torstai 21. huhtikuuta 2016

Huhtikuun suosikit 3x

Pitkästä aikaa suosikkien listausta. Ihonhoito on minulle yksi kiinnostavin asia kosmetiikassa, ja tässä tuleekin pari hyväksi toteamaani tuotetta. Kolmikko sisältää on naamion, seerumin ja kaksivaiheisen kuorinnan.


Glamglow Thirstymud tuubi on pikkuisen kulunut teksteiltään, mutta sisältö on ollut hyvä etenkin nyt keväällä. Talvella tehot eivät aivan olleet makuuni, mutta naamio kuitenkin kosteuttaa ihoa hyvin ja tuoksuukin vielä niin hyvälle. Vaalean rusehtavasta väristä tulee suklaa mieleen, ja tuoksussakin on jotain makeaa toffeeta. Naamio lupaa olla myös viilentävä, mutta mitään sellaista en huomannut.


Yves Rocherin Complete Anti-Aging Serum imeytyy ihoon nopeasti ja jättää todella pehmeän, silotellun pinnan. Tähän voi tosin olla syynä seerumin sisältämät silikonit, mutta minun ihooni ne eivät ole mitenkään negatiivisesti vaikuttaneet. Mutta olenkin käyttänyt seerumia aina välillä enkä joka päivä. Pipettipullo on aina hauska yksityiskohta, ja tuo vähän ylellisemmän fiiliksen.


Philosophyn The Microdelivery Peel on kaksivaiheinen kuorinta. Livboxin kautta on tullut näytepussi jo kaksi kertaa, mutta tämän tuotteen kohdalla se ei ole haitannut yhtään.

Olen saanut molemmista näytepusseista kaksi käyttökertaa. Ensin otetaan pussi nro 1, kuorinta-aine, joka on hyvin rakeista ainetta, ja sitä hierotaan ihoon hellävaraisesti minuutin ajan. Toisessa pussissa on  aktivointigeeli, joka jätetään kuorinnan päälle 2-3 minuutiksi. Geeli vaahtoutuu kevyesti ja tuo iholle lämpimän tunteen. Lopputuloksena on uudistuneen heleä iho. Kasvot näyttävät todella raikkailta, joten tämä on erittäin tehokasta tavaraa, vaikka aluksi vähän jännittikin miten kuoriva naamio reagoi iholla.


Täytyykin äkkiä käyttää myös se toinen Philopsophyn naamiopussi pois, koska tuntuu etten oikein uskalla käyttää näin tehokkaita naamioita kevät/kesäaikaan. Pelkään, että iho on liian paljas kuorinnan takia ja kevätaurinko voi olla hyvin polttava kalpealla iholla. Monissa kuorivissa naamioissa sanotaankin, että aurinkossa oleilua pitäisi välttää käytön jälkeen, vaikka toki aurinkosuojallista voidetta pitäisi muistaa aina käyttää. 

12 kommenttia:

  1. Thirstymud on minunkin suosikkini, tykkään käyttää sitä saunan jälkeen just siks kun se viilentää ihoa ;) Philosophyn kuorinta kuulostaa myös sellaiselta mistä saattaisin tykätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua ettei se mulla tunnu mitenkään viileältä, koska en huomaa mitään erikoista iholla :)

      Poista
  2. Vitsit tuli tästä mieleen etten oo pitkään aikaan käyttänyt mitään YR:n seerumia, olen meinaten tykännyt niistä mitä olen käyttänyt. :) philosophyn kuorinta on tosi tehokas, enkä itse käyttäisi sitä kesäaikaan palamisvaaran vuoksi. Itse en kuitenkaan aina muista lätkiä kasvoille korkeita suojakertoimia. Paha tapa, tiedän. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin helposti unohtuu aurinkosuojat, vaikka koetan käyttää ainakin meikkivoidetta, jossa on suojaa, joten siksi tälläiset kuorinnat ei ole parhaita kesäaikaan :)

      Poista
  3. Toi Glamglown naamio oli ihan mahtavaa ja rakastuin myös sen tuoksuun! Ostaisin ehdottomasti ton myös täysikokoisena, jos se ei olisi niin kamalan kallista. Herbinan Moisture Balance on mun mielestäni aivan yhtä kosteuttava kasvonaamio, joten ainakaan tällä hetkellä en raaski tuota Glamglowta ostaa täysikokoisena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä, ettei Glamglow ole aivan hintansa arvoinen ja Herbina on tosi hyvä kosteuttaja :)

      Poista
  4. Innostuin tuosta Philosophyn kuorinnasta kun nassu kaipaisi nyt tehokuorintaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on supertehokas! Ei ehkä herkkäihoisten valinta, mutta muuten saa kuin uuden ihon :)

      Poista
  5. Glamglown toffeen tuoksu on aivan ihana! Yvesillä on kyllä hyviä voiteita, iho on tykännyt. :) Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole Yvesin ihotuotteista juuri kokemusta, mutta tämä oli hyvä :)

      Poista
  6. Oon itekin miettinyt noita Yvesin tuoreempia tuotelanseerauksia ja olis varmaan vihdoin aika alkaa vähän tutustella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yvesille tuleekin aika usein uusia tuotteita, mikä on tietenkin hyvä juttu :)

      Poista