torstai 14. huhtikuuta 2016

Unique - hiustenhoitoa luonnollisesti

Taisi olla viime vuoden loppupuolta, kun Ruohonjuuressa käydessäni huomioni kiinnittyi todella kauniin näköisiin hiustuotteisiin. Valkoisella taustalla olevat mustat kukat olivat yksinkertaisen tyylikkäät, ja loivat fiiliksen, että näitä tuotteita minä haluan kokeilla. Onneksi purkit eivät olleet vain kaunista ulkokuorta, vaan luonnollisten Unique Haircare hiustuotteiden sisältökin on toimivaa.  


Sea Salt Spray, eli suolasuihke on minulle se luonnollisempi vaihtoehto hiuslakkojen tilalle. Suolasuihkeella saa hiuksiin hallittavuutta, rakennetta ja kampaukseen pitoa, sekä juuri sitä karheaa fiilistä kuin olisi meressä pulahtanut. Tämä on aivan täydellinen tuote rentoon kesätyyliin, joka näyttää siltä kuin tuuli olisi tuivertanut hiuksia.

Pulloa pitää ravistaa ennen käyttöä, ja suuaukon huuhtelu kannattaa muistaa varalta, ettei se tukkeudu. Ja miltä tämä tuoksuukaan! Se on kevyen kukkainen ja pikkuisen makeahko. Unique itse kuvaa tätä skandinaavisen raikkaaksi villikukkien tuoksuksi, ja se onkin osuva määritelmä.


Hiustenmuotoilutuotteet kannattaa aina välillä puhdistaa hiuksista pois syväpuhdistavalla shampoolla. Itse käytän syväpuhdistavia shampoita noin kerran kahdessa viikossa. Uniquen hiukan happaman makean tuoksuinen shampoo pesee hiukset puhtaaksi liasta, muttei jätä tukkaa korppuisen kuivaksi. Käytän kuitenkin aina syväpuhdistavan shampoon jälkeen hiusmaskia, jotta tukka saa kosteutta tehokkaan pesun jälkeen.

Pohdin mistä makean hapan tuoksu voisi tulla, ja huomasin inci-listassa toisena olevan heran (whey). Hera on neste, jota saadaan maidosta juuston valmistuksen ohessa. Löysin tietoa, että luomuhera onkin Unique-sarjan yksi pääainesosa, koska se vahvistaa, suojaa ja elvyttää hiusta tehokkaasti. Heran käytöllä säästetään myös vettä. Unique hiustuotteet ovat kotoisin Tanskasta, jossa valmistaaan runsaasti juustoa, joten näin on saatu ainesosa fiksusti käyttöön.


Leave-in Conditioner, hiuksiin jätettävä hoitoaine jatkaa samalla tuoksulinjalla kuin syväpuhdistava shampoo. Ja tämä onkin erinomainen extrakosteuttaja hiustenpesun jälkeen. Pullosta tulee ulos tasainen suihke, joka lisää hiusten kosteutta ja helpottaa kampaamista. Useampikaan suihkaus ei aiheuta tahmavaaraa, joka on hyvä ominaisuus, koska moni jätettävä hoitoaine toimii hiuksissani lähmäävästi.Tuulienergian avulla valmistetut Unique hiustuotteet ovat myös täysin luonnollisia, eläinkokeettomia ja sisältävät sertifikoituja luomuvalmistusaineita. Kauniit purkit pysyvät myös hyvin kädessä, koska pulloja kiertävät tarraetiketit ovat silikonisen mattaisia. Hintaa esitellyillä Unique hiustuotteilla on noin 15 euroa. Tuotteita voi ostaa vaikkapa Ruohonjuuresta tai Biodellystä.

Uskon, että etenkin suolasuihkeesta voi tulla kesän suosikkituotteeni. Sen verran näppärä hiustenmuotoilutuote on kyseessä ja saan hiuksiini nopean, huolettoman muotoilun.


Tuotteet on saatu testiin.

14 kommenttia:

 1. Itse en ole käyttänyt merkin tuotteita, mutta olen katsellut monesti kiinnostuneena. Pakkaukset on tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kiinnostuin näistä eka ihan vain pakkauksen takia, mutta hyvä että sisältö vastaa ulkoasua :)

   Poista
 2. Noiden pakkaus on kyllä todella kaunis! Todella lähellä sitä, jos itse suunnittelisin pakkauksen : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin joskus mietin kivan pakkauksen kohdalla, että tälläisen itsekin haluaisin, jos olisi oma kosmetiikkamerkki :D

   Poista
 3. Nämä on ihania! Niin pakkaukset kuin sisältökin, tykkään possuna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lukenutkin, että myös muut ovat näihin ihastuneet. Etenkin suolasuihke kerää kehuja :)

   Poista
 4. Nämä vaikuttavat mielenkiintoisilta. Mulla olisi tarvetta jätettävälle hoitoaineelle, joten täytyy tutkia tätä tarkemmin käydessäni Ruohonjuuressa seuraavan kerran. Suolasuihke kiehtoo myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua, koska itse ainakin tykästyin ja voisin kokeilla muitakin merkin tuotteita :)

   Poista
 5. Tuota suolasuihketta mulla on jo menossa toinen pullo ja ehdottomasti tulen ostamaan kolmannenkin :) Jätettävä hoitoaine taitaakin mennä seuraavaksi ostoslistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan sinun kehut suolasuihkeesta, joten sekin vaikutti kovasti kiinnostukseeni :)

   Poista
 6. Oon hyvin samaa mieltä noista tuotteista. Etenkin tuo suolasuihke on mun lemppari, niin kuin blogissa siitä kirjoitinkin. Käytössä lähes joka päivä. ^^

  VastaaPoista
 7. Kiinnostaa, koska ovat varmaan markkinoiden yksiä kauneimpia hiustuotepulloja. <3 Ihanaa viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni tuntuu ihastuneen pakkauksiin, enkä ihmettele. Hyvää viikonloppua myös :)

   Poista