tiistai 19. maaliskuuta 2019

Glossybox maaliskuu 2019

Maaliskuun Glossybox tupsahti perille yllättäen, koska aiemmat boksit ovat menneet aina seuraavan kuun puolelle. Tämä maaliskuu jää ainakin toistaiseksi viimeiseksi, koska peruutin tilaukseni, mutta mitä pinkistä laatikosta löytyikään.


Maaliskuun teema oli girl boss, ja tuotteiden pitäisi yksinkertaistaa jokapäiväistä elämää. Kuivashampoo sopii hyvin teemaan ja sillä virkistää nopeasti tukan uuteen kuosiin. Mutta en käytä kuivashampoita, joten Amikan Perk Up Dry Shampoo lähtee kiertoon.


En ole aiemmin omistanut tälläistä viuhkamaista sivellintä, joten Luxien Beauty Fan Brush 560 tulee testiin. Sen synteettisten karvojen sanotaan sopivan etenkin highlighterin ja aurinkopuuterin käyttöön. 


Ole Henriksen on kiinnostava merkki, jota en ole pitkään aikaan käyttänyt. Boksista tuli pikkuinen näytepurkki Sheer Transformation Perfecting Moisturizer kosteusvoidetta, joka sisältää kevyesti kuorivia hedelmähappoja. Hmm, kiinnostavaa!

Aina välillä innostun voidemaisista poskipunista, koska ne yleensä kestävät ihollani kauemmin kuin puuteriset. Voidemaisten värien käyttö kuitenkin sottaa sormet ja on työläämpää, mutta pitää ottaa itseäni niskasta kiinni Beautaniq Beautyn Blush Serumin kanssa. Sävy on pirtsakka pinkki ja ihanan tyttömäinen.


Steve Laurantin huulikiilto on oikeaa silmäkarkkia! Pahvipakkausta myöten ulkoasu hivelee silmää ja ehkä siksi aion tätä kokeilla, vaikka yleensä välttelen purkkituotteita huulille. Sävy Nude Pop on kaunis vaalea persikka, ihan täydellinen raikkaaseen kevätmeikkiin :)


Maaliskuun boksi taitaa olla suosikkini näistä kolmesta Glossyboxista, jotka ovat Suomessa ilmestyneet. Mutta tosiaan peruutin tilaukseni, koska ehkä sitä on nykyään paljon tarkempi mitä tuotteita haluaa käyttää. Eihän 17,99 € kuussa ole hurja hinta, mutta esimerkiksi tammikuun boksin kohdalla tuntui että rahat meni kokonaan hukkaan. Mutta se on vaan riski, joka pitää ylläriboksien kanssa ottaa :)


6 kommenttia:

 1. Ole oli ehdottomasti tän paketin helmi tässä kuussa. ^_^

  VastaaPoista
 2. Olen vähän samoilla linjoilla kanssasi tämän boksin suhteen. Sinänsä tässä oli monta ihan kivaa tuotetta, mutta itse en innostunut mistään ihan erityisesti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on juuri ollut se ongelma, että Glossyboxin tuotteet eivät ole aiheuttaneet sellaista ilon kiljuntaa vaan olleet ihan ok :)

   Poista
 3. Viuhkasiveltimet on mulla ihan päivittäisessä käytössä, kun sudin noiden kanssa pois poskille mahdollisesti karisseita luomivärihippuja :D Mitään highlightereita ym. en osaa tollasella laittaa, vaikka siihen ne kai pääasiasas tosiaan on tarkoitettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuli heti mieleen highlighterin käyttö tämän kanssa, koska ainakin yuotuben gurut käyttävät viuhkoja siihen :)

   Poista