tiistai 11. joulukuuta 2018

Kirsikan tuoksuisia suosikkeja

Kirsikan tuoksusta on tullut vaivihkaa yksi suosikkini. Kaupassa silmäni bongailee kirsikan kuvia ja onneksi tätä tuoksua löytääkin aika hyvin, vaikka toki valikoimaa voisi olla enemmänkin.


Organic Shopin käsivoiteista Japanese Spa-Manicure on aivan ykkönen. Tuoksu on juuri sopivan makea kirsikka, josta voi kiittää täysin luonnollisia ainesosia. Voide hoitaa kuivia käsiä, vaikka muiden Organic Shop-rasvojen tapaan tämä vaatii hiukan odotteluaikaa, että pääsee taas läppäriä näpyttelemään. Voide on sopivan täyteläistä, ei paksua, mutta sisältö tuntuu "tiiviin" tehokkaalta.


Nivean Oil In Lotion vartalovoide kuulosti jo ideana niin hyvältä, joten tämäkin lähti kokeiluun tuoksussa Cherry Blossom & Jojoba Oil. Hiukan geelimäinen ja mukava kevyt voide kosteuttaa ihoa hyvin. Tässä on siis öljy jo valmiiksi mukana, joten se antaa lisähoitavuutta. Nivean voiteessa tuoksuna on kirsikankukat eikä marjat, joten tuoksu on naisellisen hempeä eikä voimakkaan kirsikkainen.


Olen jo kerran aiemmin kehunut Crazy Rumorsin luonnollista Black Cherry huulivoidetta, mutta kyllä tätä kelpaa esitellä toistekin. Tässä on makean hapan tuoksu, joka on huumaava. Black Cherry on erinomainen myös käytössä, kuten kaikki muutkin tekstissä näkyvät tuotteet. En toki esittele näitä vain hyvien tuoksujen takia :D. 


Dermacol on tshekkiläinen kosmetiikkamerkki, jonka bongasin Prahasta. Merkin tuotteita myytiin useissa kaupoissa, ainakin DM:n ja Tescon liikkeissä. Lisäksi Dermacolilla oli omia myymälöitä kauppakeskuksissa. Merkki on niin värikäs (sekä halpis tyyliltään), joten näitä tuotteita tai kauppoja ei voi ohittaa huomaamatta. Black Cherry käsivoide ei ole kaikista aidoin tuoksu, mutta tykkään tästä kuitenkin. Kirsikan makea tumma tuoksu on vaan niin ihana. Käsivoiteena tämä on just perushyvä, kosteuttaa kivasti ja imeytyy hyvin. Dermacolia voi tilata Suomeen Notino-nettikaupasta parin euron hintaan.


Kirsikantuoksuinen kosmetiikka on ihanaa, mutta ruoassa en tykkää siitä yhtään. Esimerkiksi kirsikanmakuinen jogurtti menee helposti liian esanssiseksi. Kirsikoilla ja toisella suosikkituoksullani, eli sitruksilla on siis paljon samaa. Molemmat taiteilevat siinä rajalla milloin tuoksu meneekin pahan puolelle :)


8 kommenttia:

  1. Nuo ei siis tuoksu sille esanssiselle ja järkyttävän pahan makuiselle kirsikalle? En pysty juomaan ees Dr Pepperiä, ku se maku on niin järkky, että puklu tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermacol voi mennä tähän esanssisten kategoriaan, mutta en mene muistakaan vannomaan, koska jokainen haistaa niin eri tavalla :)

      Poista
  2. Mulla on sama, kosmetiikassa kirsikantuoksu on ihana, mutta ruoassa en pahemmin siitä välitä juuri sen liiallisen esanssisuuden vuoksi. Ton Organic Shopin käsivoiteen voisin hankkia testiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsikan makea tuoksu on aina ollut minusta ihana, mutta suuhun en sitä pistä :D

      Poista
  3. Kirsikan tuoksu taaitaa olla yksi niitä harvoja tuoksuja, joka ei niin houkuttele mua. Yleensä skippaan kirsikantuoksuiset tuotteet. Ei aina voi tykätä kaikesta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli ennen useampia tuoksuinhokkeja, kuten ruusu, mutta siedättämällä niistäkin on alkanut jo pitämään :)

      Poista
  4. Mäkin tykkään kirsikan tuoksuista tuotteista, mutta rakastan syödäkin. Ne sokeriliemessä oleva on kamalia, mut tuoreet kirsikat, hillot jne. Slurps. :p

    VastaaPoista