki tuossa kasvovedessä, mutten muuten en ole huomannut sen kanssa ongelmia. Se on hiukkasen harmi, että esim. Madaran siskofirman Mossan tuotteissa on myös paljon alkoholia. Mulla on sama myös huulirasvojen kanssa, pitää olla aina vieressä :)

      Poista
  3. Mä rakastan Mádaran Comforting Toneria<3 Se on ihan hurjan hyvä omalle kuivalle iholleni ja ehdottomasti suosikkikasvoveteni ikinä. Oon nyt pitänyt muutaman kuukauden taukoa siitä ja koittanut käyttää muita kasvovesiä pois, mutta uusi pullo odottelee jo kaapissa käyttöönottoa :) Tuon käsivoiteen voisinkin hankkia talven varalle, silloin kädet meinaan kuivuu korpuiksi saman tien, jos niitä ei muista rasvata riittävän usein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voisi olla hellävaraisempi, koska tämä kasvovesi tuntui tosiaan hiukan kuivattavan, eikä siitä iho tykkää :)

      Poista