keskiviikko 29. toukokuuta 2019

The Ordinary Coverage Foundation meikkivoide

The Ordinary on yksinkertaisen toimivien ihonhoitotuotteiden edelläkävijä, mutta miten käy meikkien? Täytyy tosin sanoa, etten ole Coverage Foundationia kovin montaa kertaa käyttänyt. Olen testaillut tätä ihan vain mielenkiinnosta pari kertaa, koska sävy on aivan väärä minulle.


Koetin katsoa netistä kuvia ja arvioida omaa sävyä, joten päädyin väriin 2.0 YG. Väriä kuvataan näin: "Light medium. Yellow undertones with golden highlights". Mutta ei, aivan liian tumma väri minulle, vaikka monissa kuvissa sävy oli paljon vaaleampi. 


Meikkivoide lupaa olla high-coverage, mutta en sanoisi aivan näin. Käytän yleensä meikkivoidetta melko kevyesti, joten parilla tipalla en saa ihan kaikkea piiloon. Mutta toisaalta nykyään koetan ajatella niin, että ohut meikkipohja näyttää raikkaalta vaikka iho ei olisikaan ihan tasaisen maalattu. Coverage Foundation meikkivoidetta voi kuitenkin kerrostaa erinomaisesti. Koostumus levittyy todella vaivatta ihoon ja se liukuu kasvoilla pehmeästi. 

Tämä ei ole sellainen perinteinen peittävä meikkivoide, joka on erittäin mattainen ja kuivuu äkkiä. Lopputulos ei ole täysin matta, vaan kasvoille jää hiukan kiiltoa. Meikkivoide tuntuu hyvin luonnolliselta omalla iholla eikä esimerkiksi kuivata tai kiristä. 


Löysin meikkivoiteesta paljon hyvää, mutta silti lopullisen mielipiteen muodostaminen on hankalaa epäsopivan värin takia. En voinut lähteä tämän kanssa ulos, joten vaikkapa pidemmästä kestävyydestä en osaa sanoa. Ostaisin meikkivoiteen uudestaan, jos saisin sopivan sävyn, mutta netistä oikean värin valitseminen on hankalaa. Olen saanut todeta tämän aika monta kertaa :D

Tilasin The Ordinaryn Coverage Foundation meikkivoiteen BeautyBay-nettikaupasta, jossa se maksoi 6.95 €. Sävyjä on 21 erilaista, ja ellet ole selvästi vähän tummempi, niin kannattaa valita 1-alkuinen väri, koska 2-alkuiset ovat jo selvästi tummanpuoleisia. Sävyni ei ehkä näytä kädellä tai pullossa niin tummalta, mutta kasvoilla se oli minulle täysin vääränlainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti